Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Medal of Honor (seria)  (Przeczytany 5507 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: Medal of Honor (seria)
    « Odpowiedź #30 dnia: Lipca 09, 2010, 21:35:43 »
    Stary, ogarnij. To jest beta. Wiele się zmieni w MoHu (zapewne na lepsze) i recoil też poprawią.

Co nie zmienia faktu że już po becie widać jak będzie wyglądał mniej więcej multiplayer. I chyba zostanę przy BC2:)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #31 dnia: Lipca 10, 2010, 10:59:17 »
    Nie wiem czy to na tym forum, ale ktoś chyba pisał, że menu awansów w MoH jest czytelne i przejrzyste. Według mnie jest wręcz odwrotnie... Jest ono całkowicie chaotyczne i po prostu brzydkie. Według mnie w tej materii idealnie wygląda okno awansu (tak, tak macie rację ^^) w Bad Company 2. Wystarczy rzut okiem i od razu wiadomo o co kaman. :) Klik na potwierdzenie.

Offline Miziol

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #32 dnia: Lipca 11, 2010, 01:05:48 »
    Ehh. odezwałem się na tym forum pierwszy raz od jakiegoś 1.5roku więc witam ponownie ;)

Dostałem klucz, poświęciłem chwilę na zarejestrowanie się, oraz trochę więcej chwil na pobranie 700 megabajtowej instalki. Zadowolony i podekscytowany siedziałem przed monitorem przez cały proces instalacji, w międzyczasie chwaląc się znajomym o dostaniu się na bete :D
    ...Odłożyłem zamówienie Bf'a do 18lipca, utwierdzony w przekonaniu, że przez te dwa tygodnie będę grał w betę Moha. ...
    Po instalacji, przyniosłem sobie butelkę wody dla rozluźnienia, włączyłem grę, wszedłem na server pierwszy z brzegu... "WTF?!?!, Tylko 3klasy? pieprzyć biorę snajperkę"... Zrespiłem się na jakiejś górce, minęły 3sec... JEB HEADSHOT i dead. Zdziwiony ponownie wybrałem klasę i pojawiłem się na polu walki...Respawn kilka metrów dalej.. JEB DISCONNECT... ponownie zdziwiony wyszedłem do pulpitu, wyłączyłem wszystkie programy korzystające z internetu i ponownie włączyłem MoH'a. Pograłem 20min, wyłączyłem, zapomniałem...
    Małe i słabe mapy - po 5min można poznać wszystkie kryjówki, respy itp.
    No recoil - dzięki któremu można poczuć się jak prawdziwy żołnierz i wyładować cały magazynek w grupę wrogów i nie martwić się o odrzut ;)
    Bronie Marinsów i Arabów różnią się tylko i wyłącznie nazwą oraz modelem, dźwięk i obrażenia są takie same!
    Nieczytelny system lvlów, idiotyczny kolimator do broni snajperskich, system Skill który dalej jest dla mnie niezrozumiały... Grafika także nie powala.
    Jak dla mnie to nie ma szans zagrozić pozycji Bad Company 2, a nawet jest na gorszym poziomie od Modern Warfare 1, które dalej jest najlepszym odstresowywaczem

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Lipca 11, 2010, 08:57:25 »
    Czekałem, aż w końcu ktoś coś tutaj napisze, żeby nie robić multiposta. :)

Otóż, mam na "zbyciu" jeden klucz do beta testów Medal of Honor. Swój na którym grałem otrzymałem z puli gry-online.pl, a wcześniej wziąłem udział w konkursie - opisanie gdzie mogłaby toczyć się kontynuacja MoH'a - na gram.pl i widocznie mój niecodzienny pomysł na konflikt Chin z Rosją i jego lekki opis wyraźnie się spodobał, gdyż wczoraj rano otrzymałem maila z wspomnianym kluczem, który do niczego nie jest mi potrzebny. Tak więc jeśli jest ktoś chętny to walić przez prywatną wiadomość. :)

edit: Klucz poszedł do Make My Day. :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 11, 2010, 10:44:20 wysłana przez proud »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #34 dnia: Lipca 12, 2010, 22:32:13 »
    Gra jest fenomenalna : ]. Może  trochę ten recoil + kolimatory przeszkadzają, ale gra się niesamowicie przyjemnie na konsoli :). Jeszcze raz dziękuję :).

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #35 dnia: Lipca 13, 2010, 14:01:51 »
    Bardzo fajna gra ale naprawde skiepścili sprawe przenosząc się  do walki z terrorystami jak to bylo z Call of Duty :/
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Lipca 13, 2010, 18:54:23 »
    Bardzo fajna gra ale naprawde skiepścili sprawe przenosząc się  do walki z terrorystami jak to bylo z Call of Duty :/

Terroryści? Od kiedy Talibowie są terrorystami?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #37 dnia: Lipca 14, 2010, 08:59:17 »
    wg mediów ^ ^

w kazdym razie przeszli do oklepanego tematu walki z talibami 2 wojna tez jest oklepana ale fajnie by się naprawde grało jeszcze jak by może w 1 wojnie zrobili albo co
    « Ostatnia zmiana: Lipca 14, 2010, 09:00:51 wysłana przez Gregoriian »
    (click to show/hide)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Lipca 15, 2010, 18:03:15 »
    wg mediów ^ ^

w kazdym razie przeszli do oklepanego tematu walki z talibami 2 wojna tez jest oklepana ale fajnie by się naprawde grało jeszcze jak by może w 1 wojnie zrobili albo co

Wojna z Talibami nie jest wcale tak oklepana. To nie jest wojna w zatoce Perskiej, II wojna światowa czy chociażby III wojna światowa w wykonaniu Amerykańsko-Rosyjskim. Reasumując sam konflikt wpasowuje się w to grę.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #39 dnia: Lipca 15, 2010, 18:46:33 »
    Zrobili z tego BF2 bez pojazdów
    (click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Lipca 16, 2010, 09:52:41 »
    Zrobili z tego BF2 bez pojazdów
    Jak to ma oprócz broni coś wspólnego z Battlefield to... chyba nigdy w BF'a nie grałeś.

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #41 dnia: Lipca 16, 2010, 11:24:17 »
    własnie grałem mam prawie wszystkie części :)
    (click to show/hide)

Offline Jedes

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #42 dnia: Lipca 21, 2010, 12:30:49 »
    Ma ktoś nie wymieniony klucz?

Offline Tymbark

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Am I evil?
    « Odpowiedź #43 dnia: Września 09, 2010, 19:38:18 »
    Hej! Sorka, że odgrzebuję temat i bawię się w nekromantę, ale po formacie postanowiłem tę grę zainstalować jeszcze raz. Tutaj pada moje pytanie - czy ktoś byłby chętny na popykanie na jakimś serwerze? Jakby co to GG w pierwszym poście jest cały czas aktualne :)