Nawet nie wiesz jakie to szczęście mieć dobrego adwokata : ) Sam w sumie nim zostałem po paru latach od tego zdarzenia,sąd uznał że miałem prawo tak zadziałać i posiadałem do tego wszelkie podstawy by to zrobić,resztę dopowiedział adwokat mnie reprezentujący,czegoś jeszcze ktoś nie rozumie ? przypominam na razie grzecznie że to nie rozmowa o mnie,Miki barze czy Italce,ale o JP więc takie wiadomości nie zawierające ani grama wspólnego z tematem możecie sobie ... skasować : ) Nie wiem co ci hary we mnie nie pasuje,nawet nie podałeś argumenty,rzuciłeś coś o tym że nie szanuje klasy robotniczej ... nonsens,nawet nie masz podstaw do takiego twierdzenia,więc z łaski swojej nie linczuj mnie ze swoim kolegą : ) Jedni mogą,drudzy nie,takie jest życie panowie,jesteście na tyle dorośli że chyba zrozumiecie że co jednemu się upiecze to drugiemu się nie uda.... nie pozwalajcie mi traktować się jak dzieci,bo naprawdę niektóre wasze posty są po prostu,śmieszne. Pozdrawiam i życzę powodzenia w grze :D
Miki to było 2 i pół dnia przed wyjściem z wojska,więc mi się upiekło : )