Na początku chciałbym powiedzieć, że piszę to w imieniu własnym, a nie jako członek klanu REF. Jestem pewien, że parę osób zgodzi się z moją opinią.
Moim zdaniem klan IPL, choć w warbandowskim skillu najlepszy nie jest, to - trzeba to przyznać - kulturą nadrabia. I to wiele. Chłopaki z klanu starają się, dążą do czegoś, próbują coś osiągnąć. I to widać. Widać, że ćwiczą. A trzeba przyznać rzecz jeszcze jedną - klan jest ciągle duży, jest w nim sporo graczy, a klan działa od początków WB (szczerze, to nie pamiętam czy w becie klan już rozwijał sekcję Warbandowską?). Rządzony "twardą ręką", bez ustępstw przy przyjmowaniu. Jak dla mnie klan jak najbardziej godny polecenia.
Ps. Jak ktoś chcę dostać w pupcię w Total War'a to do chłopaków z IPL'u też się można zgłosić. :s
EdiT: Nie wiem czy klan "Ja-tu-ty-tam" ma tu coś do powiedzenia. Nie wiem czy osiągnęliście przynajmniej jedną dziesiątą tego co osiągnął klan IPL. Imperium Polskie ma graczy, ma zasady i ma podstawy do tego aby osiągnąć jeszcze więcej, niż to co w tej chwili mają. Szacunek dla chłopaków z IPL za to wszystko co mają - liczę na jeszcze więcej.