Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: "Nightfall of Middle-Earth" Mod  (Przeczytany 67496 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Balian

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    Odp: "The Battle for Middle-Earth" Mod
    « Odpowiedź #105 dnia: Stycznia 06, 2010, 22:10:02 »
    Ach, Dalhi chyba niedługo usunie mnie ze stanowiska :D

Nie wiedziałem ze są jakieś nowe screeny, od 5 dni nie patrzyłem na ich forum.
    Co do zdjęć:
    Pierwsze dwa są przeciętne,
    3 już lepsze (uruk ma brzydką gębę, ale taką urukową).
    4 zdjęcie jest boskie, fajnie wyglądają te trolle, jak karzełki zarazem.
    5, świetny krasnolud, ale gdzie te brodate krasnoludzkie kobiety? xD
    6, Hmmm, czy uruk w pełnej zbroi i z tarczą jeździł na wargu? Poza tym ten warg jest jakiś inny.

7 spoiler, No i dobrześ zrobił :D

Twoja pozycja oficjalnego łącznika z rosyjskim forum jest niezagrożona ;).
    Taki jednorazowy wybryk z mojej strony.
    Nie jestem żadnym oficjalnym łącznikiem, nie mam takiego tytułu, po prostu mam pecha do rosyjskich modów i często muszę na coś trafić, zaraz się okaże że Rosjanie robią moda o tym jak Putin doszedł do władzy :D

Właśnie zostałeś pasowany na niego.
    W takim razie czuję się zaszczycony :D

Edit: Tak narzekaliście i marudziliście że uruki używali łuków w modzie, to macie kusznika uruków:
    (click to show/hide)

Porcja hełmów:
    (click to show/hide)

Żołnierze Gondoru:
    (click to show/hide)

Autorzy moda zmienili nazwę projektu, z The Battle for M-E na Nightfall of M-E
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2010, 00:14:56 wysłana przez Balian »

Offline Hoinarołup

• Użytkownik
    « Odpowiedź #106 dnia: Stycznia 06, 2010, 22:41:16 »
    Dwa pierwsze zdjęcia: nowy ekwipunek ekwipunek prezentuje sie nieźle, ale całośc na jednostce już nie tak bardzo; wygląda jakby było to wyposażenie kilku innych jednostek a przynajmniej mam nadzieję że tak jest.

Jednoskta fajnie wygląda fajnie, poza tym longbowem, raczej nie strzelał z niego w blachach :D Twarz ma trochę zbyt "ludzką", ale to isengard czyli to pewnie uruk, półork, więc może być.

Trolle... wątpie by dało się je lepiej wymodelować, czy oteksturować, są świetne. Ciekawe jakie mają animacje, mam nadzieję że nie walczą jak bronią jednoręczną, bardziej chyba by im pasowały powiedzmy maczugi półtoraręczne :)

Krasnolud fajny ale mam nadzieję że w grze nie będą sami berserkerowie, ale dadzą im ekwipunek.

Warg troche kanciasty, ten z wcześniejszych screenów robił o wiele lepsze wrażenie. Balian, nie ma co narzekać na dobór ekwipunku bo to gracz i pewnie wszystkie najbardziej dopracowane itemki :D

Trzymam kcikui za Ruskich (nie wierzyłem że to powiem):D

Offline pysio955

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #107 dnia: Stycznia 07, 2010, 22:12:45 »
    Ej wiadomo w końcu kiedy wyjdzie mod  bo tez robia drugi mod o Władcy Ś.

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 07, 2010, 22:16:32 »
    Wyjdzie : "When it's done" !!!
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Hoinarołup

• Użytkownik
    Odp: "Nightfall of Middle-Earth" Mod
    « Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 09, 2010, 23:44:57 »
    Screen 1: no właśnie narzekaliśmy na kuszników:D Super model, tekstura mogłaby być trochę ciemniejsza i "poplamiona"
    s. 2 tekstury i modele świetnie dopracowane, jak zwykel, mam nadzieję że dobrze prezentować się będą na jednostkach. Szczególnie mi się podobają... wszystkie poza dwoma gondorskimi na dole, ale to tylko kwestia gustu.
    s. 3 rozczarował mnie. Hełmy, buty i tarcze zupełnie jak w TLD. Pancerze to chyba half-plate armor z TEaTRC. Tekstura tarczy powinna być podrasowana.

Offline Mordrakar

• Użytkownik
    • - Static X -
    « Odpowiedź #110 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:22:29 »
    Dawno, nikt tu nic nie pisał ;p. Czy ten mod już powstał czy po prostu emocje opadły ? Bo zapowiada się naprawdę ekstra ! :)

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #111 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:30:23 »
    Mod nie powstał, emocje nie opadły (przynajmniej dla mnie). Po prostu temat WP został wyczerpany, a autorzy rzadko umieszczają nowe screeny więc nie ma za bardzo tematu do rozmowy.

Offline Mordrakar

• Użytkownik
    • - Static X -
    « Odpowiedź #112 dnia: Stycznia 12, 2010, 18:51:07 »
    Spoko ja po Rosyjsku za dużo nie umiem ;p. Dzięki za informację. Czekam z niecierpliwością.

Offline Kuba1993

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 22, 2010, 15:49:31 »
    Czy wiadomo kiedy będzie ten mod??

Offline 3mateuszE

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 22, 2010, 18:52:36 »
    Ja sobie tak myślę, że 2-3 Ruskie się uchlały i zachciało im się moda... jak coś to dawac link :D
    NO SPAM

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 22, 2010, 20:26:59 »
    Po pierwsze. Widzieliście te hełmy ? One pochodzą z gry Władca Pierścieni : Bitwa o Śródziemie Król Nazgul. Więc jak dla mnie to zwykła kradzież. Autorem gry jest EA i mam 99.5% pewności, że nie udzieliła ona zgody na używanie tych przedmiotów.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 22, 2010, 20:39:23 »
    Po pierwsze. Widzieliście te hełmy ? One pochodzą z gry Władca Pierścieni : Bitwa o Śródziemie Król Nazgul. Więc jak dla mnie to zwykła kradzież. Autorem gry jest EA i mam 99.5% pewności, że nie udzieliła ona zgody na używanie tych przedmiotów.

łoo tak już , ktoś zrobił bardzo ładne modele hełmów to już kradzione ....
    Jak masz 99,5% pewności to udowodnij to ,a nie rzucasz bezpodstawne zarzuty niczym nie poparte za takie coś mogą cię do sądu podać :)
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 22, 2010, 20:41:07 »

:P

I tak TLD wymiecie wszystkie inne mody o LotR. I przynajmniej nie ma w nim pancernych Gondorczyków i plastikowych elfów.

Swoją drogą Vesamir, to ty zrobiłeś sobie tę sygnaturkę?:>

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 22, 2010, 20:44:57 »
    Akurat Ja bym powiedział , że Vesamir ma trochę racji . Modele są łudząco podobne ( wiem bo sam długi czas zagrywałem się w Bitwę o Śródziemie )  lecz pewności nie ma więc oskarżeń rzucać nie będę :)
    I tak TLD wymiecie wszystkie inne mody o LotR. I przynajmniej nie ma w nim pancernych Gondorczyków i plastikowych elfów.

Skąd to niby wiesz ?? Jak na razie TLD nie wychodzi i tak sobie myślę , że w bliskiej przyszłości nie zamierza :)
    Edit down : To są tylko Twoje spekulacje
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2010, 21:04:33 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline huth

• Piwa: 451
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 22, 2010, 20:53:26 »
    Przede wszystkim TLD w przeciwieństwie do reszty LotRowych modów nie jest kalką filmu i gier(które swoja drogą też są na podstawie filmu). Wszystko co w nim jest wynika z książek i jest nowo-zaprojektowane. No i mamy TLD na 0.808, który jakby nie było jest nadal bardzo dobrym modem.

Ale niestety dlatego, że wszystko jest nowe produkcja trwa tak długo. Twórcy mogli sobie uprościć, żeby szybciej mod wypuścić, jak np. Third Age dla Medieval2, ale widać, że wolą zrobić coś nowego.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2010, 20:56:40 wysłana przez HUtH »