Może kiedyś edytuję ;). Ale do rzeczy
- Wszystkie Mount&Blade
- Napoleon,Empire,Rome,Medieval Total War
- Tropico 3
-Call of Duty Modern Warfare 2
-Medal of Honor Airborne
- Twierdza krzyżowiec
- Europa Uniwersalis III
- SPORE ( z dodatkiem Galaktyczne Przygody jedyny
- Fifa 10 (moja jedyna FIFA)
- Zoo Tycoon ( kiedyś mogłem grać cały dzień ale byłem rozsądniejszy ;))
Niektóre gry są na Xbox360 np. FIFA,Medal of Honor i Call of Duty
W dodatku kuszą mnie gry takie jak Imperium Polskie,Assassin's Creed ,może Wiedźmin będzie fajny lecz kusi CoD MW 3 i Battlefield 3 a nie można mieć wszystkiego tak czy inaczej kupię sobie jakąś fajną ;)
Dla mnie liczy się gra RPG : z grafiką,klimatem,ciekawą fabułą,realna czyli nie fantasty,jakieś napisy chociaż :-0,taka jak np. OiM czyli żeby był klimat,jak to RPG ze strzelaniem czy czymś podobnym to coś bardziej realistycznego,robienie twarzy postaci jak w Warbandzie ( czyli operacja plastyczna z roku 3899 ;)) no i robienie chociaż opcji gruby,chudy ,niski wysoki,łatwy i trudny zarobek zależy od czasów i wartości i tą opcje można już najbardziej pominąć żeby gdy sprzedajemy nie używany sprzęt był on w tej samej cenie !
Parę opcji można pominąć ;) ALE FANTASTY NIGDY no może być ale w granicach.
Strategia : Tu niczego nie trzeba mówić Total War i tak rządzi ale może Imperium Polskie zwycięży...
FPS : Dość realne ciekawe i oryginalne ( bez wiecznego oklepywania tematu) np. nie było jeszcze I wojny światowej a jak była to nie we współczesnej jakości. \
Dobra jak spodoba mi się kolejna gra to edytuję mam więcej gier (o wiele) ale te były i są ulubione Zoo Tycoon już nie jest takim TOP ale kiedyś grałem w to z tak wielką chęcią że zalicza się do ulubionych.
Jak ktoś chce mi coś polecić to ok przyjmuję wszytko ale dlaczego trzeba napisać. Gry takie jak Mount i Blade ( wszystkie) czy Assasisn's Creed przyjmuję z otwartymi ramionami ale każdą grę mogę przyjąć jeśli się ją odpowiednio wypromuje