Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pierwsze umówione bitwy- taktyka!  (Przeczytany 25374 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Massai

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pierwsze umówione bitwy- taktyka!
    « Odpowiedź #150 dnia: Września 28, 2009, 13:51:16 »
    Szepiet94, odezwij się na gg 4424557

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #151 dnia: Września 28, 2009, 15:03:21 »
    Właśnie!. Oktawian zjawił się o mocno po 20 i żadnej taktyki nie mogliśmy przecwiczyć :(.
    Gramy dziś ?

Offline Szepiet

• Użytkownik
    • Warband forever :)
    « Odpowiedź #152 dnia: Września 28, 2009, 15:14:46 »
    No ja bym z wielką chęcią z wami pograł.Tylko oktawian musi mi podać serwer na TS-sie:):)

"Złudne nadzieje są bardziej niebezpieczne od strachu."— John Ronald Reuel Tolkien

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #153 dnia: Września 28, 2009, 15:51:00 »
    Tak, dzisiaj gramy około 18.... pisz do Oktawiana albo massaiego 4424557 to Cie dodadzą w Tsie....

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #154 dnia: Września 28, 2009, 18:46:14 »
    Po dzisiejszej (krótkej) grze niestety odkładam grę w Warbanda. Wyrzucanie z serwerów jest zbyt częste i zbyt denerwujące, żeby prowadzić miłą i przyjemną rozgrywkę. Będę sprawdzał każdego nowego patcha pod tym względem, ale do czasu jak tego nie naprawią grać w WB nie będę... :/ Najprawdopodobniej więc chcę was znów powitać w ... styczniu 2010 roku już po wydaniu pełnej i stabilnej pod tym względem gry. :(

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Września 28, 2009, 19:11:42 »
    No to szkoda :/
    Ale fakt faktem jak ktoś ma własny cd-key , orginalny to mnie jeszcze ani razu nie wywaliło

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Września 28, 2009, 19:40:24 »
    Po dzisiejszej (krótkej) grze niestety odkładam grę w Warbanda. Wyrzucanie z serwerów jest zbyt częste i zbyt denerwujące, żeby prowadzić miłą i przyjemną rozgrywkę. Będę sprawdzał każdego nowego patcha pod tym względem, ale do czasu jak tego nie naprawią grać w WB nie będę... :/ Najprawdopodobniej więc chcę was znów powitać w ... styczniu 2010 roku już po wydaniu pełnej i stabilnej pod tym względem gry. :(

Proud marudzisz, mnie też na początku wywalało, ale to nie był aż taki problem....no w sumie zrobisz jak będziesz chciał, ale szkoda by było tracić tak dobrego kompana:)

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Września 28, 2009, 19:43:40 »
    Też na początku to ignorowałem, ale jak próbując grać wywalało mnie z błędem połączenia serwera co pięć minut to stało się to już wku***ające i miałem dosyć. Na dodatek osoba, która "podzieliła" się ze mną serialem może mieć przez to podobne kłopoty, więc nie będę i jemu przeszkadzał z cieszenia się grą...

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Września 30, 2009, 10:46:37 »
    Dzisiaj zaczynamy grać o godzinie 18.00 i gramy tylko i wyłącznie taktycznie, warunkiem do tego musi być co najmniej 8 osób, więc gorąco :P zachęcam dzisiaj do gry....

Edit: Jeśli uda się zebrać ekipę do gry to zapraszam na Ts-a o 17.45 ustalimy co i jak i kto ma jak grać:P
    « Ostatnia zmiana: Września 30, 2009, 10:48:51 wysłana przez pwi7aaf »

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Września 30, 2009, 10:53:29 »
    Żeby grać taktycznie jest jeszcze jeden warunek... Musimy trafić na serwer z w miarę inteligentnymi przeciwnikami, ponieważ bez tego ta "taktyczność" się nie sprawdzi i nie będzie z tego takiej frajdy jak powinna.

Ja mam taki pomysł. Wiem, że na TW ludzie pozakładali sobie na Voip'ie pokoje, więc może z takimi byśmy się umówil na ustawkę i radość z gry byłaby znacznie większa. Oni też by się przecież ze sobą komunikowali i wtedy taktyczna gra sprawiła by przyjemność :)
    « Ostatnia zmiana: Września 30, 2009, 10:58:46 wysłana przez proud »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Września 30, 2009, 11:00:44 »
    Proud zgadza sie, ale żeby zrobić jakikolwiek mecz klanowy trzeba tą zgraję napalonych na grę samców:P wyciszyć i nauczyć powoli roli w takyce, nie rwał bym się na słońce z motyką, narazie to czym dysponujemy to same indywidualności, nigdy nie ćwiczyliśmy tak naprawdę taktyk i prawie nic nie robiliśmy w tym kierunku....

Narazie wystarczy zgraja ludzi, którzy przypadkowo trafili na serwer, i na nich musimy skupić uwagę, a jak z takimi ludźmi będziemy wygrywać to można zacząć dopiero robić walki klanowe ze zdyscyplinowaną grupą ludzi...

Z resztą temat jeszcze do obgadania, ale narazie trzeba zrobić z bete testerów zalążek jakiejkolwiek gry taktycznej....im to pomoże bo szybciej wejdą do klanu i nam to pomoże bo już będą wiedzieli co i jak......

Offline proud

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Września 30, 2009, 11:04:08 »
    Ja tu nie mówę o jakichś klanach, bo na to za wcześnie. Po prostu na TW ludzie (mam nadzieję, że ta inteligentniejsza część) wchodzi na Voip'a i gra w sposób podobny do nas. Oni nie grają jakimś klanem, czy coś w tym stylu. Każdy może wejść na ich pokój i grać po prostu taktycznie. Oczywiście nie mówię, że już od razu dzisiaj do nich lecimy i się umawiamy. Można jednak napisać do jakiegoś użytkownika, że np. 10.10 zbierzemy się po 10 i zagramy taki "pseudo taktyczny meczyk", a nie od razu jakieś zobowiązania klanowe.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Września 30, 2009, 11:06:50 »
    Pomysł bardzo dobry, możemy pograć pare taktycznych meczy z przypadkowymi ludźmi a za jakiś czas poprosić o takie spotkanie.....

Jak narazie dzisiaj o 17.45 zapraszam na Ts-a, gramy taktycznie.....tylko i wyłącznie taktycznie....za indywidualne wybiegi zleję moim pejczykiem (pożyczę od żony):P

Offline DuoGum

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #163 dnia: Września 30, 2009, 19:40:53 »
    I znów nie przećwiczyliśmy taktyk...
    Graliśmy za to Capture the Flag :P.       :

Gdyby było to battle, to by mi nieźle szło, bo byłem 3 jak widać :).
    Nawet przyjemnie się grało :).

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Września 30, 2009, 19:44:53 »
    No tak, teraz ciężko będzie przećwiczyć cokolwiek z tego względu, że tryb "battle" jest cały czas zajęty, a na innych deatchmatch czy capture the flag nic nie poćwiczysz, będziemy czekać, aż dadzą nowe serwery.....poza tym zbudowali nowy zamek, nieco przy duży, ale dało by się grać 32v32, ale te dzieci z TW głosują, żeby grać z bootami i już gra się kończy, bo mają AI gorsze niż w części pierwszej....reszta rozważań jutro:P