Nie mam nic przeciwko usunięciu postów do 1 strony, wszystkie screeny bym tam umieścił i w ten sposób temat zostałby oczyszczony.
wizziusz wizz: Po pierwsze, nie wyzywałem Margotha, napisałem że jest mało inteligentny bo wkurzył mnie wcześniej jego post.
Jeśli mowa o szczeniackim zachowaniu które Balian przypisywałeś Margothowi to pasuje bardziej do Ciebie niż do Niego. Myślisz że masz jakieś funkcje na tym forum to możesz sobie pomiatać użytkownikami?
Argument nad argumenty. Bez komentarza...
Jest jeszcze jedna sprawa.
Gdy spotykasz się z mocną krytyką w tym dziale dotyczącą moda o którym tu mowa od razu się bulwersujesz i odzywasz w niestosowny sposób do twórcy owego postu.
Co ty myślisz, że każdemu musi się podobać super wspaniała wykreowana przez Ciebie wizja tego moda a jak nie to się się ma nie odzywać?
Boshe! Nigdy nie bulwersowałem się na wasze posty które źle oceniały mod. Cały czas pisałem aby nie spamować i pisać tylko posty na temat moda. Czytaj uważnie...
Ale skoro robi to z własnej woli to niech nie zachowuje się tak jakbyśmy go najpierw do tego zmuszali a później mu coś wytykali że robi nie tak.
Znów nie wiesz co piszesz. Podaj mi jakiś moj post w którym takie moje zachowanie można odczytać.
Człowieku co ty sobie wyobrażasz? Że jakiś 15 latek (nie żeby miał coś do tego wieku sam kiedyś tyle miałem) będzie kogoś osądzał.
Nawet nie wiesz co to są prawa autorskie usłyszałeś gdzieś urywki przepisu i teraz myślisz że świecisz.
Już dawno miałem ci wygarnąć twoje zachowanie ale się wstrzymywałem. Przegiąłeś jednak wyzwiskami skierowanymi w stronę Margotha.
Nikt cię nie prosił żebyś za niego świecił oczami przed Rosyjskimi moderami więc nie miej pretensji do Margotha o to.
A to 15 latek nie może nikogo osądzać? Tak się składa, że dobrze wiem co to są prawa autorskie i nie zarzucaj mi że nie wiem bo mnie nie znasz. NIe podoba Ci się moje zachowanie to upomnij mnie na PW. Jasne nikt mnie nie prosił abym świecił oczami przed Rosjanami, ale zważ fakt, że to nie ja do nich pierwszy napisałem, tylko oni, więc nie miałem wyboru...
Proszę administrację o danie mi ostrzeżenia za moje zachowanie. I koniec spamu\offtopu.
Już wyjaśniłem sprawę z autorami moda i umieściłem link Margotha na 1 stronce. Jeżeli ktoś ma stałe IP, albo wolnego neta to może już normalnie pobrać drugą betę :D
Dziękuję za uwagę i dobrej nocy :)