Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Galeria Sław :P  (Przeczytany 46881 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Galeria Sław :P
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 10, 2009, 16:00:31 »
    Panowie!Spokój!O co się tu kłócić?Przecież wszyscy o tym dobrze wiedzo, że tak naprawdę tylko piechurzy nie ssą .;P Zarówno konny co cię od tylca bierze swoją lancą i Kusznik, co to zawsze, gdy już masz zabić gościa bełt podstępnie w głowę ci wsadzi.Oni obaj są po jednych piniądzach!Tak, więc nie ma co offtopować ,tylko się chwalić swoimi osiągnięciami. 

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #46 dnia: Listopada 10, 2009, 16:10:45 »
    (...)Tak, więc nie ma co offtopować ,tylko się chwalić swoimi osiągnięciami. 
    Racja, nie zmienia to faktu, ze koń ssie bardziej.. Kusznika, jako-tako dogonisz, konnego już nie (chyba, ze się zablokuje gdzieś). Wielu konnych tak gra: podjedzie machnie.. jak nie trafi ucieka,  robi kolejny najazd... jak zbierze się 2-3 konnych to mamy spam, spam, spam... dodam, ze jak trafi Cię peridnie lancą, to trup na miejscu.. z kuszy niekoniecznie. Więc sami odpweidzcie na pytanie.. co bardziej ssie :P

Swoją drogą tyle, jeśli chodzi o ten offtop z mojej strony... nie będę pokazywał wyników 235093248639048674 / 23 pokarzę sympatyczny meczyk, jaki toczyłem sobie na deathmatchu:

oraz teamdeathmatchu:

Nieźle, jak na zaniedbany skill co :F ?

Pozdrawiam!

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Listopada 10, 2009, 18:25:34 »
    (...)Tak, więc nie ma co offtopować ,tylko się chwalić swoimi osiągnięciami. 
    Racja, nie zmienia to faktu, ze koń ssie bardziej.. Kusznika, jako-tako dogonisz, konnego już nie (chyba, ze się zablokuje gdzieś). Wielu konnych tak gra: podjedzie machnie.. jak nie trafi ucieka,  robi kolejny najazd... jak zbierze się 2-3 konnych to mamy spam, spam, spam... dodam, ze jak trafi Cię peridnie lancą, to trup na miejscu.. z kuszy niekoniecznie. Więc sami odpweidzcie na pytanie.. co bardziej ssie :P

Swoją drogą tyle, jeśli chodzi o ten offtop z mojej strony... nie będę pokazywał wyników 235093248639048674 / 23 pokarzę sympatyczny meczyk, jaki toczyłem sobie na deathmatchu:

oraz teamdeathmatchu:

Nieźle, jak na zaniedbany skill co :F ?

Pozdrawiam!

Te staty na 1 obrazku są słabe, na 2 troche lepsze ale i tak mistrzostwo to nie jest

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #48 dnia: Listopada 10, 2009, 18:28:44 »
    Bo to nie są najlepsze staty NIFNA, co zaznaczył w poście.
    Nie widziałeś jeszcze NIFNa w akcji...

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #49 dnia: Listopada 10, 2009, 18:52:48 »
    Bo to nie są najlepsze staty NIFNA, co zaznaczył w poście.
    Nie widziałeś jeszcze NIFNa w akcji...
    Kiedyś się inaczej grało, tera to wszystko takie... ociężałe (ciosy wyprowadzane są za wolno.. postaci za szybko biegają...), no i nie gram w WB zbyt często ostatnio. Te wersje są dla mnie nico inne, niż te wersje, które znałem poprzednio (Oktawian, jak i inni mogą to potwierdzić), na których potrafiłem wyciąć dużo więcej osób.
    Dlatego po paru patchach postanowiłem ograniczyć grę, bo to bez sensu, skoro co wersję trzeba się na nowo przyzwyczajać, by pokazać "kto rządzi".

A odpowiadać na post antykaczora odnośnie moich statów nawet nie mam zamiaru, bo ręce samoczynnie mi się na twarz nakładają w stylu "Facepalm".

Pozdrawiam!

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #50 dnia: Listopada 10, 2009, 19:33:25 »
    Zgadzam sie z NIFNem, od dawno to podkreślam ze na nowym patchu  ciężko się walczy piechotą, tak jakoś dziwnie.

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #51 dnia: Listopada 10, 2009, 19:42:43 »
    Dlatego ostatnio często gram konnicą ;) W ramach relaksu :D dzisiaj wymiotłem całe SZ na battle ^^
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #52 dnia: Listopada 11, 2009, 12:27:16 »
    Wczoraj wieczorkiem się całkiem przyjemnie grało, bardzo spodobała mi się walka kusznikiem :)

Nie są to co prawda dobre staty, ale idzie mi coraz lepiej:

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #53 dnia: Listopada 11, 2009, 13:21:53 »
    Dlatego ostatnio często gram konnicą ;) W ramach relaksu :D dzisiaj wymiotłem całe SZ na battle ^^

Hem,hem...Byłem tam więc jakby to powiedzieć...Przecież ja nie biłem cię tylko coś ci pokazywałem...Farta miałeś;)

Offline Pawello

• Użytkownik
    • Life goes on, come of age...
    « Odpowiedź #54 dnia: Listopada 11, 2009, 17:58:49 »
    A tak, tak xD. Tak mi pokazałeś że po jednym zdaniu "Cały czas widzę u ciebie jeden błąd" przestałeś udzielać jakichkolwiek innych rad xd
    "Ach, ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem, tylko to nasze, co dziś zjemy i wypijem" A.Mickiewicz "Pan Tadeusz""Dopóki walczysz, jesteś zwyciezcą."

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Listopada 11, 2009, 18:03:39 »

Powiecie zapewne ze to nic takiego ;p ale no co zrobić ze mnie co chwile wywala, chwile po zrobieniu tege skrina mnie wywaliło hehe ;p

EDIT(poprawione)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2009, 19:15:59 wysłana przez Chidori »

Offline Woochuck

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Listopada 11, 2009, 20:28:12 »

Na tym deathmatchu jakieś dziwne się rzeczy działy. W tym momencie gdy miałeś 19-1 to ja widziałem u ciebie -3-1.

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 11, 2009, 21:44:12 »
    Wspominałeś na TS aole tak nieraz jest, też tak nieraz mam ze widzę u kogoś np -5 ;p a ma coś innego

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 12, 2009, 01:33:14 »
    A tak, tak xD. Tak mi pokazałeś że po jednym zdaniu "Cały czas widzę u ciebie jeden błąd" przestałeś udzielać jakichkolwiek innych rad xd

Zrozum, szkoda gadania i treningów na ciebie xD A tak na serio to kiedyś ci pokaże gdzie i jak to naprawić. Ja robiłem ten sam o czym może poświadzyć Dowódca Gwardii;)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 12, 2009, 08:33:26 »
    to jest temat Galeria sław....treningi i ich opisy są w innym dziale więc proszę się do tego stosować...i Pawello próbuj bardziej rozwijać swoje wypowiedzi, bo raz, nie wnoszą nic do tematu, a dwa jak znam modków to zaraz dostaniesz osta...:)