MAT!!!!!!!!CZYTAJ TO!!!!!! MAM DOBRY POMYSŁ!!!!
Moje pomysły to raczej nie qesty , ale coś z czego mogą one wynikać .
Pomysł 1
Skoro jest Polska , to po podbiciu Polski na terenie tegoż to kraju powinny pojawiać się jednostki partyzanckie (jeśli jesteśmy Hitlerowcami , jako bandyci , jeśli przed podbiciem byliśmy polakami to mamy z nimi sojusz i wspieramy ich w bitwach) które dawały by misje (właśnie zamachy , kradzieże , uwolnienia , uprowadzenia lub wysadzenia).
Pomysł 2
Przy nastąpieniu roku 44' , pojawiają się Alianci (tz. Alianci byli już wcześniej ale np. Anglicy lub Amerykanie) gdzieś nieopodal Normandii , i w tym momencie gra by się zatrzymywała , i (zależnie od Nacji) pokazywał by się żołnierz (epizodyczny) podpisany radiowiec .
Dla Aliantów
Radiowiec : Dostaliśmy informacje od Amerykanów/Anglików że rozpoczęli inwazję na europę (jak chcesz operację marked garden).
My : Dobrze powiedz im że idziemy na pomoc.
Radiowiec : Jakom mam nadać wiadomość?
My : Powiedz , że zaatakujemy razem z nimi./Powiedz , że zaatakujemy na tyłach , biorąc ich w kleszcze
I zależnie od wyboru pokazywałyby się zadania
Odp. 1
Przedrzyj się przez tereny wroga na plażę (Utah lub jakąś inną)
po wykonaniu losowy generał dawał by dalsze zadania (zaatakuj , zdobądź , pojmij , patroluj , zawiadom)
Odp. 2
Zbierz gotowych do ataku (generałów , pułkowników lub innych oficerów)
potem zaatakuj wyznaczone cele , może coś o zesłaniu zaopatrzenia Amerykanom/Anglikom
Dla Niemców
Radiowiec : Mein General! Otrzymaliśmy wiadomość od Furhera o ataku Anglików/Amerykanów!
My : Jesteśmy gotowi do ataku ! Wyślij wiadomość że będziemy się bronić!
Radiowiec : Co dokładnie mam powiedzieć?
My : Powiedz , że zaatakujemy Amerykanów!/Powiedz , że wspomożemy osłabiony przez tę sytułację front Wschodni!
I zadania
Odp. 1
Broń (miasto , plaża ,forteca) przed atakiem wroga. przejmij konwój, zrób zasadzkę.
Odp. 2
Zaatakuj (miasto ,forteca) lub (wyposaż , przejmij , odbij sojusznika , zniwecz plan)
To moje pomysły. To jak się potoczą losy jest już w rękach gracza.