Ja się jeszcze o screenach nie wypowiedziałem. :D
Może ja nie pamiętam dokładnie, ale czy w zwykłym M&B też były zarysy terenu sięgające poza teren walki/"zwiedzania"? Tutaj takie widzę, bo jeśli chodzi o sam wygląd fauny, to jest ona rewelacyjna, ale naszła mnie pewna obawa... Otóż ciekawe jak teraz wśród tych drzew, traw i krzewów prezentować się będą jednostki. Mam na myśli to, żeby nie był widoczny jakiś kontrast w jakości wykonania, ale to tylko takie moje domysły, bo krajobraz widoczki wyglądają fantastycznie.
Dobra, a teraz już wróćcie do tematu, a nie rozprawiajcie na temat średniowiecznej higieny. Na koniec tylko powiem, że niestety proud, ale nie masz racji.
Ty przeciwko mnie??? Bo nie będę z Tobą basu gnoił... ;( Zresztą ja wiem że mam rację, a Wy mi tego nie udowodnicie. :D
No wiesz, ja mam zamiar linencjatkę i magisterkę pisać ze średniowiecza, to muszę go bronić. ;] A bas ssie, nawet Pablo o tym wie, tylko się przyznać nie chce. ^^Ze średniowiecza?!?! Mogę Ci Arcyliszu (niszczycielu basów) powiedzieć, że według mojej skromnej osoby, wybrałeś tak $&*%^&, ^&*#@€#%^ i %#&*€#$^@# temat, że Ci współczuję. :D Tak serio... Poradzisz sobie, tylko nie chlej za dużo...