Przeszedłem całą grę (nie czytaj jak nie chcesz zepsuć se zabawy--->)
w 26h xD ale 4 towarzyszy mi pomarło a mianowicie Legion , Grunt , Miranda i Tali :/
Przechodzę grę jeszcze raz ale teraz chcę mieć 100% Egoizmu wcześniej miałem słabo rozwinięty egoizm i prawość...
Gra jest fajna i się nie zawiodłem ale IMO powinno być więcej broni i pancerzy bo trochę za mało i klasa do wyboru w której moglibyśmy używać Karabinów sztormowych i snajperek czyli coś takiego jak Garus.
W ME1 nie grałem więc za bardzo nie wiem o co latało z Cerberusem...
(nie czytaj jak nie chcesz wiedzieć jaka jest możliwość zakończenia)
Pierwszy raz wysadziłem bazę obcych ale teraz zrobię tak jak mówi Człowiek Iluzja czyli ją zostawię :D
Jak mieć Happy End (uwaga! Nie czytaj jak nie chcesz zepsuć sobie zabawy)
Aby mieć Happy End trzeba mieć statek rozwinięty na max, wszyscy bohaterowie muszą być lojalni no i ulepszenia broni, pancerzy i mocy bio-/tech- nologicznych muszą być rozwinięte na max. Ponad to w ostatniej misji trzeba mądrze przydzielać ludzi do zadań... ponieważ jest możliwość że towarzysze pomrą a i sam Shepard nie musi przeżyć końca z resztą sama ostatnia misja nazywa się "Samobujczą" :)
Edit: Jeżeli zepsułem ci zabawę z ME2 to przepraszam ale nikt ci nie kazał tego czytać... Teraz powinno być dobrze