Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria GOTHIC  (Przeczytany 89458 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hasarel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • "Jestem tym, kim być muszę."
    Odp: Seria GOTHIC
    « Odpowiedź #330 dnia: Września 29, 2011, 14:47:55 »
    Odświeżam temat(chyba lepiej odświeżyć niż zrobić nowy o tym samym...).Chciałbym powiedzieć wam co nieco o losach największej jak dotąd modyfikacji G2:NK.Gothic w wersji Multiplayer naprawdę rozwinął się niesamowicie.Nie ma już większych problemów z walką(no dobra...jest bug "zabijanie po śmierci"*).Serwery potrafią mieć naprawdę sporą liczbę osób naraz(miałem już okazję grać na serwerze na, którym licząc mnie było 28 osób).Niestety w dalszym ciągu nie ma potworków(na 99.9% się nie pojawią ze względu na to, że po pierwsze: krainy Gothic'a są za małe, aby 30 osób naraz mogło sobie do woli expić; po drugie: synchronizacja i tak nie jest jeszcze 100% byłoby to tak, że my u siebie zabilibyśmy już bestię, a inni gracze jeszcze by ją bili) i NPC(może się pojawią, ale questów raczej nie będzie ze względu na brak potworów).Jednak i tak wiele osób(w tym ja)bawi się przednie podczas gry.Mamy tu serwery w trybach: RP(Role Play, w których gracze starają się o to, aby ich postać prowadziła "prawdziwe" życie),rzeźnia(osobiście nie trafiłem jeszcze na taki serwer...sama nazwa wskazuje, że mamy tu po prostu siekankę każdy na każdego),TDM(bitwy 2 lub większej ilości grup).Przed nickami wielu graczy można znaleźć tagi klanów, których jest naprawdę mnóstwo."Sala klanów"(znajdująca się na forum gry w odpowiednim dziale....tak, klan do którego należę znajduje się w sali)to dział, w którym możemy zobaczyć najpotężniejsze klany w grze.W celu dołączenia do klanu należy po prostu złożyć podanie na forum.

Jeżeli chcielibyście dowiedzieć się czegoś na temat gry pytajcie mnie lub wejdźcie na stronę GMP(nie podam linku, bo admini by mnie zbanowali).Zapraszam do gry!Znajdziecie mnie pod nickiem Popek96(na forum gry) oraz (ZBP)Bastinado(w grze).

*"zabijanie po śmierci"- z niewiadomych przyczyn pomimo tego, że naszej postaci życie spadnie do 0 możemy kontynuować kombinację ciosów(jeśli giniemy w czasie jej robienia), zakończenie kombinacji automatycznie zabija postać(czasem ginie ona podczas kombinacji..wtedy na spawnie po wyciągnięciu broni często spada ona na ziemie...wystarczy podnieść, ubrać i rzucić się w wir walki).

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #331 dnia: Września 29, 2011, 15:24:54 »
    O widzę żeś z Zakonu Braci Pustyni.Garond z Gwardii Innosa pozdrawia cały twój klan!

PROBLEM?

Offline Hasarel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #332 dnia: Września 30, 2011, 13:56:31 »
    Powiadasz, że w grze zwiesz się Garond?A czy używasz tagu klanu przed nickiem?Pytam, ponieważ wczoraj widziałem osobę o tym nicku i nie jestem pewien czy to byłeś ty.

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #333 dnia: Września 30, 2011, 19:40:49 »
    E nie ja - mam (KI)Garond.Słyszałeś o multikontach Siergia?

PROBLEM?

Offline Hasarel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #334 dnia: Października 01, 2011, 12:57:12 »
    Czyli widocznie ktoś używa tego samego nicku co ty(tyle, że bez tagu klanu).O multikontach Sergia nie wiele słyszałem bo do gry wróciłem z jakiś tydzień temu.Dzisiaj zmieniłem klan, ponieważ w ZBP ekhem....przez cały tydzień prawie nikt nie pisał na forum, a i żadnego treningu nie było.Przeszedłem więc do Hordy(hehe).Czyli nick zmienił się na /H\Bastinado(to dla tych, którzy chcieliby się skontaktować ze mną).

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #335 dnia: Listopada 20, 2011, 10:06:42 »
    No cóż panowie, pozdrawia was Sador/Bane z Podziemia Beliara. Ale niestety GMP ma ostatnio mało nowych graczy i zaczyna troszkę wiać nudą...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #336 dnia: Listopada 20, 2011, 15:05:26 »
    GMp jest nieudane
    większość nie potrafi grać RP, ttylko nawalanka!!!! dlatego jest to niedopracowane
    (click to show/hide)

Offline Bane

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #337 dnia: Listopada 21, 2011, 11:46:36 »
    Może dlatego że RP jest utrudnione... a TDM jest wbrew pozorom ciekawy, RP to nie wszystko. Jedni lubią nawalankę, inni RP

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #338 dnia: Listopada 27, 2011, 12:31:30 »
    Witam ,  chciałbym zadać pytanie o dodatek do Arcani ,  grał już ktoś  ?   Bo nie wiem czy opłaca się ,  bo chyba jest na to promocja na steamie 50 %       . 
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #339 dnia: Listopada 27, 2011, 18:00:00 »
    W sumie jak całą Arcanię - szkoda kasy.Pograsz 8h i finisz - chyba że lubisz od nowa przechodzić.Na początku klasę wybierasz!1 raz w serii Gothic -wszystko przez JW i SB.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2011, 18:55:14 wysłana przez Lord Reginald »

PROBLEM?

Offline Niesamowity

• Użytkownik
    « Odpowiedź #340 dnia: Grudnia 01, 2011, 12:18:39 »
    Żeby się wciągnąć, w tą magiczną grę, trzeba zagrać. Nikt, ani nic wam nie da oglądanie filmików itp. Zagracie i poczujecie magię tej gry.
    NIE KLIKAJ!
    (click to show/hide)

Offline Zagłoba Kmicic

• Użytkownik
    « Odpowiedź #341 dnia: Października 26, 2012, 19:16:13 »
    Przydałoby się odkopać ;p
    Bardzo fajna seria.
      Dokładnie jak to ujął kolega wyżej , trzeba to poczuć , filmiki , zwiastuny trailery , nic nie dają , trzeba zasiąść i grać , wejść w świat Myrtany :)

PS. Wszystko idealne poza Arcania....
    "Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości''

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #342 dnia: Października 26, 2012, 19:38:43 »
    Za dużo neosów w gmp w większości serwerów. Albo pro uber zabijacy, albo nupy które nie potrafią odegrać chociażby przebytu w karczmie.

Offline Michał-Kruk

• Użytkownik
    • Piwa: -4
    « Odpowiedź #343 dnia: Października 27, 2012, 18:34:22 »
    Grałem we wszystkie części oprócz Arcani i jakoś mnie do niej nie ciągnie ;P
    Ale chyba kupie tylko po to żeby uzupełnić kolekcje ;P

Offline matiflo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • O RLY?
    « Odpowiedź #344 dnia: Października 27, 2012, 19:21:59 »
    A propos Arcania jest jako pełna wersja w najnowszym CD Action. Według mnie nieszkoda wydać te kilkanaście złotych na uzupełnienie kolekcji :D.

A ty mi jaraj te baranki na Eli na grzanki.