Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Galeria Sław :P  (Przeczytany 47094 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tario

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    Odp: Galeria Sław :P
    « Odpowiedź #90 dnia: Marca 29, 2010, 11:49:20 »
    Niechce nic mówić , ale  podczas takiej rozgrywki, gra się taką bronią tylko dla przyjemności.
    Poza tym twoje statystyki są troszkę rozmazane i wygląda to jakbyś  to edytował.

Ja nikogo nie oceniam, może piszesz się na partyjkę wb??

tutaj moje staty w wb oraz  specjalnie dla pifa z csa...
    http://img59.imageshack.us/gal.php?g=kmecz.png

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #91 dnia: Marca 29, 2010, 15:35:26 »
    Poszerzyłem trochę w Paincie bo się wkleił tak średniej wielkości. Data gry to wczoraj coś ok. 23:30. Może ktoś grał żeby to potwierdzić? Zresztą wiesz jak to jest gdy robi się screeny Print Screenem. Wierzysz mi już?

Co do partyjki. To raczej jak kupię oryginała bo dziś sobie już nie pogramy:D Może wieczorem zajrzę na Sacred Band Clan Serwer czy jakoś tam, bo w większości chyba tam gracie nie?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #92 dnia: Marca 29, 2010, 15:38:57 »
    Poszerzyłem trochę w Paincie bo się wkleił tak średniej wielkości. Data gry to wczoraj coś ok. 23:30. Może ktoś grał żeby to potwierdzić? Zresztą wiesz jak to jest gdy robi się screeny Print Screenem. Wierzysz mi już?

Co do partyjki. To raczej jak kupię oryginała bo dziś sobie już nie pogramy:D Może wieczorem zajrzę na Sacred Band Clan Serwer czy jakoś tam, bo w większości chyba tam gracie nie?

Wynik to raczej średni Ci wyszedł... patrząc na drużynę przeciwną to nic nadzwyczajnego...

Tario... jak ja Ci daję radę to mi tu nie fikaj:P

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #93 dnia: Marca 29, 2010, 15:55:29 »
    Co do broni dwuręcznej ona nadaje się do gry tylko niestety 90% użytkowników macha wielkim za szybkim toporem/berdyszem/mieczem, nie znajać w ogóle podstaw manuala.. i tak sobie nabijają fragi.. ale jak przyjdzie co do czego to padają od pierwszego lepszego gracza, na Battle byś sobie fragów tak nie nabił. A w zwykłej grze normalnym toporem 2h, to niestety bronie 1h są mocniejsze od 2H tarcza na 10 hitów, a do tego 1h można jeszcze blokować.. i można sobie popatrzeć na większośc graczy tylko bo jak tarcza im się zniszczy to jeszcze manual który jest za łatwy i każdy idiota cię może zaspamować, te śmieszne toporki i nadziaki nie powinny mieć możliwości bloku a miecze powinni być słabsze bo teraz 2h jest słabsze, od 1h a do tego 1h w bezpośrednim starciu "na manuala" też ma marne szanse bo 1h bierze cie na hita, a do tego jest szybsze.. ale nie zmienią tego bo ludzie widzą tylko debili z wielkim 2h, i tym tłumaczą a gdyby te wielkie 2h spowolnić, ( najlepiej animacje samego przygotowania do ataku) było by ok.

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #94 dnia: Marca 29, 2010, 16:21:22 »
    (...)a gdyby te wielkie 2h spowolnić, ( najlepiej animacje samego przygotowania do ataku) było by ok.
    Mam mieczy 1-2 ręczny w domu i z doświadczenia wiem, ze trzymając go oburącz można bardzo szybko nim machnąć, ale jak już wspominałeś przygotowanie takiego ataku, czy też wyprowadzenie kolejnego po tym pierwszym, bądź kolejnym zajmuje dużo więcej czasu, niż w przypadku broni jednoręcznej (nie mówię tu o moim bastardzie, bo jednorącz mozolnie mi to wychodzi ^^).

Dlaczego niby toporki i nadziaki nie powinny mieć możliwości blokowania? wg mnie są bardziej masywne, niż miecze...
    Na dobrą sprawę wszelkie te 1-ręczne toporki powinni zrobić jako 1-2 ręczne, ale musiałbym zobaczyć, jak by się sprawowały w takim trybie.

Pozdrawiam!
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2010, 16:40:05 wysłana przez NIFN »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #95 dnia: Marca 29, 2010, 20:04:23 »

Wynik to raczej średni Ci wyszedł... patrząc na drużynę przeciwną to nic nadzwyczajnego...

Nie uważam się za bossa. W Warbanda gram ok. miesiąca więc podobał mi się mój wynik. A skoro mi się spodobał to postanowiłem go wstawić:D Z doświadczenia wiem że jest wielu graczy lepszych ode mnie.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #96 dnia: Marca 29, 2010, 21:06:59 »
    Dlaczego niby toporki i nadziaki nie powinny mieć możliwości blokowania? wg mnie są bardziej masywne, niż miecze...

No tak tylko chodzi o to że teraz byle nubek, zablokuje twoje uderzenie.. takim małym nadziakiem, co jest troszeczkę nie fair, bo nie dość że traciło się czas na rozbijanie tarczy to teraz trzeba pokonać kolesia z ultra szybkim 1h, co innego gdyby np. dozwolone było przebicie takiej broni atakiem od góry, gracz 1h miałby szanse, bo uderzenie od góry jest wolne, ale za to gracz 2h nie miałby takich trudnośći przeciwko kolesiom walczacym 1h bez tarczy.

Edit: Co do tego czegoś poniżej to może jeszcze firebali tarczownikom brakuje XD ? :D
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2010, 23:07:14 wysłana przez ^IvE »

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #97 dnia: Marca 29, 2010, 22:25:45 »
    No nie wiem, czy to cokolwiek by dało -- wręcz przeciwnie -- dyskwalifikowałoby to pewien typ oręża. Wg mnie właśnie nadziaki i topory powinny mieć możliwość przebicia się przez blok przy uderzaniu znad głowy. Tłumaczyć chyba nie trzeba, że nadziak blokowany jest trzonku, a jego szpikulec bez problemy sięga głowy, podobnie zresztą topory, z czym nadziaki są w tym o wiele lepsze (małą powierzchnia ostrza). Jedynym dobrym rozwiązaniem na ograniczenie "wymiatania w manual bloku", byłoby przywrócenie starego, wolnego systemu, ale wówczas twórcy musieliby wyeliminować "tańczenie z bronią", lub je jakoś ograniczyć (np powolną zmianą kierunku ataku).

Gdybać można cały czas, ale przypuszczam że nie w tym temacie...

(click to show/hide)

Pozdrawiam!

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #98 dnia: Marca 29, 2010, 22:51:20 »
    Sam jak znajdę to wkleję jakieś screeny, tylko nie mam tego dużo ;p. Rzadko robię screeny jak mam jakieś dobre statystyki, a takie przeważnie zdarzają mi się tylko na serwerach duelowych.

Edit.

Sprzed ponad miesiąca, teraz już raczej takie coś mi się nie zdarza:
    (click to show/hide)
    Jeszcze jeden:
    (click to show/hide)

Jak wygrzebie coś ciekawego to podrzucę.
    « Ostatnia zmiana: Marca 29, 2010, 23:08:36 wysłana przez Dalhi »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Marca 30, 2010, 08:05:16 »
    Oj jak patrze na te Wasze obrazki z wyników to chyba odświeże sobie WB, przypomne sobie walke i pokaże Wam jak mistrzunio fraguje :P

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #100 dnia: Marca 30, 2010, 10:33:42 »
    Oj, bo się rozczarujesz.....walka lancą to jak paralityk na koniu.....animację ataku zmienili i zupełnie nie mogę się teraz do niej przyzwyczić.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Marca 30, 2010, 11:11:45 »
    Oj, bo się rozczarujesz.....walka lancą to jak paralityk na koniu.....animację ataku zmienili i zupełnie nie mogę się teraz do niej przyzwyczić.

Nie zapominaj, że ja jestem najlepszym łucznikiem w WB i mam celniejsze oko niż Robin Hood xD

Do wszystkiego można się przyzwyczaić, włączając w to zmienioną lancę, ale mam cichą nadzieje, że nie spieprzą tak konnicy w ostatecznej wersji....

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #102 dnia: Kwietnia 01, 2010, 00:04:02 »
    Dawno niczego nie dodawałem, rzadko screeny robię, więc teraz coś takiego:

Offline Kasparus

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #103 dnia: Kwietnia 01, 2010, 11:06:40 »
    Macie. Moje staty z duelów Einherjaru. :D