Ciekawi mnie jeszcze jedno - czy w modzie będą dodatkowe animacje. No bo np. warg (tak się nazywa? w każdym razie te wielkie stworki, na których jeżdżą orkowie) mający zwykłą animację konia będzie wyglądał... nieciekawie... ;)
Prawdopodobnie będzie nowa animacja, ale nie sądzę, ze w 100% będzie, ciężko podobno stworzyć nową animację, z tego co czytałem kiedyś, nie pamiętam gdzie.
Gdzieś z 3 miesiące temu ja słyszałem, że nie da się zrobić krasnoludów, trolli, ani wogóle różniących się od ludzi (lub koni) stworów w taki sposób, aby działały poprawnie :P
Kiedyś także czytałem, że
nie da się zrobić nowej animacji, a tu proszę. Da się zrobić obie rzeczy, więc wniosek to: "Ludzie czasami bazgrają głupoty" :) A poza tym to ruscy, za co się wezmą, to zrobią :P Przynajmniej jeśli chodzi o M&B.
A tak na temat moda, to wygląda b.fajnie, a Uruki miały łuki! (kurde ale rym ^^) Ci, co mówią, że panowie z firmy Isengard & spółka kusze nosili, radzę lekturę książek ;-) Już nie mogę się doczekać oblężenia Helmowego Jaru, byle było w quick battle... Wiem, wiem, jest ta beta 0.1 tureckiego moda, ale nie lubię grać w takie niedorobione bety, a poza tym, tam schron Helma (:P) świeci się jak słońce w południe...
EDIT: Połowa tych screenów nie działa, a jak chcę włączyć przez właściwości, to albo pisze mi abym się zalogował (albo coś, jakiś ekran z kilkoma polami do wpisywania czegoś), albo nic nie wyświetla... A tego Helms Deep nie widać... Wogóle nie ma screena... Tylko ja tak mam? Może to kwestia tego, że jesteś zarejestrowany na tamtym forum, Balian?
EDIT2: A to ciekawe, bo mi nie działają. Aktualnie ręcznie przeglądam temat na ruskim forum w poszukiwaniu screenów, ale szukałem Helmowego Jaru, a tam same zbroje... I (świetne swoją drogą) modele budynków i całego Minas Tirith. A screen Jaru, który podobno na 29 stronie jest, nie chce mi się wyświetlić...