Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Coś dla oka  (Przeczytany 83428 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Coś dla oka
    « Odpowiedź #300 dnia: Lutego 28, 2010, 08:55:49 »
    Daedalus szacunek;d

I mam takie pytanie.Ty robisz moda czy nową grę xD?

PS:Tyle bajerów ,mam nadzieje ze nie będzie trzeba mieć super cpu żeby mod chodził płynnie?
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2010, 08:59:34 wysłana przez Skrzetusky »

Offline nersal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #301 dnia: Lutego 28, 2010, 09:29:34 »
    Przepiękne zdjęcia.
    Z tym księżycem to miałeś pewnie dużo roboty.

Dał byś może parę zrzutów z bitew, by pokazać nam jak przerobiony PL na nich działa?

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #302 dnia: Lutego 28, 2010, 13:48:48 »
    Niebo wygląda naprawdę wyśmienicie, ogólnie całe lokacje są niczego sobie, szykuje się nam jeden z najpiękniejszych jeśli nie najpiękniejszy mod w historii m&b:D
    a tak abstrahując od wyglądu moda, jestem ciekaw czy istnieje możliwość zastosowania "kodu" gry dotyczącego prawej ręki do ręki lewej tak aby również lewa ręka mogła wykonywać identyczny ruch. Nie wiem czy myślę w odpowiedni sposób i rzeczywiście  tak się narzuca odpowiednie ruchy danym częściom ciała ale jeśli tak to zapewne trzeba by kod zastosować w sposób lustrzany tzn prawa ręka robi przykładowo ramach w lewo to przy lewej ręce kod trzeba by tak zmodyfikować by lewa ręka brała zamach w prawo bo inaczej takie dziwne połamańce by mogły wyjść.
    Z góry mówię że się na tym nie znam i snuję tutaj jakieś teorie, fajnie by było usłyszeć tutaj opinię na ten temat Naszego czołowego modera albo po prostu kogoś kto miał z tym trochę do czynienia.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2010, 13:51:10 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #303 dnia: Lutego 28, 2010, 14:04:00 »
    Teraz to będą dopiero bitwy przy pełni księżyca lub pod gołym niebem :) !!!
    Naprawdę pięknie to wygląda :D

Dał byś może parę zrzutów z bitew, by pokazać nam jak przerobiony PL na nich działa?

Podpisuje się pod prośbą nersala :)
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Zizka

• Użytkownik
    • Unsuccesfool
    « Odpowiedź #304 dnia: Lutego 28, 2010, 19:09:19 »

Śliczne tereny. Piękne. Wsie. I też proszę o screeny z bitew.
    "Czegoż płaczesz? - staremu mówił czyżyk młody -
    Masz teraz lepsze w klatce niż w polu wygody".
    "Tyś w niej zrodzon - rzekł stary - przeto ci wybaczę;
    Jam był wolny, dziś w klatce - i dlatego płaczę".

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #305 dnia: Lutego 28, 2010, 19:43:12 »
    jak dla mnie te tereny są trochę zbyt... mroczne, jesienne. Wolałem te z nativa, mimo że nie były takie dopracowane, były bardziej jasne i mniej "smutne". Ale i tak lepsze aniżeli te z oryginalnego PL.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #306 dnia: Lutego 28, 2010, 20:05:35 »
    jak dla mnie te tereny są trochę zbyt... mroczne, jesienne. Wolałem te z nativa, mimo że nie były takie dopracowane, były bardziej jasne i mniej "smutne". Ale i tak lepsze aniżeli te z oryginalnego PL.

WG. mnie Tak jest lepiej, bardziej to oddaje klimat średniowiecza.

Daed - ja Cię zabiję, jeśli szybko nie wydasz tego moda! :P Joke, of course :)

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #307 dnia: Lutego 28, 2010, 20:26:12 »
    A czemu niby wszystko w średniowieczu było smutne? Na pewno bardziej zielone i piękne niż dzisiejsze zatrute lasy i rzeki. W ogóle panuje dużo głupich stereotypów o średniowieczu jak brak higieny itd. :P
    Sława!

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #308 dnia: Lutego 28, 2010, 20:30:05 »
    To co prawda nieodpowiedni temat, ale napiszę w tej sprawie tylko jednego posta.

W ogóle panuje dużo głupich stereotypów o średniowieczu jak brak higieny itd. :P
    Taa w średniowieczu była bardzo wysoki poziom higieny, taki że indianie widząc białego człowieka czuli od niego powiew mydła i wonności... Średniowiecze to najgłupszy, najciemniejszy i najbardziej chory okres w historii i nic tego nie zmieni... ;[

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #309 dnia: Lutego 28, 2010, 20:34:11 »
    Indianie zobaczyli białego człowieka już bardziej z epoki odrodzenia niż średniowiecza. A co do higieny to stała na dość wysokim poziomie, w miastach ludzie z cech mieli darmowy wstęp do łaźni w których spędzali dużo czasu a inni spoza płacili za wstęp nie wielkie sumy. Ludzie o zęby dbali jak mogli i bynajmniej starali się je zachować nie mając każdego czarnego. Ciekawe że np. w Baroku szlachta myła się raz na pare miesięcy a są uważani za bardziej cywilizowanych niż średniowieczni.
    Sława!

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #310 dnia: Lutego 28, 2010, 21:08:01 »
    Popieram słowa Blitzwinga... Nie wiem dlaczego krążą tak głupie ploty o średniowieczu wśród ludzi? ; O

(click to show/hide)

Nie wiem czy chcesz czytać ten mój wywód Proud... ^^

Offline Arcylisz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Marca 01, 2010, 02:01:07 »
    Dobra, a teraz już wróćcie do tematu, a nie rozprawiajcie na temat średniowiecznej higieny. Na koniec tylko powiem, że niestety proud, ale nie masz racji.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #312 dnia: Marca 01, 2010, 07:59:29 »
    Ja się jeszcze o screenach nie wypowiedziałem. :D

Może ja nie pamiętam dokładnie, ale czy w zwykłym M&B też były zarysy terenu sięgające poza teren walki/"zwiedzania"? Tutaj takie widzę, bo jeśli chodzi o sam wygląd fauny, to jest ona rewelacyjna, ale naszła mnie pewna obawa... Otóż ciekawe jak teraz wśród tych drzew, traw i krzewów prezentować się będą jednostki. Mam na myśli to, żeby nie był widoczny jakiś kontrast w jakości wykonania, ale to tylko takie moje domysły, bo krajobraz widoczki wyglądają fantastycznie.

Dobra, a teraz już wróćcie do tematu, a nie rozprawiajcie na temat średniowiecznej higieny. Na koniec tylko powiem, że niestety proud, ale nie masz racji.

Ty przeciwko mnie??? Bo nie będę z Tobą basu gnoił... ;( Zresztą ja wiem że mam rację, a Wy mi tego nie udowodnicie. :D

No wiesz, ja mam zamiar linencjatkę i magisterkę pisać ze średniowiecza, to muszę go bronić. ;] A bas ssie, nawet Pablo o tym wie, tylko się przyznać nie chce. ^^

Ze średniowiecza?!?! Mogę Ci Arcyliszu (niszczycielu basów) powiedzieć, że według mojej skromnej osoby, wybrałeś tak $&*%^&, ^&*#@€#%^ i %#&*€#$^@# temat, że Ci współczuję. :D Tak serio... Poradzisz sobie, tylko nie chlej za dużo...
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2010, 16:38:15 wysłana przez proud »

Offline Dorogon

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #313 dnia: Marca 01, 2010, 15:52:05 »
    Czy jeżeli będzie się walczyć blisko wioski ale nie w wiosce, to czy będzie widać budynki w oddali, to samo pytanie do walki blisko Fortu i Miasta.

Offline krzysioo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #314 dnia: Marca 07, 2010, 22:50:22 »
    Co do screenów - jestem zachwycony
    « Ostatnia zmiana: Marca 10, 2010, 14:56:38 wysłana przez krzysioo »