Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46308 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #105 dnia: Kwietnia 01, 2011, 17:04:35 »
    Kolego wyżej, nie pisz proszę kolorami, bo są zarezerwowane dla adminów. Po za tym można się przy tym czerwonym nabawić oczopląsu.

Co do Imperium, to kojarzę klan z jak najlepszej strony. Przepraszam za to co teraz napiszę, ale wyniki nie zawsze były najlepsze, ale za to atmosfera jest wspaniała. Teraz widać, że klan zaczyna robić swoje - coraz więcej zwycięstw. Szkoda, że nie jestem jeszcze zbyt "dorosły", aby dołączyć do tego klanu, ale jeżeli ktoś waha się nad dołączeniem do Imperium to szczerze polecam. Powodzenia, chłopaki!
    Zgadzam się z Tymbarkiem. Nic dodać, nic ująć. Naprawde, fajny klan na scenie Warband, jeden z najfajniejszych (mówimy tu oczywiście o zachowanie członków).

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #106 dnia: Kwietnia 01, 2011, 17:07:03 »
    MArkin mamy ts :) lecz ts jest jedynie dla czlonkow klanu lub dla gosci na zaproszenie nasi rycerze tego bardzo przestrzegają :) Klimat jak kazdy wie w naszym klanie jest zupełnie inny niz we wszystkich klanach bardziej stawiamy na dobre towarzystwo i na spólna zabawę ..:) więcej info możesz poczytać na naszym forum www.ipl.fora.pl :) gorąco polecam

Co do do drugiego posta drogi tymbarku jak wiesz sam nasz klan przestrzega bardzo progu wiekowego :) ale mam nadzieje ze dołączysz do chłopaków z (BPR) jest to  grupa Ktora sie dopiero rozwija sa tam chłopaki którzy czekają na to żeby im pyknęła 16 i żeby dołączyli W PRZYSZLOSCI do imperium Polskiego ucza sie tam juz od najmłodszych lat netykiety i innych potrzebnych rzeczy zeby w przyszłości wejść jako rekrut do imperium :)
    Pozdrawiam serdecznie i bardzo zachęcam ludzi którzy jeszcze nie maja 16 o pogadanie z Neq i Lugytoryksem :) i oczywiście caly czas zachęcam do wtopienia juz tych starszych w nasze Szeregi :)

Strazniki Imperium Lord Legionista
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2011, 18:28:58 wysłana przez IPL_Rekrut_Lord_Legionist »
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #107 dnia: Kwietnia 01, 2011, 17:20:36 »

Co do do drugiego posta drogi tymbarku jak wiesz sam nasz klan przestrzega bardzo progu wiekowego :) ale mam nadzieje ze dołączysz do chłopaków z (BPR) jest to  grupa Ktora sie dopiero rozwija sa tam chłopaki którzy czekają na to żeby im pyknęła 16 i żeby dołączyli do imperium Polskiego ucza sie tam juz od najmłodszych lat netykiety i innych potrzebnych rzeczy zeby w przyszłości wejść jako rekrut do imperium :)
    To zdanie bardzo mi się spodobało :D Z tym przygotowaniem. Zaleciało klimatem średniowiecza, jak to małolaty ćwiczyli i ćwiczyli, aby osiągnąc pewien poziom w walce, aby potem bronić swojej ojczyzny.

(click to show/hide)

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #108 dnia: Kwietnia 01, 2011, 17:40:56 »
    Konica to mój żywioł mam nadzieje ze juz niedługo będzie jakis turniej kawy i pokarze ze imperium ma jednych z najlepszych Kawalerzystów:)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    a
    « Odpowiedź #109 dnia: Kwietnia 01, 2011, 21:53:15 »
    Lordzie Legionisto...Co do zaproszenia...Nie mam nic przeciwko dołączeniu do "akademii", ale muszę się także zastanowić na paroma sprawami.  Nie zawsze jestem w domu, choć przeważnie. Najgorsze byłyby właśnie treningi, ale sądzę, że mógłbym je wcisnąć w mój codzienny grafik.

A teraz co do progu. Nie mam nic przeciwko Waszym zasadom, gdyż wiem, że na ich podstawach powstaje klan idealny. Są swojego rodzaju fundamentem. Te 3 lata to może jest trochę czasu, ale myślę, że dla Imperium Polskiego warto poczekać. :)

Jeszcze raz pozdrawiam,
    Tymbark!

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #110 dnia: Kwietnia 01, 2011, 22:28:51 »
    Drogi tymbarku BRP sie rozwija wiec oni nie maja jeszcze żadnych terminów treningów i tak dalej jest to dopiero pierwsze kroki młodych Fanów IPL na drodze Klanowej :) Graja dla siebie i tez maja jeszcze do progu 3  -4 lata :) wiec razem możecie tworzyć fajna historie :) Pierwszych tak młodych adeptów Bractwa Rycerstwa Polskiego :) odrazu mowie jest to zarazie grupa w której graja nasi przyszli Klanowicze :)
    Pozdrawiam Lord Legionista
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2011, 18:27:52 wysłana przez IPL_Rekrut_Lord_Legionist »

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #111 dnia: Kwietnia 04, 2011, 22:04:44 »
    Oficjalnie chciałbym ogłosić ze od 4 kwietnia zaczyna działać oficjalny server Klanu IMPERIUM POLSKIEGO. !!! 60 slotowy :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #112 dnia: Kwietnia 04, 2011, 22:40:53 »
    Hip-Hip, wreszcie dedyk :)
    Pograłem dziś, powiem, fajnie się gra, przyjemne pingi.
    Naprawdę, cieszę się, że wreszcie macie tego dedyka na własność ;)

Offline Grzewit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #113 dnia: Kwietnia 05, 2011, 17:09:57 »
    Fajnie? fajnie? ping 30 to jest to :D
    A kto umarł, ten nie żyje.

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #114 dnia: Kwietnia 05, 2011, 17:24:49 »
    Jest to jeden z lepszych serwerów na scenie mam nadzieje ze dużo ludzi będzie wpadać na nasz serw :) w przyszłości planujemy dodać nowe mapy  tak żeby natiwowe sie nam nie nudziły :D:D
    NAzwa serwera 11_IPL_Zapraszamy pingi sa naprawdę dobre :)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    a
    « Odpowiedź #115 dnia: Kwietnia 05, 2011, 21:10:51 »
    Faktycznie, pingi (u mnie) w przedziale 5-20, także gra się bardzo przyjemnie, tylko trzeba więcej ludzi sprowadzić, bo dzisiaj (po zaproszeniu ze strony IPLu) graliśmy w pewnym momencie w trzy osoby z klanu + jedna osoba spoza. Z IPLu np nie było nikogo :P

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    a
    « Odpowiedź #116 dnia: Kwietnia 05, 2011, 23:30:39 »
    Bardzo fajny serwer,dobre pingi.A ja jako mapper czekam niecierpliwie kiedy będe mógł powalczyć na Waszych mapkach:)

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #117 dnia: Kwietnia 05, 2011, 23:45:40 »
    mam nadzieje ze juz nie długo rusza nowe mapy na naszej serwie  :) możliwe ze na naszym serwie będą także rozgrywane oblężenia :) tak zeby rozmaicic nasza grę :) 

Ps . dzisiejszy bardzo nie fajne zachowanie paru ludzi bardzo zrazilo mnie jak mozna sie zachowywać i specjalnie obrażać ludzi na serwerze ...wszelkie podobne występki będą sie kończyły banem !! takze pozostałym łodzią polecam banować takich delikwentów może wreszcie sie naucza jak sie zachowywać na publicznych serwerach ..

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    a
    « Odpowiedź #118 dnia: Kwietnia 06, 2011, 09:31:10 »
    mam nadzieje ze juz nie długo rusza nowe mapy na naszej serwie  :) możliwe ze na naszym serwie będą także rozgrywane oblężenia :) tak zeby rozmaicic nasza grę :)  

Ps . dzisiejszy bardzo nie fajne zachowanie paru ludzi bardzo zrazilo mnie jak mozna sie zachowywać i specjalnie obrażać ludzi na serwerze ...wszelkie podobne występki będą sie kończyły banem !! takze pozostałym łodzią polecam banować takich delikwentów może wreszcie sie naucza jak sie zachowywać na publicznych serwerach ..

Aye kapitanie!
    Swoją drogą chciałbym pogratulować wam stworzenia banujących łodzi...

PS.
    Admini nie usuwajcie posta bez powodu ;3

Ps2.http://www.youtube.com/watch?v=4lQ6DbzRs7M&feature=related załoga banującej łodzi??

Wcale nie bez powodu, po kie licho prowokujesz?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2011, 09:36:42 wysłana przez sir Luca »

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    a
    « Odpowiedź #119 dnia: Kwietnia 06, 2011, 09:39:44 »
    Wczoraj bardzo przyjemnie grało mi się na Waszym serwerze.
    Osobiście nie mogę się doczekać oblężeń, czyli według mnie jedynego słusznego trybu tej gry :) Mam też nadzieję, że z czasem więcej osób zawita na ten serwer.

Lygrys, Twój post wyżej uważam za absolutnie zbędny. Powstrzymaj się od spamu i czasem jak masz coś napisać, to lepiej nie pisz. Taka mała rada na przyszłość.

Lord_Legionist, popracuj nieco nad ortografią swoich postów.

Pozdrawiam.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/