Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy podoba Ci się mod?

Bardzo mi się podoba.
    123 (31.3%)
    Całkiem fajny mod
    74 (18.8%)
    Sporo bugów, ale gra się przyjemnie.
    82 (20.9%)
    Jest taki sobie.
    27 (6.9%)
    Nie podoba mi się.
    22 (5.6%)
    Nie grałem więc nie oceniam.
    65 (16.5%)

Głosów w sumie: 392

Autor Wątek: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.  (Przeczytany 283444 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matizz

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Give me 100 SpaceMarines or thousands other troops
    Odp: "Wiek Smuty" (Age of Turbulence) Rosyjski mod osadzony w XVIIw.
    « Odpowiedź #1125 dnia: Marca 05, 2010, 18:31:36 »
    co do armat, to zostały usunięte i nie będzie ich w nowej wersji

Temat armat był już poruszany już wiele stron temu i już to wiemy więc nie wiem po co to pisałeś

Co do moda to, to że piszą na forum że jeszcze tydzień został to podejrzewam że pod koniec tego "tygodnia" napiszą że mają jakiś błąd albo coś im wypadło i przedłużą termin wydania moda....
    Nie zmienia to jednak faktu że czekam na ten mod....
    89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11%, wklej to do podpisu!
    "W każdym normalnym kraju Król jest Królem,jest skarb i jest wojsko! A u Nas? Sejm decyduje o każdym groszu, a szlachta zbiera się na wojnę jak sójka za morze !"

Offline kretu19955

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #1126 dnia: Marca 05, 2010, 20:17:51 »
    U nich chyba tydzień trwa dłużej niż u nas bo teks "za tydzień" czytamy już od dawna...

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1127 dnia: Marca 05, 2010, 20:41:58 »
    U nich chyba tydzień trwa dłużej niż u nas bo teks "za tydzień" czytamy już od dawna...

To jest takie wschodnie poczucie czasu. Ale ja bym wolał żeby opóźniali premiere niż wydawali buble. To że podają przybliżoną date to chyba taki dodatkowy luksus. Osobiście uważam, że podają ja po to, aby nie słyszać 1000 razy jednego, tego samego pytania. Przynajmniej mają spokój.

Offline xyp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1128 dnia: Marca 05, 2010, 20:52:23 »
    Masz rację, ale mogliby się określić bardziej ogólnie, zamiast pisać, że wyjdzie za 3 dni czy tydzień i to samo co tydzień ;) Nikt im nie płaci za robienie ludziom nadzieji, ani za sam produkt finalny, chyba, że to efekt samej pracy wywołuje zachowania podobne producentom.

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1129 dnia: Marca 05, 2010, 20:56:45 »
    Zawsze trzeba liczyć się ze zdarzeniami losowymi. A to ktoś zachorował, ktos inny miał za słoną zupe, ostatniemu babcia zabroniła wejsć na komputer. Prawda taka, że to raczej żadna profesjonalna grupa nie jest i każdmu coś kiedyś wypada. Czasem ktoś może po prostu nie mieć ochoty pracować a to się pokrywa z pracą całej grupy, w efekcie z datą wydania. Oni na tym nie zarabiają, wolno im nawet mocno wychodzić po premierze. Te profesjonalne gry często wychodziło ostro spóźnione, a skoro to tylko mod i to fanowski, to te różnice w tygodniach... Da się przeżyć.

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1130 dnia: Marca 05, 2010, 21:12:50 »
    W końcu nie od parady istnieje powiedzenie raz na ruski rok:)
    Tak nawiasem to IMO gdyby nie tracili czasu na wydawanie zupełnie nie potrzebnych bet i w spokoju swoim tempem by robili moda nie przejmując się pochopnymi wnioskami gawiedzi to dawno mod ujrzałby światło dzienne. Prowadzą taką a nie inną politykę to muszą liczyć się z krytyką publiczności, każdy głupi wie, że obcy ludzie nigdy nie bywają zbyt cierpliwi a szczególnie gracze.
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2010, 21:16:52 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline kretu19955

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1131 dnia: Marca 05, 2010, 21:20:58 »
    Albo to działanie celowe. Wiedzą, że jesteśmy na moda napaleni i z niecierpliwością czekamy. Następnie upną go gdzieś gdzie na dużej liczbie pobrań zarobią bo wiedzą, że dużo osób ściągnie.(To oczywiście tylko spekulacje i domysły najprawdopodobniej nie mające nic wspólnego z prawdą)

Offline wizziusz wizz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1132 dnia: Marca 05, 2010, 21:28:29 »
    Nie sądzę ponieważ robią to zbyt nieudolnie. Zresztą koniec oftopu, życzę cierpliwości bo może Wam się przydać.
    Co do moda to grałem jedynie w 1 betę, zraziłem się strasznie dlatego wolę poczekać aż ten diament stanie się brylantem.
    No i temat wypadało by porzucić bo się wyczerpał a w tej chwili to tylko niepotrzebne spekulacje i gdybanie się pojawia które zaśmieca dział.
    « Ostatnia zmiana: Marca 05, 2010, 21:30:27 wysłana przez wizziusz wizz »

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1133 dnia: Marca 05, 2010, 21:30:43 »
    Mnie trochę martwi to ze już dawno żaden moder Rosyjski nic u nas nie napisał;p

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1134 dnia: Marca 05, 2010, 22:05:32 »
    Autor ma jakieś problemy w pracy więc prace się opóźniają. Na forum mają napisane, że może jeszcze około 2 tyg do premiery. Z naciskiem na MOŻE.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline adas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1135 dnia: Marca 06, 2010, 00:28:10 »
    Dziwicie sie teraz Daedalusowi ktory banuje za samo wspomnienie o dacie premiery jego moda?

Nikogo jeszcze za takie coś nie zbanowałem. Ale jak chcecie, to mogę zacząć. :>
    « Ostatnia zmiana: Marca 06, 2010, 14:26:36 wysłana przez Daedalus »

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #1136 dnia: Marca 06, 2010, 11:50:52 »
    Śmieszy mnie tylko to że niby wyszedł mały błąd w questach i miał być zrobiony w pare dni a teraz wychodzi pare tygodni. Mogliby jasno napisać że mają większy problem i muszą nad nim popracować niż co dwa dni przekładać premierę.
    Sława!

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #1137 dnia: Marca 06, 2010, 12:24:16 »
    Swoją drogą to już się nie interesuję tym modem, więc nie obchodzi mnie to za bardzo kiedy wyjdzie. Miałem reklamować moda, zrobiłem to i jeżeli ktoś chce wiedzieć co i jak to niech wchodzi na ruską stronę, uruchomi translator i czyta informacje, ja umywam ręce. Zdecydowanie polecam w dalszym ciągu dopingować WFAS czy RES i przestać się powoli martwić tym modem.

Offline Nemedis

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #1138 dnia: Marca 06, 2010, 13:12:54 »
    Swoją drogą to już się nie interesuję tym modem, więc nie obchodzi mnie to za bardzo kiedy wyjdzie. Miałem reklamować moda, zrobiłem to i jeżeli ktoś chce wiedzieć co i jak to niech wchodzi na ruską stronę, uruchomi translator i czyta informacje, ja umywam ręce. Zdecydowanie polecam w dalszym ciągu dopingować WFAS czy RES i przestać się powoli martwić tym modem.

Przy Resie i genialnym usuwaczu Dadedadu który niby to wykrywa scrackowane wersje połowa użytkowników odpada. : > Swoją drogą, stwórzcie sobie team modderski i się kiedyś zajmijcie jednym projektem. Jakbym tworzył mody - a tego nie robie bo nie umiem i nigdy mnie to nie pociągało jakoś - to wolałbym samemu nie robić. Szczególnie, jeśli jest pare osób, które sobie z tym nieźle radzą. Co pięć głów to nie dwie a gdyby kózka kwiecień plecień to kij ci w oko.

Dziękuję.

Offline Ataman83

• Użytkownik
    « Odpowiedź #1139 dnia: Marca 08, 2010, 19:24:55 »
    Dla mnie Wiek Smuty to najciekawszy Mod jaki jest dostępny i w jaki chce mi się grać.Napewno każdemu brakuje w nim jakiś ciekawych nowych questow i poprawki kilku błędów jakie wyszły do tej pory.Zastanawiam się czy finalna wersja wogule sie pojawi a jak tak to kiedy...mam nadzieje że niebawem :D
    Bohdan Chmielnicki