Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Turniej drużyn cz.1  (Przeczytany 26016 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    Odp: Turniej drużyn cz.1
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 03, 2009, 11:04:35 »
    IPL_Aron widzisz jak do tego podchodzisz? Nie chcą naszych na dowódców to be, wycofujemy kandydatury, ogólnie foch, "go to hell" i to już wasz klanowy trening... Nie lepiej podejść do tego tak normalniej i potraktować to jako zabawę, a nie konkurs kto chce dowodzić?
    Jesteście na forum bardzo krótko w przeciwieństwie do większości testerów i ja osobiście nie chciałbym słuchać waszych rozkazów... Jednym z dowódców zostaje Niezaspokojony szympans OMEGA dymający mrówy w Kongo, a drugim pewnie będzie Pablo lub Alkhadias. Każdą osobę z tej trójki szanuję i nie będę miał żadnych problemów z wypełnianiem ich rozkazów...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 03, 2009, 11:11:53 »
    Aron wrzuc na luz :) Przecież to dla zabawy ma być. Napisałem tak "że wiem kto będzie dowodził" bo byłem u bukmachera i obstwiłem 2 osoby :D Tak na prawdę to mi mało zależy kto będzie dowodził, niemniej jednak nie cofam zdania, że powinna być to osba z pewnym autorytetem [czytaj stażem na forum]. Jak bedzie więcej osób z waszego klanu, że będziecie w stanie wystawić więcej niż pół drużyny to na pewno ktoś od was będzie dowodził. Nie obrażaj się o byle co.....

PS Ttttttttttttoooooooo jjjjjeeeeeeessssssstttttttt zzzzzzzaaaaaaaabbbbbbbbaaaaaaawwwwwwwaa aaaa!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Offline Havik

• Użytkownik
    • Vím, že nic nevím...
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 03, 2009, 11:19:39 »
    Aron, nie odbierz tego jako potwarzy, ale widziałem twoich kolegów w akcji i nie są zbyt dobrzy. Jeżeli zostaniemy pokonani to przez to, ze młodsi członkowie SZ zamiast słuchać rozkazów, będą na siłę próbowali poprawić swój wynik, ponieważ lepiej radzą sobie w swoich klasach, ale brak im często dyscypliny.

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 03, 2009, 12:14:18 »
    Aron, nie odbierz tego jako potwarzy, ale widziałem twoich kolegów w akcji i nie są zbyt dobrzy. Jeżeli zostaniemy pokonani to przez to, ze młodsi członkowie SZ zamiast słuchać rozkazów, będą na siłę próbowali poprawić swój wynik, ponieważ lepiej radzą sobie w swoich klasach, ale brak im często dyscypliny.
    dokladnie wiem o czm mowisz porownam to do niektorych "gwiazd total War" swietni sa jezeli chodzi o 1v1 a jezeli chodzi o gre zespolowa poprostu "wyrywali sie z szeregow jednostkami krzyczac ....-czeka j czeka tylko go zjade i wroce .."co przynosilo fatalne skotki calemu zespolowi "zaproponowalem Plessa  dlatego po potrafil zjednoczyc kilka klanow i dzieki niemu zdobyliśmy Mistrzostwo swiata w turnieju teamowym  (a dokonanie takiej zeczy jako za kazdy Klan ma Bardzo wysokie mniemanie o sobie to bardzo trudna sprawa )wielu graczy  solo niepotrafia sie zgrac i grac zespolowo ja sam jako jednostka nieuwazam sie za "wymiatacza"ale potrafie grac zespolowo i to ze nasi graja jeszcze słabo .. jeszcze porostu kwestia treningu  ogólnie jesteśmy bardzo zgrana grupa i wlasnie dzieki temu trzymamy jakas tam aktywnosc ,a naprawde niechce aby wygladalo ze wpycham  tutaj na sile Dowodce .
    ale skoro to tylko dla fun ma byc turniej  to czemu nie  :D mam nadzieje ze w miare szybko dostane aktywacje bo chcialbym wziasc wym udzial
     Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych

Jak nie chcecie grać dla zabawy to już jest Wasz problem i Wasza decyzja, ja na to wpływać nie będę....
    Gramy glownie dla zabawy i nie wygrywamy za "wszelka cene"najwazniejsze to grac fair play i zeby bitwy przynosily na wielu pozytywnych emocji
    Aron wrzuc na luz :) Przecież to dla zabawy ma być. Napisałem tak "że wiem kto będzie dowodził" bo byłem u bukmachera i obstwiłem 2 osoby :D Tak na prawdę to mi mało zależy kto będzie dowodził, niemniej jednak nie cofam zdania, że powinna być to osba z pewnym autorytetem [czytaj stażem na forum]. Jak bedzie więcej osób z waszego klanu, że będziecie w stanie wystawić więcej niż pół drużyny to na pewno ktoś od was będzie dowodził. Nie obrażaj się o byle co.....

PS Ttttttttttttoooooooo jjjjjeeeeeeessssssstttttttt zzzzzzzaaaaaaaabbbbbbbbaaaaaaawwwwwwwaa aaaa!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D
    no wiesz kazda zabawa ma swoje zasady i reguly  ja przestrzegam zasad fair play i wtedy sie dobrze bawie
    ps   Tttttttttooooooo jjjjjjjeeeeeeeeesssssssstttttttt  wwwwwwwooooojjjjjjjjnnnnnnnaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

« Ostatnia zmiana: Listopada 03, 2009, 12:26:10 wysłana przez IPL_Aron »

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 03, 2009, 12:20:26 »
    ale skoro to tylko dla fun ma byc turniej  to czemu nie  :D mam nadzieje ze w miare szybko dostane aktywacje bo chcialbym wziasc wym udzial
    No! I o to chodzi :) Dziwię się, że teraz dopiero zaskoczyłeś. Polejemy się po pysku i wszyscy będą happy :D

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 03, 2009, 13:49:12 »

No! I o to chodzi :) Dziwię się, że teraz dopiero zaskoczyłeś. Polejemy się po pysku i wszyscy będą happy :D

proponuje Walczyć na miecze lub kruszyć kopie po pysku pospólstwo leje sie po tawernach   :D

Offline Havik

• Użytkownik
    • Vím, že nic nevím...
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 03, 2009, 15:22:14 »
    Ustalcie przed bitwą czy na mapce Village wchodzenie na te dachy kryte sianem to bug czy umiejętne wykorzystanie mapy.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #52 dnia: Listopada 03, 2009, 15:24:13 »
    jak dla mnie to wykorzystanie mapy, bo tam są podpórki, inaczej nie wskoczysz....

Poza tym myśle żeby turniej podzielić na dwie tury....jedna na viillige druga na field by the river

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 03, 2009, 18:54:32 »
    ja Chidori I zgłaszam sie na dowódce oddziału Nr : 2 ;]
    « Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2009, 14:39:46 wysłana przez Chidori »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 03, 2009, 19:25:35 »
    no wiesz kazda zabawa ma swoje zasady i reguly  ja przestrzegam zasad fair play i wtedy sie dobrze bawie
    ps   Tttttttttooooooo jjjjjjjeeeeeeeeesssssssstttttttt  wwwwwwwooooojjjjjjjjnnnnnnnaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D
    Przestrzeganie pewnych zasad jest chyba oczywiste, np. jak Tario bedzie korzystał z bugów to Go skikujemy odrazu :D Owszem, wojna, ale w dobrym towarzystwie.

proponuje Walczyć na miecze lub kruszyć kopie po pysku pospólstwo leje sie po tawernach   :D
    Będziemy walczyć czym się da, pieściami też się mozna lać w WB.

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
      • IMPERIUM POLSKIE
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 03, 2009, 20:05:29 »
    no to bedzie nas 5 dostalismy keje ja rowniez     GL & HF BOGARODZICA!!!

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 04, 2009, 08:46:41 »
    Ale rycerzom tak nie przystoi pięściami po mordzie :D
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 04, 2009, 08:50:11 »
    Co nie przytoi! Jak nie przystoi? Pięścią po mordzie, kopa w dupe i dawaj!!! Burdy w tawernach to jest to... xD

Jak tam sprawy z organizacją turnieju szympansiku Ci idą? Nic nie informujesz w temacie...

Offline Havik

• Użytkownik
    • Vím, že nic nevím...
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 04, 2009, 10:01:50 »
    [...]GL & HF BOGARODZICA!!!

Zacznijmy od tego, abyś zaprzestał tego świętokradztwa.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 04, 2009, 10:04:41 »
    Co do turnieju to przed godziną wysłałem prośbę o rezerwację terminu, wybrałem dwa terminy.... odpowiedź powinienem uzyskać dzisiaj po południu lub jutro, więc Wam wszystko dokładnie przekaże....wybrałem dwie mapy, field by the river i villige....więcej info w sprawie dowódców i terminu później:P

Edit: tu koleś wypisał pełną listę bugów, mam nadzieje że wszystkich http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,82759.0.html
    « Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2009, 11:20:08 wysłana przez pwi7aaf »