Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze problemy z Warbandem  (Przeczytany 115121 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    Odp: Wasze problemy z Warbandem
    « Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 15, 2009, 18:07:11 »
    Możesz spróbować zrobić mały trik. Ale do tego będziesz potrzebował innego klucza do M&B (nie musi mieć dostępu do multi, wystarczy zwykły M&B). Aktywuj grę za pomocą tego klucza, a potem w rejestrze znajdź klucz M&B i zmień go na ten swój, który jest dopuszczony do multi.

Offline Marion

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 15, 2009, 22:13:14 »
    Pytanie mam dość ogólne, jakie jest prawdopodobieństwo w procentach, że na nieoryginalnym CD - KEY'u dostanę się na betatesty Warband'a?

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 15, 2009, 22:17:08 »
    Pytanie mam dość ogólne, jakie jest prawdopodobieństwo w procentach, że na nieoryginalnym CD - KEY'u dostanę się na betatesty Warband'a?
    Jak mamy rozumieć słowa "nieoryginalny CD-Key"? Czy owy klucz był już wysyłany, czy jest po prostu trefny?
    W przypadku pierwsze j opcji nie ma sensu, gdyż albo numer został przyjęty, albo nie. Jeśli został możesz testować grę, ale wyrzucać Cię będzie z serwerów, jeśli jeden z graczy będzie posiadał ten sam CD-Key.
    W przypadku drugiej opcji nie radzę, bo i tak nie uznają podania.

Pozdrawiam!

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 15, 2009, 22:28:32 »
    Jemu chyba chodzi o Ciasteczko....
    Innego słowa nieorginalny cdkey nie rozumiem.

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 17, 2009, 22:48:38 »
    Ktos gdzies pisal wczesniej ze na wszystkich serwerach EU i US jest nowy patch,ale jakos na serwer EU_S3 wejsc nie moge.Najciekawsze jest to ze byl to jedyny z serwerow ktore mi sie wyswietlaly,na ktorym to,kto kolwiek gral:( Dotyczy to tez innych serwerow,w tym serwer SZ.W czym problem panowie?
    Ps.Moze jest jakis TS nie koniecznie wasz klanowy,na ktorym mozna wspolnie pograc?Troche mi sie gra nie klei bez wspolpracy i jakiegos planu.Jedno z wielu rzeczy ktore po tyg.grania zauwazylem to fakt,ze nie ma co isc na bohatera;)
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 18, 2009, 11:54:57 »
    Ktos gdzies pisal wczesniej ze na wszystkich serwerach EU i US jest nowy patch,ale jakos na serwer EU_S3 wejsc nie moge.Najciekawsze jest to ze byl to jedyny z serwerow ktore mi sie wyswietlaly,na ktorym to,kto kolwiek gral:( Dotyczy to tez innych serwerow,w tym serwer SZ.W czym problem panowie?
    Najnowszy patch to .650 i wszystkie serwery go mają. Jaki masz komunikat przy próbie nieudanej wejścia?
    ------------
    EXPO360

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 18, 2009, 12:04:52 »
    Ps.Moze jest jakis TS nie koniecznie wasz klanowy,na ktorym mozna wspolnie pograc?Troche mi sie gra nie klei bez wspolpracy i jakiegos planu.Jedno z wielu rzeczy ktore po tyg.grania zauwazylem to fakt,ze nie ma co isc na bohatera;)

z tego co się orientuje niedługo ma powstać teamspeak forumowy....

Co się tyczy problemu to tak jak Xenon powiedział...ostatni patch to 650

Ja zawsze "idę na bohatera" xD

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 18, 2009, 19:58:44 »
    Jesli twierdzicie ze wszystkie maja nowy patch to gdybym posiadal starszy,raczej bym sobie nie pogral,ale jednak na nie ktore serwy udaje sie wbic.Komunikat jaki sie pojawia przy probie wejscie,to jak dobrze pamietam:"Connection with server lost".
    Kolejna rzecz dotyczy EU_S3,mianowicie po fochu na calego WB i rzucaniu sie na te wlasnie forum z nadzieja na jakas pomoc,oraz strzeleniu zimnego browarka odpalilem ponownie WB i o dziwo moglem juz wejsc na ten nieszczesny serwer :P.Sorka chlopaki,ale mimo to w sklepowej wersji nie wyobrazam sobie takich niejasnych dla gracza sytuacji.Jesli na serwie nie ma zalozonego hasla do tego mamy taka sama wersje i klikajac na serw czy tez "join",automatycznie wyskakuje napis o stracie polaczenia to cos tu nie halo.
    Co do TS,istnieje serwer publiczny gdzie mozna wejsc i zalozyc wlasny kanal.Oczywiscie admin nowego kanalu jest tymczasowy i po wylogowaniu automatycznie kasuje kanal.Nie wiem czy moge umiescic tu adres serwera.Do tego wolalbym najpierw pogadac z adminem,moze da sie zdzialac cos na stale.O ile oczywiscie beda chetni.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 19, 2009, 13:13:49 »
    Jeszcze kilka dni temu było dobrze ale teraz ciągle wyskakuje mi ten błąd, czy istniej sposób pozbycia się go?

To jest ten błąd:
    (click to show/hide)

Obrażasz Sabaton = obrażasz mnie.

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 19, 2009, 14:55:41 »
    Jaki masz patch?
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 19, 2009, 15:16:13 »
    Mam wersję 0.650

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 19, 2009, 15:50:37 »
    Hmm... no to powinno być dobrze :/...
    A ty masz swój klucz, czy od kogoś? Bo to na sprawdzaniu klucza prerywa...
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline strongmas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 19, 2009, 16:02:24 »
    Mam swój z wersji pudełkowej.

Offline Pawello

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 19, 2009, 16:07:17 »
    Hmm to nie wiem w czym problem :/. A nie dawałeś komu innemu klucza/ nie instalowałeś WB z tym kluczem na innym kompie?
    Jeśli to nie wypali to nie wiem w czym problem :/... może coś z łączem, spróbuj zresetować router, jeśli takowy masz

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 19, 2009, 16:12:57 »
    Ma problem z łączem pewnie, jest określony czas w którym klient musi się połączyć z serwerem jak nie zdąży to go wywala.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.