Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46293 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vondagar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #15 dnia: Grudnia 14, 2009, 16:25:26 »
    nie ma doktryny...

zresztą nigdy w TW tez takiej nie było,  to i ciężko cos Warband z góry ustalać, na pewno od samych graczy zależy styl gry czy tez nastawienie. Sama gra zaś zmienia sie z patcha na patch, wydawało sie ze kawaleria zniknie po patchu 641...(ja nie miałem frajdy kompletnie, rozpędzać sie i atakować z nachylonej...) patch 650 daje już większe pole manewru na pewno jest to chyba najlepsza do tej pory poprawka.

Wydaje sie narazie ze w klanie będą przeważać kawalerzyści, choć juz wyłaniają sie utalentowani piechociarze, oraz strzelcy.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 14, 2009, 16:27:35 wysłana przez Vondagar »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #16 dnia: Grudnia 24, 2009, 16:14:05 »
    Życzymy Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia, dużo szczęścia radości, dużo, dużo zdrowia, pociechy z dzieci i rodziny....

Świąteczne życzenia od zaprzyjaźnionego klanu Sacred Band :)

Offline Prescot

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #17 dnia: Lutego 14, 2010, 13:48:24 »
    Gdzie można nabyć Warband w wersji beta skoro już ustalacie takie rzeczy?

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #18 dnia: Lutego 14, 2010, 14:08:44 »
    Gdzie można nabyć Warband w wersji beta skoro już ustalacie takie rzeczy?
    Tutaj http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4236.0 :P

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 24, 2010, 09:15:38 »
    Coś koledzy z IPL zamilkli w ostatnim czasie... na serwerach też Was nie widać... wpadajcie czasami na nasz serwer, jesteście zawsze mile widziani, poza tym proponuje jakiś mecz klanowy, jeśli jesteście zainteresowani to piszcie na pw lub gg...:)

Pozdrawiam

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 24, 2010, 16:00:42 »
    No przecież jesteśmy umówieni już na meczyk co Ty zapomniałeś ? :P

Może na forum nasi rycerze zamilkli, ale rekrutacja nadal trwa. Na serwerach rzeczywiście się jeszcze nie spotkaliśmy, co nie znaczy, że nie gramy. Codziennie można nas gdzieś spotkać ;)

Offline Xarxes

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 26, 2010, 22:07:10 »
    Mogę być najemnikiem w waszym sparze z SRT? SZ na sparze z SRT też miało najemników i wy też możecie tak zrobić.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 26, 2010, 22:10:03 wysłana przez Xarxes »

Offline rara

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #22 dnia: Kwietnia 26, 2010, 22:46:35 »
    Gdzie jest sens w przyjmowaniu najemników(co to w ogóle za pomysł?!)? My go nie widzimy i nie interesuje nas że sarmaci tak robią :) 

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    a
    « Odpowiedź #23 dnia: Kwietnia 26, 2010, 23:08:25 »
    SZ na sparze z SRT też miało najemników i wy też możecie tak zrobić.

Tak tylko w ramach sprostowania to w SZ nie grali żadni "najemnicy", wszyscy którzy wtedy się pokazali byli związani z klanem od kilku miesięcy, więc o tym mowy być nie może. Za wyjątkiem 3 lub 4 nowych rekrutów którzy dopiero rozpoczynają zabawę z Warbandem i muszę przyznać, że spisali się bardzo dobrze, ale to nie wątek o tym ;p.

Ostatnio zajrzałem na stronkę IPL i zobaczyłem, że macie sporo nowych ludzi którzy głównie zainteresowani są grą w WB, niezwykle mnie to cieszy, że wasz klan się rozrasta i mam nadzieję, że wkrótce będę widywał coraz więcej ludzi z tagiem IPL.

Pozdrawiam.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #24 dnia: Kwietnia 27, 2010, 07:24:17 »
    Zapomniałem Was powiadomić....:) oczywiście macie zapewnione miejsca w turnieju drużyn: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=4675.68 serdecznie zapraszam cały Wasz klan... turniej odbędzie się na zasadach tego pierwszego...oczywiście nadal poszukujemy drugiego dowódcy do turnieju...jeszcze raz serdecznie zapraszam:)

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    a
    « Odpowiedź #25 dnia: Maja 10, 2010, 13:59:07 »
    Witam, klan Refesesesesesferes zaprasza polskie klany- Sarmatians, Imprerium Polskie, No Name, Sarmatów Królewskich, Marmurowych Wojowników do rozegrania meczu REF vs Reszta Polski po 32 osoby w drużynie. Mecz rozegrałby się 15 maja, proszę o szybką odpowiedź czy klan Imprerium Polskie byłyby zainteresowany. Szczegółami zajmę się później. Gwarantuje zorganizowanie TSa dla grupy przeciwnej oraz przeprowadzenie sprawiedliwego wyboru dowódcy.

Offline rara

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #26 dnia: Maja 10, 2010, 15:09:39 »
    15 maja w jakich godzinach?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #27 dnia: Maja 15, 2010, 10:09:35 »
    Mielibyście ochote zagrać jakiś mecz klanowy??

Coś jak Aron wyjechał do tych Niemiec to u Was pojęczynka zachodzi w klanie :P

Offline rara

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #28 dnia: Maja 15, 2010, 14:54:18 »
    Miałem zamiar proponować meczyk jakiemuś klanowi, ale myslałem bardziej o sarmatians bądź noname :P

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #29 dnia: Maja 16, 2010, 15:00:45 »
    Miałem zamiar proponować meczyk jakiemuś klanowi, ale myslałem bardziej o sarmatians bądź noname :P

eeeeejjjj.... a my?!!?:P oj, nie marudźcie...zagramy i zobaczymy jakie z Was ziółka:P Rara pogadaj z resztą...