POZYTYWNE:
1. TDM - Uwielbiam szczególnie serwer ZHG_TDM, lubię sobie pomachać dwuręcznym mieczykiem czy walić młotem nieuważnych :)
2. Siege - 22nd_Siege, najczęściej tam gram na tym trybie. Najfajniej jest na Helm's Deep v2... Na ostatniej linii obrony chcą wyrżnąć wszystkich naszych(ZAWSZE gram jako atakujący), a ja sobie macham jednoręką i zbijam fragi.
3. Duel - Nditions_Duel_Server/Swadian_Duel_Server = Fajna zabawa. Satysfakcja, jak widzisz, jak dobry gracz pada od twojej broni, bo pomylił się z manualem...
NEGATYWNE:
4. Battle - Nie lubię tego trybu, bo padam na nim najwięcej razy a potem mogę się tylko gapić, aż skończy się runda. Moim zdaniem najbardziej frustrujący tryb, nieraz padałem przez przypadek(szczególnie na wiosce), albo w sposób niemożliwy (strzał z łuku przechodzący przez tarczę? wtf?).
5. Capture The Flag - Tryb niespecjalnie wciągający. Tylko biegasz z tą flagą jak głupi, możesz sobie nawet bota ustawić, żeby to robił, bo nigdy nie jesteś atakowany.
6. Deathmatch - Chaos, chaos i jeszcze raz chaos. Każdy bije każdego, 1 w podsumowaniu rundy to NIGDY NIE JEST DOBRY GRACZ, ale ZWYKŁY FARCIARZ, co nie gra w WB nawet 1 dzień. Czemu? Bo dobrzy gracze z kimś walczą i taki "noobicjusz" wbija mu miecz/topór/co tam chcecie w plecy.