Przyznam się :P. Dostałem maila z linkiem do bety. Pierwsze wrażenie, jakiego doświadczyłem nie było przyjemne, gdyż gra mi się nieco cięła, ale po późniejszym poprawieniu opcji graficznych, drugie wrażenie było już o niebo korzystniejsze ;P. W sumie nie wiem co tu powiedzieć, bo gra się bardzo przyjemnie i nie licząc niektórych bugów, gra robi na mnie dobre wrażenie. Mogę mieć nieco zastrzeżeń, jeśli chodzi o dobór ekwipunku. Mam na myśli dość skąpy, w niektórych przypadkach dobór uzbrojenia. W tym momencie wyleciało mi z głowy, w której frakcji, ale wybierając w niej grę łucznikiem, ma on dostępny tylko jeden łuk do zakupu, podczas, gdy inne frakcje mają ich po cztery. Ogólne uzbrojenie praktycznie nie różni się zbytnio od tego z podstawki, ale przecież to beta i zakładam, że po wydaniu pełnej gry, będzie to zupełnie inaczej wyglądało. Aha, jeśli chodzi o jazdę Rhodocką, to mnie osobiście do gustu nie przypadła. Psuje ich klimat i w ogóle. Patrząc na innych graczy, grających tą frakcją, bardzo rzadko można zaobserwować wybór konnych. To samo dotyczy się Nordów, choć u nich jako tako mogę znieść tę ich jazdę.
Niech teraz się wypowiedzą inni betowcy :P