Mam dziwny problem (NIFN mówił, że to bug ale wolę się upewnić, bo nie widziałem żeby ktoś miał taki sam problem):
Kilka dni po rozpoczęciu gry (8 chyba), gdy wracam do króla Jana Kazimierza do Warszawy po nagrodę za questa... Jest napisane, że król Jan Kazimierz jest władcą miasta Warszawa. Przy tronie stoi tylko Janusz Radziwiłł (dodam, że przed zniknięciem króla, J. Radziwiłł stał przy drzwiach). Gada tylko o tym, że chce być władcą Rzeczypospolitej czy coś takiego. Można się do niego przyłączyć lub nie. Wchodzę do karczmy... a tam znów Janusz Radziwiłł! Ma inne wdzianko, ale identyczne dialogi jak ten z zamku. Króla J. Kazimierza wcięło. W raportach jest napisane, że powinien być w Warszawie.
Chciałbym odebrać od niego nagrodę, poza tym nie można rekrutować wieśniaków bez przynależności do danego państwa, więc nie wyobrażam sobie dalszej gry bez tego. Muszę pograć Polską, dopiero jak mi się znudzi może zagram innymi państwami.
Czy jest na to jakaś rada? Może mam dać sobie spokój z tą zabugowaną grą, lub po prostu poczekać w nadziei, że król wróci?