Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46307 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #255 dnia: Sierpnia 10, 2011, 16:05:36 »
    A ja dodam Ze pogadac mozecie sobie na ts a nie na naszym temacie :)
    A teraz tak Dodam ze caly czas zapraszamy do wspólnej zabawy na TW jak i na MB WIEC ZAPRASZAM !! www.IPL.fora.pl
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    a
    « Odpowiedź #256 dnia: Sierpnia 16, 2011, 18:15:38 »
    Co masz na myśli pisząc "do wspólnej zabawy"?

PS: Zauważyliście wysokość sygnaturki Legionisty? Widoczne nagięcie regulaminu, a moderatorzy nie reagują, jak w innych przypadkach... I tylko nie mówcie, że to nie jest stronnicze...

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #257 dnia: Sierpnia 16, 2011, 18:17:40 »
    Co masz na myśli pisząc "do wspólnej zabawy"?

PS: Zauważyliście wysokość sygnaturki Legionisty? Widoczne nagięcie regulaminu, a moderatorzy nie reagują, jak w innych przypadkach... I tylko nie mówcie, że to nie jest stronnicze...

Sama twoja obecność na tym forum jest chyba cudem i ostrym nagięciem regulaminu...już nie możesz się powstrzymać?

Pewnie chodziło mu o wspólną grę jako klan bo to chyba jest zabawa hę? Chyba że dla niektórych zabawa przestała się już liczyć...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    a
    « Odpowiedź #258 dnia: Sierpnia 16, 2011, 22:08:04 »
    Argaleb zrozum, to jeden z PE on się będzie nawet tego czepiał ze Imperium się pisze przez u otwarte, a nie przez zamknięte. Trzeba zacisnąć zęby i patrzeć jak dalej się czepia ze np Legionista ma jakieś tam za duże banerki itp

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    a
    « Odpowiedź #259 dnia: Sierpnia 17, 2011, 09:30:28 »

Tak widziałem wysokość jego sygnatury. Nie przekracza 130px... Na dowód screen poniżej, a Tobie radzę nie wbijać więcej takich postów bo polecisz. Chcesz coś zgłosić? Masz taki fajny napis w prawym dolnym rogu każdego posta...

(click to show/hide)

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #260 dnia: Sierpnia 18, 2011, 08:49:38 »
    Widze czepialstwo znow .... masakra Dzieki Proud :) sygnaturka jest ok :) specjalnie ja zmniejszałem :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #261 dnia: Sierpnia 20, 2011, 09:54:06 »
    http://www.ipl.fora.pl/rekrutacja,7/tutaj-mozna-zglosic-swoja-kandydature-do-klanu-ipl,50-765.html    ---->Tutaj można zgłosić swoją kandydaturę do Klanu IPL(Imperium Polskie)
    http://www.ipl.fora.pl/sklad-osobowy-statut-oraz-nasze-trofea,6/statut-klanu-ipl,55.html ------> Wymagania (Statut) Klanu

Jesli spełniasz wymogi Zapraszamy :)
    Pozdrawiam Lord Legionista

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #262 dnia: Sierpnia 29, 2011, 06:03:09 »
    Hej, bardzo proszę by klan PE nie uchodzil za anty IPL itp. wiem ze jest konflikt między kilkoma członkami od nas, ale większość nawet nie wie o co chodzi, nie róbmy takich kłótni jak powyżej bo nowo przyjęci rekruci patrzą sobie i myślą ze jedzie ktoś na ich klan i sam jest juz przeciw np. IPL , nie róbmy takich kłótni bo to tylko niepotrzebnie poglebia konflikt
    (click to show/hide)

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    a
    « Odpowiedź #263 dnia: Sierpnia 29, 2011, 09:07:53 »
    9 dni od tematu wygłaszasz prawdę, aha. Myślę że nikt kto nie chce robić kłótni nie odpisze nawet na to coś...

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #264 dnia: Września 16, 2011, 17:50:23 »
    Czas odświeżyć temacik :) Klan zyje i ma sie bardzo dobrze dolaczylo do nas pare nowych osob jak i wrocili nasi weterani ten rok zapowiada sie naprawde dobrze . 24 czerwca czyli rocznica bitwy pod Cedynia ,Klan skonczyl 8 lat :) takze szmat czasu, mam rowniez nadzieje ze juz niedługo bedziemy skladac pierwsze oferty Klanom na temat zapytan o  Sparingi.Wiece informacji jak i  Historii o naszym Klanie u nas na Forum 
    ZAPRASZAMY SERDECZNIE!!

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #265 dnia: Września 27, 2011, 22:28:35 »
    Oświadczenie Rady Rycerskiej Imperium Polskiego.

Ostatnimi czasy jeden z naszych Rycerzy, zapewne wielu znany Lord Legionista dopuścił się kilku czynów nie zgodnych z Rycerskim Kodeksem Honorowym, jak i klanową polityką i statutem IPL-u. Dlatego został osądzony i ukarany.

Każdy członek klanu dzierżący tag IPL, stara się godnie nas reprezentować. Ową zasadę wpajamy już rekrutom, którzy muszą wiedzieć, iż od momentu przystąpienia do klanu, wszystko co powiedzą i zrobią idzie nie na ich, lecz na konto klanu. Dlatego jeśli ktoś został obrażony w jakikolwiek sposób przez Lorda Legioniste nie chcielibyśmy by poczytał tego za obrazę przez nasz klan. Klan Imperium Polskie potępia i w sposób surowy zwalcza wszelakie przejawy nienawiści, braku tolerancji czy dyskryminacji.

Ubolewamy zatem, że zajście to miało miejsce, tym głębiej ubolewamy, iż uczestnikiem jej był nasz członek. Żywimy wielką nadzieję, iż podobne sytuacje związane z członkami naszego klanu jak nie miały tak mieć miejsca nie będą.

Lord Legionista zostaje pozbawiony wszelkich praw jakie dotąd uzyskał, zostaje wydalony z Rady Rycerskiej i zdegradowany do najniższej rangi. W normalnych okolicznościach podobna osoba została by wydalona z klanu. Jednak ze względu na swoją rangę, jak i czas spędzony w IPL-u dostaje on drugą i ostatnią szansę na poprawę. Postaramy się jeszcze raz wpoić mu nasze ideały którymi się kierujemy a każde jego poczynania podczas ponownej drogi w naszym klanie jak i na scenie będą dokładnie obserwowane.

Liczę na Waszą wyrozumiałość i jeszcze raz przepraszamy za wszystko czego Lord Legionista się dopuścił.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    a
    « Odpowiedź #266 dnia: Września 27, 2011, 22:36:04 »
    Oczywiście jesteśmy wyrozumiali, zrozumiałe jest iż szlachetny Lord_Legionista wściekł się, cóż cieszę się że zostały wyciągnięte konsekwencje.

[*.]

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #267 dnia: Września 27, 2011, 22:44:08 »
    Jak już pisaliśmy z Ja i Lygryss na Waszym forum, cytując pewne słowa pana Lorda Legionisty - wybaczamy.

Offline Conrad Shieldcrusher

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #268 dnia: Września 28, 2011, 07:24:59 »
    Oj tam, oj tam. Za pojechanie PE powinien dostać jakieś bonusy, a nie degradacje :P

Offline Grzewit

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #269 dnia: Września 28, 2011, 08:02:02 »
    Ivo ale tak tam już jest (wiem to z autopsji ;)). :P
    A kto umarł, ten nie żyje.