Moja lista :D
1. Wiedźmin za klimat książek , świetne dialogi , fabułę , walki i za wszystko co pokochałem w książkach Sapkowskiego
2. KotOR za niepowtarzalną fabułę ( ten zwrot jak się dowiadujesz , że jesteś Revanem , pamięta się do końca życia ), świetne walki , i za to , że można było być tym złym
3. Heros III i V , trójeczka była doskonała pod każdym względem i grało się z kumplami w " Gorące Pośladki" :D , potem była żałosna IV i lament , że magia III już nie powróci . Potem V , która mi przywróciła nadzieję w magię świata Herosa i za świetną kampanię . Ponownie sesję z kumplami i euforia jak się ich zgniatało mrocznymi elfami :D
4. Dragon Age : Początek ta gra mnie urzekła , cały czas o niej myślę i zastanawiam co się stanie jak włączę ją ponownie , za świetne walki , klimat i za powrót do korzeni dobrych RPG
5. Warcraft 3 z dodatkiem na tej grze się zarywało noce :D , za fabułę , za postacie , które sie nienawidziło i jednocześnie lubiło i za BattleNet !!!
6. M&B świetna gra po prostu
7.Władca Pierścieni : Bitwa o Śródziemie II z dodatkiem , przy tej grze ,( cho narzekałem i kląłem , że odstaje od książek i ogólnie nie chwyta pełnymi garściami ze świata Tolkiena ) miło spędziłem wiele godzin i często do tych gier wracam :D
8. Seria Total War za wszystkie możliwości które oferuję , choć i tak narzekałem często :]
9. Pierwsze Call of Duty , które przechodziłem na easy i się cieszyłem :D jako 9 latek