Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.  (Przeczytany 23400 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    Odp: Swobodne rozmowy na temat Star Wars.
    « Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:17:38 »
    Taka była cena zautomatyzowania pola bitwy, ale w I części były droidy z serii OOM, natomiast później stosowano zaawansowane roboty z serii B - a te już nie były takie zawodne i wrażliwe na zakłócenia sygnału dowodzenia.   
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:28:33 »
    Muszę przyznać , ze Magnaguard jest najlepszym droidem , jeśli by było ich więcej to Jedi by mieli spore problemy , droideki były bardzo dobre lecz były też bardzooo drogie :( Podobały mi się też te robo-czołgi z Kashyyyk , gdyby było też więcej takich Grievousów to niedośc , ze Seperatyści by wygrali to jeszcze Palpatine by leżał martwy w swoim gabinecie :)
    Edit To nie jest bug to przeciwnik ma jakiś bonus który to sprawia :)
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2010, 18:34:11 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:31:44 »
    Jest ktoś teraz chętny na partyjkę w MP w Battlefront 2?Co do MP pisać na PW.Ach!Kolejna planeta imperium padła.Zdobyłem Endor.A i chyba mam buga bo jak chce wsiadać podczas bitwy w kosmosie do statku to ma bardzo mało życia.O co chodzi?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 12, 2010, 18:48:32 wysłana przez Mr War »

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Axel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:42:56 »
    [...]A i chyba mam buga bo jak chce wsiadać podczas bitwy w kosmosie do statku to ma bardzo mało życia.O co chodzi?
    Wróg ma bonus "Sabotage" czy coś takiego?

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:47:42 »
    A no miał.Ale mi się zdawało że pisało "Obrażenia zadawane pojazdom są większe"a nie "Pojazdy wroga mają mniej życia"

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 12, 2010, 19:44:36 »
    "Sabotage" to fantastyczny bonus podczas walki w przestrzeni - jeśli wróg go aktywuje to abordażu nie dokonasz, chyba że za pomocą pilota - bomby ma fantastyczne, ale pistolecikiem to on wiele nie zawojuje. Z kolei marine nie regeneruje życia statków kosmicznych. Zauważyliście że Tie-Bomber ma kierowane rakiety? Mają żałosną skuteczność :( 

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #111 dnia: Stycznia 12, 2010, 19:48:53 »
    Dlatego najlepiej być najemnikiem, i czekać kto Ci najwięcej zaproponuje kredytów za twój udział ;]] Wiem, że jestem sprzedajny ale wole być Mandalorianinem i szkolić następne pokolenia ludzi lub klonów. Przynajmniej wiem, że moja praca nie pójdzie na marne ;]

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Stycznia 12, 2010, 20:35:00 »
    Dlatego najlepiej być najemnikiem, i czekać kto Ci najwięcej zaproponuje kredytów za twój udział ;]] Wiem, że jestem sprzedajny ale wole być Mandalorianinem i szkolić następne pokolenia ludzi lub klonów. Przynajmniej wiem, że moja praca nie pójdzie na marne ;]
    Z Mandalorianinów to najbardziej lubiłem Durge'a, upsss..... przecież on tylko zabijał Mandalorian, a nie był jednym z nich ;)

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #113 dnia: Stycznia 13, 2010, 17:40:23 »
    Wracając do Battlefronta II... sprawdzałem bohaterów w trybie assalut. I dochodzę do wniosku, że najlepsza jest Aayla Secura (ta z dwoma mieczami). Kosi innych bohaterów aż miło. Szkoda, że nie można ustawić "nierówności", czyli ty i ze dwóch bohaterów na 32 :D

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Stycznia 13, 2010, 17:53:18 »
    Wracając do Battlefronta II... sprawdzałem bohaterów w trybie assalut. I dochodzę do wniosku, że najlepsza jest Aayla Secura (ta z dwoma mieczami). Kosi innych bohaterów aż miło. Szkoda, że nie można ustawić "nierówności", czyli ty i ze dwóch bohaterów na 32 :D
    Tu się z tobą zgodzę: Secura jest dobra, podobnie Darth Maul i Grievous. Ogólnie każdy kto ma więcej niż jedno ostrze wymiata. Najgorzej wypadają: Han Solo i Leia - tylko jedna broń i brak jakiegoś ekstra wyposażenia (jak w przypadku Fettów).

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Stycznia 13, 2010, 17:57:52 »
    Każdy wymięka jak nie ma miecza świetlego :P Ale muszę przyznać, że zjechali umiejętność odpychania/przyciągania. Jest kompletnie nieprzydatna i przez to, np: Yoda jest duuuużo słabszy...

PS: Mi akurat Grievous'em źle grało. Po prostu nie pasuje do mojego stylu gry...

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #116 dnia: Stycznia 13, 2010, 18:27:56 »
    Tak, Grievous jest dość specyficzny - nie ma możliwości rzutu mieczem ani błyskawicy, a animacje jego ataków są dosyć długie. Zdecydowanie najprostsze klasy to Darth Maul, twilekanka i Fettowie. A moc poza błyskawicą i rzutem to tylko bajer - i nawet słusznie, BF to nie Jedi Academy lub Knight gdzie atakowało cię naraz maks. 7, 8 przeciwników. Tutaj pruje w ciebie 20 ruchliwych botów - musisz ich jak najszybciej załatwić, a nie rzucać nimi o ściany. Efektywność, nie efektowność - to jest wojna.     

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #117 dnia: Stycznia 13, 2010, 18:33:14 »
    Z ostatniej chwili! Właśnie zakupiłem wydanie specjalne Komiksu o Gwiezdnych Wojnach!! Zawarte w nim informacje:
    -Historia Jango Fetta
    -Wzajemne poznanie się Fetta i Tyranusa ;]
    - Zawiązanie umowy o klonach ;]

wiem, że takie informacje można poszukać w necie, ale wole coś czego mogę dotknąć ;]

Zaraz się biorę za czytanie ;]

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Stycznia 13, 2010, 18:33:42 »
    I Anakinem przed zakuciem w blache (ma dość szybkie ataki :P). Nie mówię o efektowności. Ta moc jest po prostu słaba. Prawie zerowe obrażenia, małe pole rażenia - ogólnie nic nie daje. A sam rzut mieczem jest według mnie ciut przesadzony, na długich przestrzeniach leci na kilkanaście metrów i przebija się przez wszystko. Wniosek - dobry rzut i może nie być nawet do 30 jednostek (chociaż wątpię by ktokolwiek się tak beznadziejnie ustawił)

Offline Grievous

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Stycznia 13, 2010, 18:42:11 »
    Z ostatniej chwili! Właśnie zakupiłem wydanie specjalne Komiksu o Gwiezdnych Wojnach!! Zawarte w nim informacje:
    -Historia Jango Fetta
    -Wzajemne poznanie się Fetta i Tyranusa ;]
    - Zawiązanie umowy o klonach ;]

wiem, że takie informacje można poszukać w necie, ale wole coś czego mogę dotknąć ;]

Zaraz się biorę za czytanie ;]
    Jest nawet gra traktująca o tym - Star Wars: Bounty Hunter na któregoś PS-a. Nie grałem, ale natknąłem się na gameplaya na YT i nawet fajna, ale finałowa walka z jakimś Mrocznym Jedi wyglądała słabo.