Odpalilem moda, zrobilem nowa postac, i wszystko jest tak jak w tearc.......
Czy ktos cos takiego mial, prosze o pomoc.
Ja miałem lepiej:
Odpaliłem moda po raz 2 jako nową grę a Warszawa i Lwów należą do Cesarstwa Swadniańskiego, Ulm do Niemiec, 2 miasta Khergickie do Polski itp.
Zauważyłem takie bugi w Troop Editorze więc prośba do autora o poprawienie "officialne" :
Pospolite ruszenie ma 2 błędy - Ten z brakiem ubrań oraz taki że, przynajmniej u mnie, PR nie ma zaznaczonego "ranged" czyli oczywiście nie korzysta z broni palnej. Ja u siebie dodałem PR ubranie szlachcica, zmieniłem powtarzalną strzeblę na arkebuz oraz dodałem wszystkie typu szabel co sprawia że oddziały są bardziej zróżnicowane a w rzeczywistości też nie było jednego wzoru szabli..*
Husaria ma nieklimatyczną zbroję i... konia - Zmieniłem obecną zbroję na lamelkę(Chyba zwykłą ale nie jestem pewien) i zmieniłem ciężkozbrojnego konia na huntera. O ile się orientuje to husaria nie miała opancerzonych koni.*
Zbrojni - Zbrojnym jako piechocie dałbym jakąś broń palną oraz zmienił zbroję na jakąś lekką (Def może 40 czy coś koło) najlepiej z materiału. *
To chyba tyle jak coś jeszcze zauważe to napiszę w edicie :)
*Napisałem jakie
ja widzę rozwiązanie, nie wszystkim musi się podobać więc proszę nie pisać tekstów typu:
"A co autor ma się Ciebie słuchać?"
itp...