Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba Ci się mod?

Bardzo mi się podoba.
    123 (31.3%)
    Całkiem fajny mod
    74 (18.8%)
    Sporo bugów, ale gra się przyjemnie.
    82 (20.9%)
    Jest taki sobie.
    27 (6.9%)
    Nie podoba mi się.
    22 (5.6%)
    Nie grałem więc nie oceniam.
    65 (16.5%)

Głosów w sumie: 392

Autor Wątek: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.  (Przeczytany 283442 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.
    « Odpowiedź #1140 dnia: Marca 08, 2010, 19:38:52 »
    Balian strzelil focha wiec chyba predko ew spolszczenia nie ma co sie spodziewac ;\
    Jakiec info na temat tej premiery?Czy cos?

PS:Czasami avatar Baliana nie lamie regulaminu?

Offline Ataman83

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1141 dnia: Marca 08, 2010, 19:56:35 »
    Zostawić Baliana w spokoju :) przekazał co wiedział ma temat moda.Czas samemu śledzić poczynania wschodnich sąsiadów którzy pewnie nadal pracują nad finałową wersją Age of Turbulence.Balian licze że zrobisz piękne spolszczenie z tego co wcześniej czytałem z twoich wypowiedzi,chyba że są jacyś inni chętni którzy się za to zabiorą...Nadal Czekamy...
    Bohdan Chmielnicki

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1142 dnia: Marca 08, 2010, 20:32:44 »
    Ostatnio byłem na forum moda,  no i nic nowego nie pisali :(

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #1143 dnia: Marca 08, 2010, 20:47:00 »
    Nie strzeliłem focha :D hehe.
    Co do spolszczenia, po kiego grzyba mam go wydać teraz? Gdy w sumie spolszczone pliki to to samo co native? W finalnej wersji będą nowe questy i wiele innych. Wydam spolszczenie po premierze moda. Swoją drogą to nie otrzymałem plików z nowymi questami co podpowiada mi, że jeszcze je robią.

Aha i jeszcze coś. Czemu mój avek miałby łamać regulamin? W regulaminie jest napisane: "User posiadający avatar przedstawiający coś niekatolickiego zostaje zbanowany" ?
    Napisz dlaczego Twoim zdaniem, łamie on regulamin.
    « Ostatnia zmiana: Marca 08, 2010, 20:54:12 wysłana przez Balian »

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1144 dnia: Marca 08, 2010, 20:57:14 »
    Dobra panowie spokój. Twórcy tak jak powiedział Balian pracują nad questami. Trochę czasu to zajmuję więc radze uzbroić się w cierpliwość i grać w bete która jest i tak fajna. Dawno nie wchodziłem na ich forum ale w przeciągu miesiąca póltora powinna już być premiera ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Ataman83

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1145 dnia: Marca 09, 2010, 17:02:07 »
    Nie powiedziałem Balian żebyś wydał spolszczenie teraz tylko jak wyjdzie finalna wersja,już jedne zrobiłeś do istniejącej bety i Wielkie Merci za to...Koniec Tematu :D
    Bohdan Chmielnicki

Offline matiux

• Użytkownik
    • Podczas wojny milczą prawa.
    « Odpowiedź #1146 dnia: Marca 09, 2010, 21:21:32 »
    Balian, pewnie sie przyczepiaja bo tam sie pali jakis budynek ktory ktos mogl wziac za kosciol lecz nie widac tam krzyza wiec jest ok nawet jesli to byl by kosciol to by mi nie przeszkadzalo lecz wiesz niektorzy sie moga przyczepic... >.< sory za offtop ale nie moglem sie powstrzymac ''najwyzej dostane warna'' a co do moda to szkoda ze nie bedzie armat bo sa fajne (ale nie mowie o tych zabugowanych tylko tych stajacych takie co widzialem na youtubie to jest jakis skrypt kogostam)

Sory za bledy ale mam angielska klawiature a opcja sprawdz ortografie tlumaczy mi na angielski...

Patrioci zawsze mówią o umieraniu za ojczyznę lecz nigdy nie wspominają o zabijaniu za nią...

Ludzie nie idą na wojnę dla zabawy. Dla zabawy nie zostawia się zapłakanej mamy.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1147 dnia: Marca 10, 2010, 12:04:11 »
    Dla mnie Wiek Smuty to najciekawszy Mod jaki jest dostępny i w jaki chce mi się grać.Napewno każdemu brakuje w nim jakiś ciekawych nowych questow i poprawki kilku błędów jakie wyszły do tej pory.Zastanawiam się czy finalna wersja wogule sie pojawi a jak tak to kiedy...mam nadzieje że niebawem :D

Podzielam. Czekam tylko na usunięcie armat i dodanie questów oraz poprawienie bugów i ten mod będzie świetny. Poza tym biją w oczy te wioski zimowe na stepie. A tak wogóle to witam na forum!

EDIT: Mam trzecią wersję beta bez żadnych dodatkowych patchy. I mam problem. Utknąłem na wodzie, podobnie jak król Władysław. I co teraz mogę zrobić? Gram w trybie realistycznym, więc bez zapisów wyjść nie mogłem.
    « Ostatnia zmiana: Marca 10, 2010, 16:44:57 wysłana przez Argaleb »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Alex3245

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1148 dnia: Marca 10, 2010, 17:07:07 »
    Podzielam zdanie,mod jest super ,ale męczy mnie że mało się dzieje na mapie i trudno znaleźć wrogów na początku nowej gry

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1149 dnia: Marca 10, 2010, 17:13:27 »
    Aha i jeszcze coś. Czemu mój avek miałby łamać regulamin? W regulaminie jest napisane: "User posiadający avatar przedstawiający coś niekatolickiego zostaje zbanowany" ?
    Napisz dlaczego Twoim zdaniem, łamie on regulamin.

Bo ukazuje jak jest palony kościół.Racja według regulaminu nie jest zakazane używanie takich avatarow.I bardzo dziwi mnie to....

Offline daver194

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1150 dnia: Marca 10, 2010, 20:22:12 »
    Przecież ten avek jest w paincie robiony :P  Zresztą palenie pasożytów nie powinno być zabronione.

Offline cezarian

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1151 dnia: Marca 11, 2010, 15:49:00 »
    za to określanie Kościoła jako "pasożyta" powinno i jest

Offline Quarter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1152 dnia: Marca 11, 2010, 16:15:39 »
    Wiesz Cezarian mnie się wydaje, że nie jest zakazane... Może nie jest na miejscu jak już. Chociaż ja się mogę pod tym podpisać, jak i pod avatarem.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #1153 dnia: Marca 11, 2010, 17:13:09 »
    Jako  że nie doczekałem się odpowiedzi pozwolicie że ponowię pytanie.

Mam trzecią wersję beta bez żadnych dodatkowych patchy. I mam problem. Utknąłem na wodzie, podobnie jak król Władysław. I co teraz mogę zrobić? Gram w trybie realistycznym, więc bez zapisów wyjść nie mogłem.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #1154 dnia: Marca 11, 2010, 17:52:56 »
    Bo ukazuje jak jest palony kościół.Racja według regulaminu nie jest zakazane używanie takich avatarow.I bardzo dziwi mnie to....

Dobrze. Niech inni będą świętoszkami i tym podobnymi, ale czemu inni nie mogą być "źli i nikczemni"? (cytat) Mi się podoba obrazek na którym płonie kościół.

Argaleb.
    Też raz tak miałem. Jeżeli grasz na zapisie automatycznym to wczytaj grę, jeżeli grasz na zapisie ręcznym i nie zapisałeś przed tym momentem to lipa. Mi się tak zrobiło i musiałem wczytać grę.