Aha.
Co do dresów i 12latków się zgodzę ale do całej reszty
nie.
Nawet jeśli tak nienawidzisz żydów to nie znaczy że musisz to publicznie ogłaszać i tym samym robić syf na forum tym rasistowskim (za przeproszeniem) pieprzeniem! Co z tego że kilku żydów było w NKWD? Przecież cała reszta to tylko niewinni ludzie tacy jak my. Nie będę się rozpisywać bo nie mam po co.
syf na forum?
wybacz ale moja wypowiedz była związana z tematem i wcześniejszymi postami wiec nie tylko ja robię syf wg tego co piszesz widać z logiką masz lekkie problemy
"Żydzi to choroba, którą Hitler próbował leczyć"
Wyjdź i zamknij drzwi.
to nie są moje słowa to cytat..
wiec nie rozumiem twojego niezdrowego podniecenia
a teraz taki żarcik
Czemu Mojżesz przeprowadził Żydów przez morze Czerwone?
bo wstyd mu było przez miasto.
Hahaha! Ale się uśmiałem!!! Bardzo fajnie naśmiewa się z cudzej religii nieee?
są żarty o Polakach, Blondynkach, nazistach, żydach o wszystkich i jak widać osoby które się z nich śmieją nie siedzą w wiezieniach
śmiejąc się z kawałów o blondynce uraziłeś je wszystkie zacznij je przepraszać...
to ja zacznę przepraszać żydów
znowu problem z logiką ?
ten żart był nędzną prowokacją aby ujawnić poziom pewnych osobników
poza tym my w Polsce i całej europie tolerujemy inne religie mało tego pozwalamy im na budowę swoich religijnych stajenek
a jedź do muzułmanów i postaw tam kościół tam co chwile zarzynają katolików niedawno była masakra chrześcijan w tamtych rejonach
ciekawe gdzie oni mają twoją tolerancje
Mam nadzieje że moja wypowiedź nie jest sprzeczna z regulaminem i właściwie wyraziłem swoją opinię.
ja tak szczerze mówiąc nie widzę gdzie ty wyraziłeś swoja opinie
bo zdania własnego to ty nie masz a poparcia tej swojej "opinii" też nie widziałem
już o braku logiki nie wspomnę
wybaczcie nie jestem obeznany z forami
Poprawiłem Ci te cytatyEDIT:
Dobrze, że zdajesz sobie sprawe, że masz "chorą główke". ale ja powiedziałbym inaczej masz w niej nasrane.
Zastanawia mnie skąd w takich wydawałoby sie inteligentnych i mądrych ludziach jakimi wydajesz sie Ty i Sieg jest tyle nienawiści i chorych teorii.
doskonale sobie zdaje sprawę że nie jestem osoba przeciętnie myślącą i zrozumiałą dla innych
zupełnie mi to nie przeszkadza
baa.. czuje się z tym nawet dobrze
a może i lepiej
mimo że jestem sporym chłopcem nie bije ludzi na ulicy więc nienawiść nie zawsze rodzi przemoc a co za tym idzie nie musi być taka zła
co do teorii
hmm to są fakty może i chore ale to już nie moja wina to nie ja je stworzyłem wystarczy zagłębić się w pewne tematy bo dostrzec co to ja
lecz jak skończy się to depresja i utrata sensu życia to już pretensje kierujcie do samych siebie;P
ja nie namawiam ludzi do przemocy do rasizmu itp
i nie każdy musi mieć takie poglądy jak ja zupełnie mi to nie przeszkadza
czasem milo jest z kimś posprzeczać się na takie tematy i podyskutować jeśli ma coś do powiedzenia
ja chce tylko by ludzie zaczęli trzeźwo myśleć i o własnych siłach zobaczyć jaki ten świat jest chory
każdy ma marzenia
i tak z innej beczki nie jestem osobą uważająca się za potomka aryjskiej rasy
bo dla mnie czystość krwi jest czymś nielogicznym i przez tyle lat najazdów, zaborów, gwałtów niemożliwym
nie jestem też wielbicielem pana Adolfa owszem interesuje się Rzeszą ich symbolika i osiągnięciami
ale samego pana Adolfa uważam za chorego malarza pokojowego z depresją dwubiegunową
może i miał charyzmę ale był debilem co udowodnił wiele razy zwłaszcza pod Dunkierką
wielkie dzięki za drobną poprawkę u góry