Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze problemy z Warbandem  (Przeczytany 115342 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasze problemy z Warbandem
    « Odpowiedź #270 dnia: Stycznia 14, 2010, 21:08:01 »
    ID serwera ?

bo to nie pasuje cuś ;/
    a ban dopiero zaczął działać od czasu gdy pifcio kiknął mnie z serwera (tak mówi że z tego panelu korzystał)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #271 dnia: Stycznia 14, 2010, 21:10:07 »
    ID serwera ?

bo to nie pasuje cuś ;/
    a ban dopiero zaczął działać od czasu gdy pifcio kiknął mnie z serwera (tak mówi że z tego panelu korzystał)
    Nie no ja strzelam, bo nie wiem. Ale ja jestem zbanowany na wszystkich 3 oficjalnych serverach EU ;(

edit: Da się to jakoś obejść, coś grzebiąć we własnym kompie, czy raczej nie ? :D
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2010, 21:12:12 wysłana przez Kalpokor »

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #272 dnia: Stycznia 14, 2010, 21:16:34 »
    edit: Da się to jakoś obejść, coś grzebiąć we własnym kompie, czy raczej nie ? :D

To zależy.
    Bo w grze są ID (z czego postacie mają swoje własne ID i każda nowa postać ma nowe ID)
    Są numery z M&B (klucza)
    I są IP danych graczy.

Słyszałem o korzystaniu z tego, i to zależy od czego korzystają IP nie da się obejść bez zmiany IP... (neostrada ma tu łatwiej)
    ID można obejść robiąc nową postać.
    Ale z kluczem to trza kupić nową gra znaleźć nowy klucz, więc zależy od czego to zależy.
    poza tym na jak długo jest ban ?
    I ewentualnie w sprawie partybojów dlaczego przelazł na nasz serwer ten ban ?
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #273 dnia: Stycznia 14, 2010, 21:24:29 »
    Banują chyba po kluczach, bo zrobienie nowej postaci nic nie daje.
    Ban swego czasu był na pół godziny czy jakos tak, ale możliwe że teraz mają opcję bana na stałe [ale nie wiem do końca, przypuszczenia].
    Co do  naszego servera, to teraz go nie ma, chyba spanky robi update, możliwe, że pifcio się machnął, albo cuś, musiałby sprawdzić.

Offline 1remik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #274 dnia: Lutego 01, 2010, 16:01:45 »
    Ja mam taki problem że nie znajduje mi żadnych serwerów... wersja to 0.641.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #275 dnia: Lutego 01, 2010, 16:09:51 »
    Ja mam taki problem że nie znajduje mi żadnych serwerów... wersja to 0.641.
    Fajnie... Teraz jest 0.672. :D

Offline 1remik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #276 dnia: Lutego 01, 2010, 16:46:15 »
    Sorki nie wiedziałem. Dawno nie grałem:/ Już pobieram nową wersje.

Offline Jasio troll-killer

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #277 dnia: Lutego 01, 2010, 22:31:48 »
    Mam mały problem...
    Otóż mam betę, najnowszą, ściągnąłem SWOIM cd-keyem, użyłem go do pobrania łatki przyjęło mi go itd.
    I dzisiaj, gdy wreszcie chciałem zagrać (tak, pierwszy raz w WB) to gdy chce wpisać CD-key aby móc grać w MP (anulować trial) to mi pokazuje - Access Denied! - WTF?

Dobra, to już przeszedłem, ale teraz jest gorzej.
    Gdy WB beta mnie prosiło o CD-keya, to mu podałem ten od podstawki M&B (bo chyba o ten chodziło?) i przeszło.
    Teraz wszedłem do multiplayer - wyszukaj serwery, dołącz - Incorrect Serial Number -....
    Co teraz...?
    PS. Już kupiłem polską, pudełkową wersję, i użyłem tylko klucza, może powinienem zainstalować i potem instalować WB betę, patche, klucze i już?...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2010, 19:51:06 wysłana przez Jasio troll-killer »
    Troll - bezmózgi kręgowiec z rodziny niekomunikatywnych. Zwykle wielki, tępy i cuchnący stwór unikający mydła i promieni słonecznych. Niezależne badania wykazały że trolle najlepiej rozmnażają się w środowisku Neostrady dzięki dużej zawartości pokarmu, którymi przede wszystkim są rożnego rodzaju fora internetowe, chaty itp. Występuje w wieku od 9 lat do 14, choć zdarzają się przypadki trolli pełnoletnich.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #278 dnia: Lutego 02, 2010, 20:42:36 »
    Dobra, to już przeszedłem, ale teraz jest gorzej.
    Gdy WB beta mnie prosiło o CD-keya, to mu podałem ten od podstawki M&B (bo chyba o ten chodziło?) i przeszło.
    Teraz wszedłem do multiplayer - wyszukaj serwery, dołącz - Incorrect Serial Number -....
    Co teraz...?
    PS. Już kupiłem polską, pudełkową wersję, i użyłem tylko klucza, może powinienem zainstalować i potem instalować WB betę, patche, klucze i już?...
    A dostałeś akcepta od TW na bycie betatesterem ?

• Użytkownik
    « Odpowiedź #279 dnia: Lutego 02, 2010, 20:46:45 »
    Hm... mam nadzieje, w mailu nie za bardzo patrzyłem, przeleciałem wzrokiem tekst, coś o downloadzie bety, klikam link, mam betę , potem biorę patche i już...
    Ja niestety, za bardzo nie myślę, kiedy jestem czymś przejęty...

EDIT: Ok, muszę się przyznać do debilizmu... skasowałem mail do kosza, i wczoraj robiłem se mały "format" kosza... a nazywam się zabójca trolli-debili! -facepalm-
    « Ostatnia zmiana: Lutego 02, 2010, 20:53:19 wysłana przez Jasio troll-killer »
    Troll - bezmózgi kręgowiec z rodziny niekomunikatywnych. Zwykle wielki, tępy i cuchnący stwór unikający mydła i promieni słonecznych. Niezależne badania wykazały że trolle najlepiej rozmnażają się w środowisku Neostrady dzięki dużej zawartości pokarmu, którymi przede wszystkim są rożnego rodzaju fora internetowe, chaty itp. Występuje w wieku od 9 lat do 14, choć zdarzają się przypadki trolli pełnoletnich.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #280 dnia: Lutego 02, 2010, 21:00:41 »
    Proste pytanie... Wpisując tutaj klucz który podałeś normalnie możesz "przejść" do pobierania?

• Użytkownik
    « Odpowiedź #281 dnia: Lutego 02, 2010, 22:30:06 »
    Tak.

Offline Hitex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Lutego 03, 2010, 07:59:13 »
    No wiec jesteś beta testerem, just be happy ;D Tylko teraz powrót do tamtego problemu, cóż... pare razy już ludzie mieli ten błąd, zobacz strony <----- czy może takie rozwiązanie pomoże i tobie.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #283 dnia: Lutego 03, 2010, 08:13:15 »
    Mam rozmieć, że miałeś jeden klucz z mount&blade, który Ci aktualizowali?? nie miałeś przez przypadek dwóch? bo jeśli tak to wystarczy podmienić w rejestrze ten aktywowany

• Użytkownik
    « Odpowiedź #284 dnia: Lutego 03, 2010, 12:08:10 »
    Dobra, nie wiem, jakim cudem, ale to co zaproponował pwi7aaf zadziałało dla mnie! teraz se normalnie gram! thanks you!