Oto moje TOP 15:
1. Mount & Blade "Mods" (Native do dupy)
2. Gothic I - moja pierwsza gra cRPG, ach ta kolonia karna, obozik na bagnach, bagienne jointy... ;]
3. Gothic II - fajny system walki, klimacik już gorszy niż w I, ale to nadal Bezi...
4. Assassin's Creed 2 - wczoraj sobie załatwiłem, giera wymiata, o wiele lepsza od AC I gram na średnich detalach i najwyższej rozdzielczości, a nie mam minimalnych wymagań :]
5. Stronghold I - fajna strategia, fajnie kopie się fosę ;]
6. Age of Empires II - godziny spędzone nad kampanią i fajne kody do gry :]
7. Divine Divinity - super cRPG, trochę jak Diablo, ale lepszy, więcej questów, bez multi
8. Diablo LoD - zbieranie run i trzaskanie Baala z kumplami :]
9. Robin Hood legenda Sherwood - lubię Robin Hooda
10. Thief Deadly Shadows - uwielbiam skradanki, w grze najfajniejsze pierwsze misje, a jak trza było z duchami, zombiakami się mierzyć, podziękowałem
11. Bitwa o Śródziemie II - LOTR, multi, czekam na nowych graczy ;]
12. Europa Universalis III In Nomine - lubię takie gry, a ta jest najlepsza w swym rodzaju
13. Wolfenstein - pierwsza strzelanka, lubię se nakopać Szwabom ołowiu w łeb i bardzo fajne katakumby.
14. Pizza Conection 2 - fajna gra ekonomiczna
15. Wiedźmin - ogólnie po przeczytaniu Sagi było fajnie w to zagrać, ale za mało swobody i "wiedźmińskich" zleceń na słupach rozwieszonych, za mało rodzajów potworów.
Wiem, że co najmniej połowa gier to starocie, ale mimo tego są fajne, najnowsze gry najczęściej są badziewne, ładne, ale badziewne, a gram se obecnie w M&B PoP, ACII i Bitwę o Śródziemie (zapraszam na sparing ;])