oooo!!! a wziąłeś jakąś flaszkę z urodzin dla starego drucha Pifpafa:P
A tak na serio:
Od razu chce skomentować naszą wspólną wczorajszą grę....no co mogę powiedzieć....zajebiście się grało...jeśli gramy taktycznie to sam sens gry się zmienia i jeszcze bardziej ten tryb przypada mi do gustu niż walka w pojedynke, nie wiem jak Wam, ale właśnie na to czekałem sporo czasu, żeby móc wykorzystać walory każdego gracza w grupie...i się nie zawiodłem...graliści super i tworzycie naprawde zgraną ekipę i drużynę, która potrafi walczyć....
Ale.... jedno tylko "ale"...pamiętacie??...walka w mieście, przy wyniku 5:0...przeciwnicy doprowadzili do 5:5...ale nie mam tego za złe nikomu, bo z tego co zauważyłem to niektórzy przestali walczyć z głową, tylko na siłę, chcieli nabić sobie staty....i wyszło jak wyszło...ale i tak im dokopaliśmy, chociażby na następnej mapie....to co mogę zaproponować, to walczcie z głową, jeśli mieliśmy przewagę w ilości graczy to nie napalajcie się za bardzo, bo wróg to wykorzysta...i tak było z tymi dwuręcznymi toporami Nordów...ciskali w nas jak tylko mogli, a wystarczyło ustawić tarczę, a ktoś zaszedł by na spokojnie od tyłu i po sprawie...ale to trzeba robić szybko bo tarcza zbyt długo nie wytrzyma....poza tą wpadką , która przesądziła o tak marnym wyniku jak 5:5 było naprawdę dobrze...oby tak dalej:) Będziemy teraz częściej grać taktycznie i mam nadzieję że coraz lepiej będzie nam szło....z tym wynikiem z Nordami to trochę moja wina bo mogłem wśród naszych poprosić o więcej kusz i byłoby po sprawie...:(
Chcę jeszcze wspomnieć o jednym graczu, troche niesfornym, nie chciał się słuchać:P ale bardzo dobrym...Buu154 ( nie pamiętam nicku w grze)
To tyle, sami komentujcie co Wam się nie podobało lub co było dobrze, a co moglibyśmy zmienić, Wasze informację na pewno się przydadzą...:)
Ps. Tu mówcie co zmienić, a nie podczas gry, bo cholernie ciężko się dogadać jak dużo ludzi mówi....szczególnie Arthasan...jak jeszcze raz będziesz tyle gadał to Ci myszkę zabiorę:P
Ps2. Ale im wczoraj dojebaliśmy!!!!:P