Na początku chciałem pogratulować Woyo zajebi**ego moda.
Koncepcja bardzo fajna, piękne tekstury, bronie, pancerze. Na szacunek z mojej strony zapracował też przez to, że ( jak twierdzi ) robi to prawie sam.
Bardzo spodobała mi się idea któregoś z przedmówców ( sorry, nie pamiętam którego ), żeby do multi zrobić coś takiego:
Na mapę dobry byłby jakiś zamek czy obóz ( jeśli zamek, przydałoby się kilka małych drzwi ) w nocy. Warto byłoby zrobić kilka bardzo ciemnych miejsc ( pod daszkiem jakiś pokój czy coś takiego). Gracze dzielą się na dwie grupy, przy czym jedna jest liczniejsza. Ta liczniejsza to normalni żołnierze, tylko przydałyby się im pochodnie albo jakieś światło. Druga składa się z shinobi ( jeśli napisałem źle, proszę mnie poprawić ) uzbrojonych w ninto, shurikeny, noże do rzucania itp. ( może ewentualnie wyposażyć ich w coś do pokonania murów ) tylko żeby broń nie świeciła ani nie pobłyskiwała czy coś w tym stylu. Shinobi mają za zadanie wybić do nogi obrońców lub zdobyć flagę. Chodzi o to żeby shinobi byli niemal niewidzialni i mieli jakieś kryjówki a żołnierze bali się ciosu w plecy i biegali trochę jak kot z pęcherzem szukając tych drugich.
Po za tym chciałem spytać co to jest RGL error i czemu u mnie występuje. Do woyo : nie traktuj tego jako ataku, tylko jak sugestii.