Broń HAARP - nigdy wcześniej o tym nie słyszałem,ale wydaje mi się naciągane.Trzęsienia ziemi zawsze były i zawsze będą.Tłumaczenie,że są wywoływane jakąś amerykańską pr0 bronią jest conajmniej dziwne.
2012 - eh.Nasz świat nadal istnieje nadal,a według Majów było już kilka końców świata :/ Jakoś w ludzkim języku to powiedzieć,hem,hę.Może tak,że ich kalendarz nie działa w rodzaju "dzień po dniu", jak kalendarz juliański czy gregoriański,tylko cyklicznie.Powtarza się co jakiś czas.
Atak na WTC - moim zdaniem jest tu trochę rzeczy za i przeciw spiskowi.Bo naprawdę chcecie wierzyć,że jakiś Amerykanin był na tyle stuknięty,żeby porwać samolot,podając się za fanatycznego muzułmanina,będąc gotowym na śmierć?
Manipulowanie pogodą - nie teraz.Ludzie nie mają takich możliwości.Do czasu.
Manipulowanie ludzkim umysłem - umysł jest zbyt potężny,żeby inteligentna osoba dała się zwieść maszynie.Ale jak to u osób o niskiej inteligencji lub mniej świadomych to może być możliwe.Nie mówię,że jest,ale może być.Najprostszym przykładem manipulowania umysłem jest zasiadanie w rządach świata :D Jak są politycy przebiegli,to oferują kołacze bez pracy i "by żyło się lepiej".Jasne.Mądry człowiek to taki,który nie daje się ogłupić politykom i ma własne zdanie,a jednocześnie jest otwarty na słuchanie poglądów innych,i jest gotowy do przemyśleń nad owymi.
@up
W sumie prawie całkiem się zgadzam,ale grabienie takiego kraju jak Serbia,aby nadać Kosowo dla lokalnej większości narodowej,w dodatku jeśli region ten jest ważną częścią kraju i jego historią od wielu wieków.
To tak jakby odłączyć Małopolskę od naszego skromnego państwa albo odłączyć Rzym od Włoch.