Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46298 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • I tak Cie dopadnę!
    a
    « Odpowiedź #225 dnia: Lipca 18, 2011, 23:12:23 »
    Serdecznie dziekuje za rozegrany sparing Majorze jak znam zycie polowa tego waszego skladu byla z naszego ulubionego Klanu Pe :) ale widzialem ze nasi klanowicze swietnie sie bawili i o to chodzi :) Takze dzieki i zycze powodzenia :)

Podoba mi sie postawa Legionisty, nie przezywa wyniku ani, chyba nie do końca sprawiedliwej walki ze strony IIRP, tylko cieszy sie z rozegranego meczu, a co malo jeszcze zyczy powodzenia drużynie przeciwnej. Wogole jak wam się udało zebrać 16 osób nie mowie tu o IIRP tylko o IPL, oby tak dalej.

Pozdrawiam

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #226 dnia: Lipca 18, 2011, 23:18:10 »
    Niesprawiedliwa gra ze strony IIRP? Z jakiego powodu? Bo Legionista napisał, że skład z PE więc tak MUSI BYĆ? Bez komentarza...

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #227 dnia: Lipca 18, 2011, 23:32:31 »
    Kamillo, w tym momencie zasłużyłeś sobie na 2 i ostatnie ostrzeżenie. Tyle razy prosiłem, żeby wasze szczeniackie prowokacje pozostawili poza publiczną częścią forum. A dla reszty niech to będzie przestroga...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 18, 2011, 23:37:03 wysłana przez sir Luca »
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #228 dnia: Lipca 18, 2011, 23:37:05 »
    a ktos tu mowi ze byla niesprawiedliwa nic takiego nie pisalem grali bylo fajnie wszyscy dobrze sie bawili i to jest wazne ale jak znam zycie musi by zwycieztwo za wszelka cenne tak markomasie czy jakos tak :D:D:
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #229 dnia: Lipca 18, 2011, 23:41:22 »
    ... Każda w miarę rozgarnięta osoba zauważyłaby, że pisałem do Jagielona, a nie do Ciebie. Po drugie, mam małe pytanko(nie traktuj tego osobiście). Mianowicie, czy zawsze piszesz swoje posty tak, jakbyś był lekko napruty? :D

No i gratuluję IIRP ZWYCIĘZTWA.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #230 dnia: Lipca 18, 2011, 23:45:51 »
    IPL przegrało z IIRP i odrazu musi być jakieś oszustwo p.O.
    Fajnie się grało, wiem jesteśmy klanem z OiM DP ale nie jesteśmy tacy słabi w Warbandzie więc mamy prawo zdobyć parę pkt na sparingach ;]
    Pozdro

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #231 dnia: Lipca 19, 2011, 00:17:16 »
    Widzę że nawet nie zdążyłem zabrać głosu a to ja jestem Emisariuszem. Dziękuje IIRP za rozegranie meczu, macie świetnego skilla i zebraliście 16 osobowy skład co dowodzi ,że nieźle się wam powodzi. Oczywiście mam nadzieję że w bliskiej przyszłości będziemy mieli okazję się odegrać. Dziękuje także za użyczenie serwera REF-u na którym walka toczy się bez jakichkolwiek komplikacji i problemów technicznych.
    Zostaje mi życzyć powodzenia i niech scena Warbanda, zmierza w tym dobrym kierunku bez względu na niektóre komentarze.

PS. Co do oszukiwania, jeśli ktoś uważa, że zmyłki albo praca zespołowa to oszustwo i nieuczciwa gra. To IIRP to cheat-ersi pierwsza klasa.

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline niebieski_husarz

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #232 dnia: Lipca 19, 2011, 00:18:58 »
    ,,,,,,,,,,, Prosze Legion jak brakuje ci przecinkow to ci pozycze.

Offline mateuszmaciejmajor

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    a
    « Odpowiedź #233 dnia: Lipca 19, 2011, 00:23:08 »
    Jeszcze raz dziękuje IPL-owi widać że potraficie grać zespołowo i wspierać się na wzajem, życzę dalszych sukcesów i może w przyszłości jakiś rewanżyk.

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    a
    « Odpowiedź #234 dnia: Lipca 19, 2011, 11:18:05 »
    OK na zakończenie tych zębnych dyskusji
    Majorze oficjalne podziękowania od klanu Imperium Polskie za mecz który odbył się Podkreślam " naprawdę  w miłej atmosferze "
    Oczywiście nie bede ściemniał zawsze staramy się wygrać sparing i walczymy od poczatu do samego konca. Mam nadzieje że wkrótce uda nam sie zwyciężyć i będziemy do tego dążyć . Najważniejsze jest dla nas jedno czy zdobywamy punkt czy go tracimy  to razem jak Bracia

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #235 dnia: Lipca 19, 2011, 23:57:22 »
    Ale nawet tak dobrego sparingu nie można porównać z topieniem marzanny, przyznasz Aron?
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #236 dnia: Lipca 20, 2011, 12:07:16 »
    Odpuść sobie, na co ich obrażasz, ich sparing , ich sprawa
    (click to show/hide)

Offline JATU_Mc_Raider

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #237 dnia: Lipca 20, 2011, 12:11:32 »
    Proszę mnie przeprosić, nie obraziłem nikogo tylko spytałem się o wiosenną tradycję topienia marzanny.
    "Krzywdy powinno się wyrządzać wszystkie naraz, aby krócej doznawane, mniej tym samym krzywdziły, natomiast dobrodziejstwa świadczyć trzeba po trosze, aby lepiej smakowały. "

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #238 dnia: Lipca 20, 2011, 12:14:36 »
    Proszę mnie przeprosić, nie obraziłem nikogo tylko spytałem się o wiosenną tradycję topienia marzanny.

Żal mi ciebie dlaczego młode klany muszą się wszędzie wtrącać i zaczynać jakieś kłótnie, spory itd.

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    a
    « Odpowiedź #239 dnia: Lipca 20, 2011, 12:16:41 »
    Na początku chciałbym powiedzieć, że piszę to w imieniu własnym, a nie jako członek klanu REF. Jestem pewien, że parę osób zgodzi się z moją opinią.
     Moim zdaniem klan IPL, choć w warbandowskim skillu najlepszy nie jest, to - trzeba to przyznać - kulturą nadrabia. I to wiele. Chłopaki z klanu starają się, dążą do czegoś, próbują coś osiągnąć. I to widać. Widać, że ćwiczą. A trzeba przyznać rzecz jeszcze jedną - klan jest ciągle duży, jest w nim sporo graczy, a klan działa od początków WB (szczerze, to nie pamiętam czy w becie klan już rozwijał sekcję Warbandowską?). Rządzony "twardą ręką", bez ustępstw przy przyjmowaniu. Jak dla mnie klan jak najbardziej godny polecenia.

Ps. Jak ktoś chcę dostać w pupcię w Total War'a to do chłopaków z IPL'u też się można zgłosić. :s

EdiT: Nie wiem czy klan "Ja-tu-ty-tam" ma tu coś do powiedzenia. Nie wiem czy osiągnęliście przynajmniej jedną dziesiątą tego co osiągnął klan IPL. Imperium Polskie ma graczy, ma zasady i ma podstawy do tego aby osiągnąć jeszcze więcej, niż to co w tej chwili mają. Szacunek dla chłopaków z IPL za to wszystko co mają - liczę na jeszcze więcej.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2011, 12:23:03 wysłana przez Tymbark »