Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46304 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #270 dnia: Września 28, 2011, 12:23:30 »
    Oj tam, oj tam. Za pojechanie PE powinien dostać jakieś bonusy, a nie degradacje :P

heheh ale zbycik... Co do kary to podzielamy to co zaszło i myślę źe z konsekwencjami musimy się zgodzić. aaa ivo tu chyba nie tylko o same pe chodzi, bo wtedy aź takiej kary by chyba nie było, przynajmniej tak mi się wydaje
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #271 dnia: Września 28, 2011, 15:42:22 »
    Oj tam, oj tam. Za pojechanie PE powinien dostać jakieś bonusy, a nie degradacje :P
    Widzę, że nie w temacie jesteś. Legion nie dostał degradacji, za pojechanie nas. Ba, nic takiego nie zaszło w ostatnim czasie, a jeśli by było, to zapewne skończyło by się to tak, kiedy Lygryss był w PE. Czyli mocnym spamem na ich forum albo kto wie czym jeszcze. Jednak póki co, ani my im nie dokuczamy, ani oni nam i mam nadzieję, że tak pozostanie !
    Do tematu ! Przyczyną degradacji było wykłócanie się przez Legiona na tawernie o klubach piłkarskich z Clexanem bodajże i wklejanie, jakiś suchych obrazków. Tak więc, myślę Ivo, że teraz wiesz, o co poszło oraz ze rozwiałem wątpliwości pozostałych osób.  

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    a
    « Odpowiedź #272 dnia: Września 30, 2011, 07:30:58 »
    Tak dokładnie to się na ustawkę zbierał :]

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    a
    « Odpowiedź #273 dnia: Września 30, 2011, 09:16:03 »
    Nie czytałem całego wątku, ale z dwóch ostatnich postów mam jakieś wnioski i się Legioniście nie dziwię.

Clexane, rozumiem kibicować swojej drużynie, ale nie kreśl barw innych drużyn niebieski pionku.... Ja jestem kibicem Śląska i widzisz, żebym gdzieś stosował antydoping na Amice Wronki?

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #274 dnia: Września 30, 2011, 09:21:11 »
    Chyba zmuszacie mnie żebym wam przypomniał czego ten temat dotyczy... Chcecie sobie o piłce nożnej i kibicowaniu pogadać? Zapraszam TU.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    a
    « Odpowiedź #275 dnia: Września 30, 2011, 15:26:38 »
    Nie czytałem całego wątku, ale z dwóch ostatnich postów mam jakieś wnioski i się Legioniście nie dziwię.

Clexane, rozumiem kibicować swojej drużynie, ale nie kreśl barw innych drużyn niebieski pionku.... Ja jestem kibicem Śląska i widzisz, żebym gdzieś stosował antydoping na Amice Wronki?

Wiesz, mogę robić co chce i jakoś Twoja napina mnie nie boli...

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #276 dnia: Października 01, 2011, 06:00:29 »
    Komunikat!

Powołanie stanowiska; (Emisariusz WB)

Z dniem dzisiejszym, po krótkiej przerwie powracam na stanowisko Emisariusza Imperium Polskiego do spraw WB.
    Dlatego wszelkie propozycje, treningów, sparingów, ewent-ów itp proszę kierować do mnie.
    Wszelkie sytuacjie w jakimkolwiek stopniu powiązane z IPL-em także proszę kierować do mnie.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Misiaczeq

• BANITA
    • Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #277 dnia: Października 02, 2011, 20:04:22 »
    Witam.
    Mimo wrodzonej skromności, klan Imperium Polskie przesłał mi wszystkie screeny z meczu IPL - WV i kazał podziękowac za spędzony w miłej atmosferze czas, oraz dobry mecz. Sparing był bardzo wyrównany, lecz wygrało doświadczenie Wilków. Jako Rycerze walczyliśmy do ostatniego człowieka i mamy nadzieję, że znajdziemy jeszcze kiedyś czas na rozegranie rewanżu.

Imperium Polskie 8-12 Wolves Clan

http://img841.imageshack.us/img841/6444/2011100200024.jpg

Reszta screenów później.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #278 dnia: Października 03, 2011, 16:53:26 »
    Odpowiednie osoby zostały ukarane, tyle wam powiem

Edit : Mus1c - Mysleli, że są najemnikami na usługach IPLu... tego prawdziwego
    « Ostatnia zmiana: Października 03, 2011, 20:13:47 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    a
    « Odpowiedź #279 dnia: Października 03, 2011, 19:35:05 »
    Robin i ToM w ogóle nie wiedzieli o co chodzi, a więc ich też usprawiedliwię .

Grali pod nickami IPL-u i nie wiedzieli o co chodzi??

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #280 dnia: Października 03, 2011, 22:22:56 »
    Jestem wdzięczny, że sprawa została wytłumaczona i odpowiedni ludzie ponieśli karę, mimo iż nie interweniowaliśmy.

Co do wytłumaczenia typu "najemnicy" IPL nie zatrudnia ich od niepamiętnych czasów. Zresztą takie sprawy o ile będą załatwiane, przeją przez moje ręce.

Przypominam wszystkim iż wszelkie sprawy związane z WB proszę kierować do mnie. Pod moją nieobecność wyznaczę osobę na moje zastępstwo.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #281 dnia: Października 04, 2011, 15:48:39 »
    Dunleapie czy to ty dodałeś mnie na steam ? (woźniak_mati ? )
    (click to show/hide)

Szanuje_Volantego

• Gość
    a
    « Odpowiedź #282 dnia: Października 04, 2011, 19:52:39 »
    Unosicie się jak pawie, a gdy ktoś zrobi coś głupiego nie przeżyjecie. Takie coś trzeba przeżyć, bez robienia głupot scena WB byłaby nudna jak flaki z olejem, IPL może być sobie z dużym stażem, patrząc na skill mogę powiedzieć nooby, patrząc na troll skill mogę powiedzieć "sztywniaki"

Lepiej byłoby wam na piaskownicy Total War gdzie też ponoć dostaliście niezłe wciry. Bawieniem się w rycerzyków nic nie nadrobicie, bo tym zatracacie sporo zabawy, można robić to lepiej zapisując się do bractwa rycerskiego
    Puszcie się dalej, ale wasze wejście do WB było od dupy strony, szczerze do niczego poza pogadaniem na TS

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    a
    « Odpowiedź #283 dnia: Października 04, 2011, 20:09:11 »
    Ok, trollowanie może i jest fajnie (jakkolwiek nazwa idiotyczna), jednakże czemu nie może się ograniczać do samego klanu?

Jak się jeden z drugim przezywa wewnątrz klanu, to spoko. Można również silić się na "ynteligenckie" ironie (pozdro Jarsuss ^^), jak kto lubi.

Tylko to szeroko pojęte trollowanie przeobraża się w niepokojącym tempie do obrażania, wyzwisk i spamowania wątków klanowych.

Trochę szacunku, ludzie. Jak chcecie sobie nawzajem okazywać jego brak, to w gronie znajomych proszę bardzo. W gronie klanu - jak najbardziej. Ale po co wywalać brudy na wierzch?

Niektórym chyba przydałoby się zaczerpnąć świeżego powietrza i wyjść na dwór, pokopać piłkę, pogadać z prawdziwymi znajomymi i porobić prawdziwe "głupoty". Chyba, że największy idiotyzm, na jaki stać ludzi, to przybranie miana innego klanu w grze i psucie ich dobrego imienia. Gratuluję.

IPL ma specyficzne podejście do sceny, zachowuje się jak klan rycerski - ich wola. Niektórym może wydawać się to dziwne, dla mnie też takowe jest, ale jak chcą, to proszę bardzo :) Czy to powód do obrażania? Nie zdziwiłbym się, jak większość (jak to człowiek o dziwnym nicku z Volantym) trolli sama była obrażana w szkole i teraz leczy kompleksy w Internecie. Bywa :)

Koniec wykładu, miłej zabawy :)

Szanuje_Volantego

• Gość
    a
    « Odpowiedź #284 dnia: Października 04, 2011, 20:12:09 »
    sama była obrażana w szkole i teraz leczy kompleksy w Internecie
    Nie pogadasz, a tylko spróbuj to hoho :)