Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze problemy z Warbandem  (Przeczytany 115198 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wasze problemy z Warbandem
    « Odpowiedź #165 dnia: Listopada 25, 2009, 20:53:55 »
    Przecie Tario to nasz najlepszy wymiatacz i te 10 to wynik ewentualnych bugów, spamów i niedociągnięć w grze.
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #166 dnia: Listopada 25, 2009, 21:34:56 »
    Ten patch wygląda jak zrobiony dla początkujących/dzieci/konsolowców. Macha się mieczem strasznie sztywno, nie można pokazać żadnych umiejętności, na koniu nie opłaca się nic poza atakami nachyloną lancą, która nawet gdy znajdzie się w pobliżu wroga, i tak go zabija, kusznicy i łucznicy rozwalają wszystko. Mam nadzieję że nie wprowadzą tego do każdego serwera.

Edit down:
    No zapomnialem dodać o tym migotaniu, u mnie u góry ekranu.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 25, 2009, 21:48:03 wysłana przez Hrabia Darkula »

Offline mati3333

• Użytkownik
    « Odpowiedź #167 dnia: Listopada 25, 2009, 21:36:34 »
    wogole nie wiadomo co oni zrobili

Cała grafika poszła sie jeb... U mnie jak zaczynam grać to cały ekran dziwnie skacze.

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #168 dnia: Listopada 25, 2009, 22:04:54 »
    wogole nie wiadomo co oni zrobili

Cała grafika poszła sie jeb... U mnie jak zaczynam grać to cały ekran dziwnie skacze.

Niestety, nie da sie grać w takich warunkach. Pozostaje tylko czekać na patcha.

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #169 dnia: Listopada 25, 2009, 23:42:57 »
    Dokładnie mam ten sam problem z grafiką po ściągnięciu wersji 640. Lecz to zależy jednak też od karty graficznej, bo przecież inni jakoś mogą grać ;(. Jest parę serwerów z 630 i chyba będę grał na nich, bo tutaj nawet po korekcjach opcji graficznych ten skacząco-migający ekran nie ginie.
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline Xasan

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #170 dnia: Listopada 25, 2009, 23:50:44 »
    No niestety ja mam ten sam problem, mam nadzieję, że to poprawią. Tak samo jak te zaliczanie gleby, gdy ktoś Cię uderzy. Teraz nie liczy się skill,tylko liczy się fart ;/. Na razie, grałem tylko chwilę na tym nowym patchu, bo się wkurzyłem, jak mi chodził tak niepłynnie.

Offline Xenon

• Użytkownik
      • EXPO360 - panoramy sferyczne
    « Odpowiedź #171 dnia: Listopada 25, 2009, 23:57:05 »
    Ciekawe czy do niedzieli wyjdzie patch, który zmieni ten koszmar w coś, w co da się grać w miarę normalnie (.635 taki był)...
    Aż żal patrzeć jak się wszyscy szykują na najbliższy mecz klanowy, a tu taki numer z patchem...
    Można tylko mieć nadzieję, że reakcja będzie szybka, bo przeważnie zawsze tak było do tej pory,
    jakoś niedawno nawet wyszły dwa patche w ciągu jednego dnia.
    ------------
    EXPO360

Offline Vondagar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #172 dnia: Listopada 26, 2009, 20:40:32 »
    Ten patch wygląda jak zrobiony dla początkujących/dzieci/konsolowców. Macha się mieczem strasznie sztywno, nie można pokazać żadnych umiejętności, na koniu nie opłaca się nic poza atakami nachyloną lancą, która nawet gdy znajdzie się w pobliżu wroga, i tak go zabija, kusznicy i łucznicy rozwalają wszystko. Mam nadzieję że nie wprowadzą tego do każdego serwera.

obawiam sie ze masz racje.. na nic moje żale oni są zachwyceni.... niech tak jeszcze dorobią do toporów mieczy itp.. będziemy mieć grę hazardowa (ruletkę losowa) z dziwnymi drgawkowymi przypadkowymi ciosami
    zresztą sami patrzcie...
    http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=85601.new#new

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #173 dnia: Listopada 26, 2009, 20:56:37 »
    Ja jakoś nie zauwarzyłem tego spowolnienia wogule, nordów przepakowali jeszcze bardziej.
    W zasadzie, ja nawet nie mam co jęczeć gdyż z moim zdaniem nikt się nie liczy.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #174 dnia: Listopada 26, 2009, 20:57:53 »
     Dajcie spokój!Te wydawanie patchy przez TW to,  jak gra w "ciuciu babkę", czyli "ciepło,zimno,ciepło,ciepło,zimno,zimno".Nawet nie wiesz czy taki lamiący dzisiaj nadziak nie stanie się za godzinę zabójczą bronią.Według mnie to powinni uzgadniać z beta testerami (tymi bardziej rozgarniętymi) wszystkie zmiany i nowości, zanim je wprowadzą w życie. 

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #175 dnia: Listopada 26, 2009, 21:00:36 »
    tymi bardziej rozgarniętymi

Zgadzam się, czyli z nami?:) Swoją drogą świetny pomysł:D

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #176 dnia: Listopada 26, 2009, 21:01:40 »
    Nie wiem, chyba jestem inny, ale dla mnie nadziak jest zabójczą bronią i gdy mam wybór między tym a mieczem  1h, to bez wahania biorę nadziak. ;0
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Listopada 26, 2009, 21:07:33 »
    Czyli popełnili błąd robiąc prawie otwarte beta-testy. Powinni ograniczyć liczbę testerów, niektórzy może powinni być płatni tak jak w OiM. Ale i tak robią jak chcą. Najbardziej denerwuje mnie, jak przyjdzie taki dzieciak i napisze, że teraz nachyloną lancą gra się super, bo na deathmatchu miał wynik np 43/15. Moim zdaniem twórcy robią też błąd zmieniając to co dobrze funkcjonuje. Miejmy tylko nadzieję, że wersja finalna będzie super wyważona i takie tam.

Alek ty jesteś "inny" :P

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #178 dnia: Listopada 26, 2009, 22:51:03 »
     Przypominam, że w pewien sposób to od nas zależy jak wyglądać będzie ostateczna wersja, więc powinno być obowiązkiem każdego z nas udzielać się,  jak najwięcej na forum TW.Wiem, że nie jest fajnym sprzeczanie się z nadpobudliwymi 10 latkami ,ale jak to mawiają "jak se pościelisz ,tak się wyśpisz".Powinniśmy zacząć wyszukiwać te bugi ,to może będziemy mieli większy wpływ na następne patche. 

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #179 dnia: Listopada 27, 2009, 02:00:02 »
    Odkryłem u siebie pewien problem i chcę się dowiedzieć, czy u was też coś takiego występuje. Mianowicie, gdy wchodzę na serwer i mam przed sobą menu wyboru frakcji i chcę dokonać wyboru, to doświadczam zero reakcji ze strony gry, po prostu nie mogę wybrać danej frakcji, gra mnie ignoruje ;/. Dzieje się tak również przy zmianie mapki, mogę sobie tak klikać, aż zaklikam myszkę na śmierć :P. Czasem problem znika, gdy po wyświetleniu menu wyboru frakcji wciskam 'Esc' i wchodzę w 'Choose factions', choć nie zawsze pomaga, wręcz bym powiedział, że baaardzo rzadko. Doświadczacie takiego buga?
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"