Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: JP  (Przeczytany 19367 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Plopp

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: JP
    « Odpowiedź #45 dnia: Listopada 21, 2009, 21:11:48 »
    Cheh:)

Na Odyna... Aż warna dać nie idzie, bo ręcę układają się w facepalm <facepalm>
    « Ostatnia zmiana: Listopada 21, 2009, 21:24:52 wysłana przez Alkhadias »

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #46 dnia: Marca 03, 2010, 22:57:28 »
    Dla nie uświadomionych JP oznacza jeb... policje. Temat zakładam z ciekawości czy w waszych miastach, regionach ta szarańcza sie również tak rozprzestrzenia.
    Coraz więcej idiotów poddaje sie wpływowi tej mody, bo inaczej sie tego nazwać chyba nie da. Młodzi zaczynają nosić koszulki z logiem i cytować teksty jakże ambitnych piosenek(przykład podam na końcu).
    Konsekwencje tego widzieliśmy ostatnio kiedy dwóch gówniarzy zabiło policjanta, moim zdaniem nie zabiliby go gdyby nie wykrzykiwał, że jest funkcjonariuszem - oczywiście nie usprawiedliwiam ich, ani nie obwiniam jego tylko po prostu wydaje mi sie, że Ci goście słysząc, że jest to policjant złapali niesamowitego agresora i go załatwili, a podejrzewam że w przypadku kiedy normalnie bez niczego próbowałby ich powstrzymać skończyłoby sie na pobiciu.

Nawet u mnie w szkole jest paru wieśniaków po 160cm wzrostu w za dużych koszulkach z tym logiem. Nawet wiedząc, że jest to po części przejściowe to martwie sie o to co będzie za pare lat kiedy ta zaraza, może pod innym tytułem np PP, czy tam inne ambitne nazwy pokrewne od znanego wszystkim prekursora jakim było CHWDP będzie omamiać większą ilość chłopaczków podatnych na takie pierdoly.
    Wtedy praca zwykłego "krawężnika" będzie na prawde ekstremalna.
    Sam mam mieszane odczucia co do policji, bo czasem na prawde czepiają sie byle czego, ale co by było jakby jej nie było :D
    Może jest tu jakiś reprezentant tej może już nawet subkultury i właśnie podpadłem, ale trudno :P

Nie wiem czy temat sie przyjmie, zakładam go z ciekawości i z nadzieją, że nie ma tyle tej zarazy u was ;)

Na koniec pare linków: Pierwsze dwa tak jak obiecywałem to "piosenki"

http://www.youtube.com/watch?v=QKUkH0SlFLg  - " Weź do ręki jointa i zaj... macha buhuhuhuhaha" no po prostu niesamowicie ambitne i błyskotliwe intro :D

http://www.youtube.com/watch?v=f41-XUgR084   

Aha i jeszcze dla zainteresowanych tematem małoletnich zbrodniarzy daje link do ciekawego reportażu, który po części jest związany z tematem :)

http://www.youtube.com/watch?v=8StWXXotf0w&feature=related

Offline beanshee

• Użytkownik
    • Piwa: 175
    « Odpowiedź #47 dnia: Marca 03, 2010, 23:04:49 »
    No niestety- taka moda.
    U mnie spotykam to na każdym kroku- zwłaszcza, że mieszkam obok stadionu jednego z bardziej znanych polskich klubów.
    Ostatnio nawet widziałam gostka z wytatuowanym JP na karku. Naprawdę mnie ciekawi, czy jak moda przejdzie, będzie tego żałował.
    Ja tam mam jedną radę- każdego z gówniarzy wypisującego na murach JP profilaktycznie pieprznąć pałą w łeb. Może pomoże.
    Łowy zaczęte! Bij, kto w Boga wierzy!
    I grzmij: "Bóg, Anglia, król i święty Jerzy!"

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #48 dnia: Marca 03, 2010, 23:06:43 »
    Temat mówiący o tym "zjawisku" już istnieje :

http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3370.0

Edit. Kiedyś mogłem usuwać swoje posty, a teraz już nie :/. Buba.
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2010, 23:15:16 wysłana przez Dalhi »

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #49 dnia: Marca 03, 2010, 23:09:56 »
    Tak jak pisze Dalhi. Wątek już był, więc ten scaliłem z poprzednim. Na przyszłość pamiętaj żeby przeszukać forum przed zakładaniem tematu.

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #50 dnia: Marca 03, 2010, 23:17:34 »
    O kurcze przepraszam bardzo, ale przyznam szczerze, że zapomniałem użyć opcji "szukaj"

BTW: Proud, musze przyznać, że Twój poprzedni awatar był zdecydowanie bardziej apetyczny :P
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2010, 23:22:29 wysłana przez rara »

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #51 dnia: Marca 08, 2010, 20:08:49 »
    Widzę że wielu tutaj jest prawiczkiem.

Ja też jestem JP- jestem prawiczkiem.

Dobrze żę wkońcu wszyscy prawiczkowie się zrzeszyli i się nie wstydzą !.

JP na 100%

Offline Idilyon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Marca 08, 2010, 20:35:30 »
    Jem Pierogi :P

No, macie coś jeszcze do dodania?
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2010, 20:42:03 wysłana przez Alkhadias »
    Nordowie rządzą.Kropka.

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Marca 08, 2010, 21:00:30 »
    Smacznego. Podziel się :P

JP to jeden z najgorszych syfów w współczesnej Polsce. Osobiście słucham HH jednak uważam Firme czy Peje za ludzi bez jakiegokolwiek wykształcenia i poczucia dobrego smaku. O.S.T.R, Molesta Ewenement, WSZ & CNE u tych artystów jest przekaz.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #54 dnia: Marca 09, 2010, 18:14:49 »
    Tak w zasadzie uważam Ive, że za to JP na 100% powinieneś polecieć z tego forum, bo był już taki mądry na Naszej Klasie, co założył profil JP na 100% i zajmuje się nim prokuratura
    MORMO rządzi

Offline Dzejkobs

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Marca 09, 2010, 18:28:57 »
    http://www.youtube.com/watch?v=gAZK7oNfI-4 - takie luźne nawiązanie do jp (oglądać do końca).

PS. Alkhadias, Ty chyba znasz tych panów z filmiku, nie? ;)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #56 dnia: Marca 09, 2010, 18:33:27 »
    Nie znam osobiście, co najwyżej z widzenia.... najbardziej na tym filmiku znam jednak okolice, gdyż jestem tam baaaardzo często ^^

Jednak zastanawia mnie skąd Ty o tym wiesz.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Dzejkobs

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Marca 09, 2010, 18:41:33 »
    wiem, że nie osobiście ;) Pamiętam jak próbowałeś ogarnąć "papierowy umysł", stąd wiem ;)

No chyba że tak :D. Swoją drogą to miejsce serio jest dziwne. W lesie jest wojskowa baza naprawcza i gdy podszedłem pod ogrodzenie widziałem obok gościa z paczką papieru toaletowego o_O. W tym papierowym umyśle coś tkwi....
    « Ostatnia zmiana: Marca 09, 2010, 18:43:55 wysłana przez Alkhadias »

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Marca 10, 2010, 07:43:13 »
    JP - jesteś pi!@#$%^&*() bez urazy ale jak coś się stanie ci którzy piszą JP pierwsi dzwonią na policje .
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Marca 10, 2010, 11:07:35 »
    A dzieje się tak, bo ludzie uznają policje za coś co tylko i wyłącznie uprzykrza życie, a to tak nie działa. Policja jak każda organizacja nie jest idealna, ale bez niej zapanował by straszny chaos. Co kto lubi, ja nie mam nic przeciwko odrobinie anarchii, ale podejrzewam, że większość tych od JP bałaby się wyjść na ulice. Ktoś by się jeszcze dowiedział, że takie rzeczy wygadują i dopadł bo tego nie lubi. Tylko, że ludzie nie rozumieją jak bardzo funkcjonariusze publiczni wszelkiego rodzaju są potrzebni dopóki sami ich nie będa potrzebować. Tak to działa.

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy."

PS.: Była taka sytuacja, zagorzały fan JP, HWDp, typowo dresowaty chłopak. Któregoś dnia został napadnięty na ulicy, w nocy. Ktoś go najwyżej nie lubił, bo próbowało go pobić paru ludzi. Oczywiście patrol przejeżdzał okolicą. I jak myślicie? Mógłby nie żyć gdyby nie policja. Ciekawe czy nada woła że JP na 100%.