mam pytanie: przy jakim pingu wywalają z serwerów?
Dziwne pytanie... to czy Ciebie wywalą/wywali z serwera nie zależy od pingu, wylecieć można przez własną głupotę lub przez jakiś błąd w grze. Wysoki ping raczej odbiera komfort gry i przy wyższym niż 150 już bardzo ciężko się gra, najlepiej kiedy oscyluje w granicy do 70.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem pytanie. Nie widziałem, żeby kogoś kickowali z serwera z powodu zbyt wysokiego pingu.
hawk14 jeżeli dobrze poszperasz to prawdopodobnie znajdziesz bezpośredni link do pobrania Warbanda. Chyba że ktoś usunął swojego posta z tym linkiem.
Jak go znajdziesz to wystarczy zamienić kilka cyferek i gotowe(aktualna wersja to 0.672 :P). Moim zdaniem to jednak odrobinę bezsensowne, do wyboru będziesz miał tylko kilka szybkich bitew oraz tutorial. Jak chcesz sobie poćwiczyć walkę to rób to na podstawowej wersji. Walcz na turniejach, arenach itp. wyrobisz trochę umiejętność manualnego blokowania. Korzystaj też z tutoriala w podstawce, tam boty są inteligentniejsze niż w WB, przez co bardziej wymagające według mnie.
Jak wyjdzie WB to wystarczy, że przyzwyczaisz się do nowych animacji i tyle. A co do przeniesienia animacji to podejrzewam, że raczej nic nie da się zrobić, ale się nie znam więc mogę się mylić.
Pozdrawiam.