Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jaki tryb lubisz najbardziej - deathmach, siege itd...

Siege
    86 (22.2%)
    Deathmatch
    21 (5.4%)
    Team Deathmatch
    55 (14.2%)
    Fight and Destroy
    11 (2.8%)
    Capture the Flag
    13 (3.4%)
    Conquest
    6 (1.6%)
    Battle
    145 (37.5%)
    Duel (Deathmatch na serwerze duelowym)
    50 (12.9%)

Głosów w sumie: 250

Autor Wątek: Jaki tryb lubisz najbardziej  (Przeczytany 10115 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    Odp: Jaki tryb lubisz najbardziej
    « Odpowiedź #45 dnia: Lutego 26, 2011, 19:28:47 »
    Najlepsze są bitwy ale nie odmówię pogrania na duelu czy TDMie:)

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Rey2602

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Lutego 28, 2011, 06:13:02 »
    Moje ulubione to jest:

Deathmatch
    Battle
    Duel

Deadthmatch - lubie ten tryb dla tego ze jestem ucznikem i trenuje swoje strzelanie chedow:D
    Battle - tutaj mozna trenowac swoj teamplay i w ogole lubie battle ;)
    Duel - najlepsy jak dla mnie tryb gry. Tutaj mozna zobaczyc kto cos ogarnia

Offline Tyraxor

• Użytkownik
    • Aka Marnid
    « Odpowiedź #47 dnia: Lutego 28, 2011, 08:35:12 »
    Chedy, fajnie
    Deadmath, fajnie
    Tim plej na battlach jest praktycznie równy zero, podobnie na siegach, gdzie ludzie myślą żę koksy otwierają bramę , ale padają od 1 lepszego strzału.A potem dziwota że ciągle obrońcy przegrywają.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #48 dnia: Lutego 28, 2011, 13:56:33 »
    Chedy, fajnie
    Deadmath, fajnie
    Tim plej na battlach jest praktycznie równy zero, podobnie na siegach, gdzie ludzie myślą żę koksy otwierają bramę , ale padają od 1 lepszego strzału.A potem dziwota że ciągle obrońcy przegrywają.

Rey jest Ukraińcem:)

Jasne że nie ujrzysz na serwerach gry zorganizowanej:) Chcesz czegoś takiego? Czekaj na event lub dołącz do klanu...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Czerwca 25, 2011, 16:22:55 »
    POZYTYWNE:
    1. TDM - Uwielbiam szczególnie serwer ZHG_TDM, lubię sobie pomachać dwuręcznym mieczykiem czy walić młotem nieuważnych :)
    2. Siege - 22nd_Siege, najczęściej tam gram na tym trybie. Najfajniej jest na Helm's Deep v2... Na ostatniej linii obrony chcą wyrżnąć wszystkich naszych(ZAWSZE gram jako atakujący), a ja sobie macham jednoręką i zbijam fragi.
    3. Duel - Nditions_Duel_Server/Swadian_Duel_Server = Fajna zabawa. Satysfakcja, jak widzisz, jak dobry gracz pada od twojej broni, bo pomylił się z manualem...
    NEGATYWNE:
    4. Battle - Nie lubię tego trybu, bo padam na nim najwięcej razy a potem mogę się tylko gapić, aż skończy się runda. Moim zdaniem najbardziej frustrujący tryb, nieraz padałem przez przypadek(szczególnie na wiosce), albo w sposób niemożliwy (strzał z łuku przechodzący przez tarczę? wtf?).
    5. Capture The Flag - Tryb niespecjalnie wciągający. Tylko biegasz z tą flagą jak głupi, możesz sobie nawet bota ustawić, żeby to robił, bo nigdy nie jesteś atakowany.
    6. Deathmatch - Chaos, chaos i jeszcze raz chaos. Każdy bije każdego, 1 w podsumowaniu rundy to NIGDY NIE JEST DOBRY GRACZ, ale ZWYKŁY FARCIARZ, co nie gra w WB nawet 1 dzień. Czemu? Bo dobrzy gracze z kimś walczą i taki "noobicjusz" wbija mu miecz/topór/co tam chcecie w plecy.
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Czerwca 25, 2011, 19:12:42 »
    Oj oj oj...

Akurat strzały nie przechodzą przez strzały. Ale nic dziwnego że giniesz - najlepsi gracze grają prawie tylko na bitwach. Są to też strzelcy którzy potrafią strzelać pod tarczą w stopy lub nad tarczą w głowę. Nic nowego;) Do tego na Deatmatchu ogranie bitewne liczy się jak cholera. Bo dobrzy gracze jak z kimś walczą to uważają na plecy i są w stanie wyprowadzić sprawne cięcie z półobrotu bądź w inny sposób zaskoczyć przeciwnika;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #51 dnia: Czerwca 25, 2011, 21:32:54 »
    Akurat strzały nie przechodzą przez strzały.

Że co?

Można przecież przestrzelić tarczę kuszą...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Czerwca 25, 2011, 22:09:56 »
    Właśnie kuszą. Kusza o ile wiem korzysta z bełtów, nie strzał choć mogę się mylić, podobnie jak z feintami;)

Offline BreakIn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Czerwca 26, 2011, 19:04:31 »
    No właśnie, jak strzelać w stopy pod tarczą lub w głowę nad nią? Ja jak strzelam w te miejsca, to i tak wbija się w tarczę(realizmu za grosz). JAK ONI TO ROBIĄ? Proszę o pomoc.
    (click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Czerwca 27, 2011, 00:08:36 »
    Zapewne źle celujesz, postaraj się bardziej;)

Argaleb, widzę, że twoja "uber znajomość" tajników Warbanda nie dotyczy feintów, co pokazałeś na serwerze;)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Czerwca 27, 2011, 00:23:17 »
    Arthasan...feinty zostały współtworzył Okocha - gość z WV i raczej wiemy czym one są w przeciwieństwie do ciebie, więc nie ośmieszaj się...

Offline Arthasan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Czerwca 27, 2011, 11:35:43 »
    Więc oświeć mnie, bo póki co to na ustach mam uśmieszek :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Czerwca 27, 2011, 13:05:16 »
    Pisałem ci o tym na serwerze.

Feint - inaczej berserk jest to technika walki bronią dwuręczną i wybranymi broniami drzewcowymi która polega na szybkim ruchu w kierunku wybranym przez siebie i ataku z wybranej strony po czym zmianie kierunku biegu i ataku z drugiej strony. Przy udanym feincie przeciwnik nie może wykonać własnego ataku, najczęściej przez dezorientację (tak jak w twoim przypadku Arthasan) i trafieniu w głowę pada od razu. Technika wymaga sporego doświadczenia w grze i w rozsądku, musisz wiedzieć kiedy nie masz szans na udanego feinta lub kiedy go anulować, bo jeżeli popełnisz błąd, przeciwnik wyprzedzi cię z uderzeniem i to ty będziesz leżał na ziemi w kałuży krwi;)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Czerwca 27, 2011, 15:41:02 »
    Siege - Ciekawy tryb, można fajnie pograć jeśli : 1) Jest ciekawa mapa 2) Team jest zgrany i ogarnięty   
    Deathmatch  - Zasada ,, Resp i rżnij" jak nie ma się nic do roboty to czemu nie ?
    Team Deathmatch  - Podobnie jak wyżej tyle że tu jest troche łatwiej gdyż ma się ludzi którzy ci pomogą (teorytycznie) chyba ciekawszy od samego Deadmatchu
    Fight and Destroy  - Pomysl dobry ale wykonanie w WB tego jest słabe..
    Capture the Flag - Pomysł dobry ale wykonanie w WB tego jest słabe..
    Conquest - Pomysł dobry ale wykonanie w WB tego jest słabe..
    Battle - Tryb głownie dla graczy ktorzy juz w WB troche grają, głownie najlepszy dla klanow gdyz bez wspolpracy team nie ma zabardzo szans na wygraną
    Duel - Machanie bronią 1v1.. kto co lubi..
    Retarded are everywhere