Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Filmy na poddaszu  (Przeczytany 123934 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Filmy
    « Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 19, 2007, 23:22:02 »
    SX1 - jesli nie poprawisz polszczyzny to wlepiam ci z miejsca ostrzezenie - to forum nie jest miejscem do popisywania sie 'alternatywna polszawoscia'.

Dzień Świra tez wymiata :P
    Tzn, w jakim sensie wymiata? Jedna z wielu rzeczy ktora mnie od zawsze wkurza jest nazywanie tego filmu komedia...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2007, 23:24:45 wysłana przez [POD]J@$ON »

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Grudnia 20, 2007, 07:58:27 »
    Jedna z wielu rzeczy ktora mnie od zawsze wkurza jest nazywanie tego filmu komedia...
    Proponuję zaliczyć go do dramatów społecznych.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #32 dnia: Grudnia 20, 2007, 09:52:28 »
    Polecam: Efekt Motyla, Pick of Destiny, Zielona Mila, Piła (1), American Pie (1), Next, Gry wojenne, Symetria (...)

Nie polecam: Wiedźmin, Star Wars (ep. 1-3 <-- te nowe), Agent XXL, Ultimatum Bourne'a, Świadek Koronny, Seria o Karolu papieżu, który został Karolem (czy tam jakoś tak :P)

(większość z wyżej wymienionych oglądałem w kinie i po wyjściu żałowałem, że nie mogę zrobić w życiu loadinga, żeby odzyskać stracone kilkanaście zł, które mogłem z powodzeniem przepić :|)

Offline MrocznyBaton

• Użytkownik
    • Śrama
      • pasztetowa-probably the best in the world
    « Odpowiedź #33 dnia: Grudnia 20, 2007, 10:12:55 »

(większość z wyżej wymienionych oglądałem w kinie i po wyjściu żałowałem, że nie mogę zrobić w życiu loadinga, żeby odzyskać stracone kilkanaście zł, które mogłem z powodzeniem przepić :|)

i dlatego mam internet :D \m/(-_-)\m/ zuo i szatanizm :D

drunken masta

Offline Gregorius

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #34 dnia: Grudnia 25, 2007, 09:18:54 »
    Niedawno oglądałem Bond Cassino Ryoale to było coś i oglądałem go chyba 3 razy na tydzień przez miesiąc
    może to troche dziwne ale przepadam za Asterixem i Obelixem już od dawna ich uwielbiałem
    Jeszcze film Troja

Offline Misiumen

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #35 dnia: Grudnia 25, 2007, 17:02:43 »
    Z tych co wypisales gniotem nie jest tylko Asterix i Obelix (mowie o rysunkowych wersjach, IMHO oczywiscie), za to mi sie podoba Jackass 2.5, no po prostu mistrzostwo jak zwykle.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    « Odpowiedź #36 dnia: Grudnia 25, 2007, 19:40:54 »
    Ja powiem który film najmniej mi się podobał. Był to film Eragon, na podstawie jednej z moich ulubionych książek. Nie ma sensu wymienianie błędów w tym fimie ponieważ cały film jest jednym wielkim błędem.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 03, 2008, 12:34:35 »
    Mój Boże, w którego nie wierzę! Jak się można zachwycać Troją? Wkurza mnie tam ten pedalski Achillos Pittos (sam mu taką nazwę wymyśliłem) który udaje karatekę.

A poza tym oglądał ktoś z was w sylwestra "Pierścień Nibelungów"? Jak na koprodukcję między innymi Szwabską to całkiem fajna ekranizacja mitu o księciu Zygfrydzie.

Offline dagoth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 04, 2008, 23:50:19 »
    ,,Pierścień Nibelungów" to całkiem fajny film.Zaczął się gdzieś koło 11 i gdzieś w pół godziny po rozpoczęciu już był seks-fajnie.Moim zdaniem najlepszym filmem sensacyjnym jak dotychczas jest Ronin z komedii wymiata Sierżant Bilko.Z polskich filmów najlepsze są ,,Psy" 1 i 2, ,,Kroll" i ,,Miś".

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 05, 2008, 11:02:59 »
    Update: z nowych filmów polecam Beowulfa (w wersji 3D oczywiście) w IMAXie. Odradzam natomiast pójście na I Am Legend z Willem Smithem. Kiepskie, nudne, przekombinowane i przereklamowane...

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 07, 2008, 07:52:23 »
    Zaczął się gdzieś koło 11 i gdzieś w pół godziny po rozpoczęciu już był seks-fajnie
    No wiesz ja nie oglądałem tego filmu z uwagi na seks :/

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 07, 2008, 12:58:12 »
    Zaczął się gdzieś koło 11 i gdzieś w pół godziny po rozpoczęciu już był seks-fajnie
    No wiesz ja nie oglądałem tego filmu z uwagi na seks :/

Dobra, dobra...Wszyscy i tak wiedzą jak było :D

eh, wy ciągle o jednym
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 07, 2008, 13:32:41 wysłana przez Arcylisz »

Offline Dragonit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 08, 2008, 17:04:05 »
    Podniecać? Mi się Troja podobała i nic ci do tego. Pierścień Nibelungów fajny, dobra fabuła, klimat i bardzo realistyczne i ciekawe pojedynki szermiercze. A co do Eragona zgadzam się - W porównaniu do książki film to pikuś, niezgodności z nią jest więcej niż masa, a wątki i fabuła prawie nie istnieją. Ostro namieszali w głowach.

Offline Pavlos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 08, 2008, 18:44:16 »
    LORT wszystkie czesci, do tego dochodzi 300 (efekty specjalne) i filmy wojenne
    Walczymy z alkoholizmem - pijemy więcej, aby inni mieli mniej =]

Offline WarCrow

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 10, 2008, 20:50:18 »
    Ja polecam film "black cat white cat" (jugosłowiański film fabularny (kryminał/komedia/melodramat) z 1998 w reżyserii Emira Kusturicy.) Świetna komedia :D a muzyka.. po prostu miodzio