Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria The Elder Scrolls  (Przeczytany 183058 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    Odp: Seria The Elder Scrolls
    « Odpowiedź #660 dnia: Marca 17, 2012, 13:13:38 »
    Popieram Duczka. To pewnie fake i dobrze. Jak wyjdzie TES MMO to będzie porażka... Najlepiej by się grało z 1 lub 2 osobami w coopie. Nic więcej nie potrzeba.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Lutter

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #661 dnia: Marca 17, 2012, 13:23:58 »
    Fakt faktem, jest to wiadomość niepotwierdzona, czytałem wczoraj co nieco o tym. Jedynie ten serwis o tym mówił, w dodatku źrodło anonimowe - nie wiadomo co z tego wyjdzie.
    Osobiście nie chciałbym aby stworzono taką grę... Czemu? Myślę, że TES MMO by zabiło cały klimat serii. Zamiast takiej gry jaką był Morrowind mielibyśmy drugą Tibię... Bo jak wiadomo, w każdej grze MMO coś takiego z czasem się dzieje. Nie wyobrażam sobie jak mógłbym grać w grę w Uniewersum TES widząc co chwilę "plis giw mi fri itemz"... Mówię to z doświadczenia. Multiplayer w Two Worlds 2 całkiem dobrze początko funkcjonował, zwykle graliśmy w TDM [wiadomo, gra to typowy H&S nie licząc średniawego singla], ale po paru miesiącach się zaczęło.
    TES to przede wszystkim single player, oraz porządne zadania. Owszem, nie wszystkie są rewelacyjne, jednak jest wiele ciekawych, chociażby zadanie od Sama w Skyrimie. Jak sobie przypomnę to całe zamieszanie to od razu mi się śmiać chce. Więcej takich zadań poproszę, chociażby w formie DLC, zamiast gry MMO ;) 

Offline Lord Reginald

• Użytkownik
    • UMAD?
    « Odpowiedź #662 dnia: Marca 19, 2012, 07:53:10 »
    Właśnie miałem ściągać moda Multiplayer ale widzę że to jest jakaś porażka roku ... Polecam mod z zaklęciami (był na płycie CD - Action numer 201 )
    (click to show/hide)

PROBLEM?

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #663 dnia: Marca 19, 2012, 10:04:52 »
    Reginald, nie mowimy o modzie a o osobnej produkcji.

Wszystko zalezy jak tworcy zabiora sie do tego TES'a, sami przyznawali ze multi mogloby zniszczyc to ,,cos" wiec sa tego swiadomi i zapewne beda probowali zachowac to ''cos'' z tym "czyms"
    Retarded are everywhere

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #664 dnia: Marca 20, 2012, 14:08:10 »
    No cóż, nie będę się wypowiadał na temat ESO, bo nie mam zamiaru sobie psuć nerwów ^^ W każdym bądź razie dziwię się, że TAKA informacja jeszcze się nie pojawiła, a ta informacja dotyczy patcha 1.5 - więcej informacji tutaj -> http://skyrim.nexusmods.com/news/article.php?id=87

Co do patcha, ściągnąłem go i powiem, że finishery to coś pięknego, brakowało ich w normalnej wersji (szczególnie polecam atak 2h z obrotem, cudo)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #665 dnia: Marca 20, 2012, 14:54:37 »
    Jako MMO The Elder Scrolls było by całkowitą porażką. O ile coopa na 3-4 osoby przyjął bym bardzo ciepło to masa troli(niestety nie tych dużych i włochatych;/) w każdym dungu zwyczajnie spieprzyła by klimat.

Offline Lutter

• Użytkownik
    « Odpowiedź #666 dnia: Marca 20, 2012, 15:02:39 »
    Od bodajże trzech miesięcy nie włączałem Skyrim'a, więc nie jestem na bieżąco, ale dzięki za info co do patcha ;)
    Natomiast jeśli chodzi o te finiszery, konkretnie te z przewrotami... Oglądając ten trailer, miałem wrażenie, że ze Skyrima zrobili jakiś wrestling... Jeszcze niektóre finiszery bronią dwuręczną albo jednoręczną wyglądają nawet, nawet [chociaż wolę "klasyczne" metody aniżeli efektowny finiszer], jednak te z łukami... Jaką siłę na ciągu mają, że odrzucają przeciwnika na kilka metrów w tył? Rozumiem, że zleci - w końcu po dostaniu strzałą na pewno się zarówno cofnie jak i straci równowagę, jednak takie "latanie" jak widziałem na trailerze jest dla mnie trochę przesadzone i zbyt efektowne.
    Ogólnie mam wrażenie, jakoby Bethesda traciła zainteresowanie Skyrimem przez co chcą dawać jak najwięcej efektownych rzeczy...

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #667 dnia: Marca 20, 2012, 15:30:23 »
    Co do stracenia zainteresowania to masz błędne informacje ^^ Bethesda ciągle pracuje nad ogromnym DLC do Skyrima, który ma wnieść bardzo dużo nowych rzeczy (jak chociażby walki na koniu, walka na smoku, włócznie itp.). Co do finisherów bez pięści - jeszcze nie sprawdzałem, póki co skupiłem się tylko i wyłącznie na broniach. A co do łuku - to musiałeś zauważyć, że gdy dany delikwent dostanie z łuku i stoi nad jakimś urwiskiem/przepaścią to i tak czy siak spadnie daleko - po prostu tak jest kamera pokazana, i wydaje się że postać leci kilkadziesiąt metrów od miejsca zabójstwa.

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #668 dnia: Marca 25, 2012, 15:11:43 »
    Jest możliwość zmiany Barw wojennych bądź zrobienia tatuażu:P?

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #669 dnia: Marca 25, 2012, 16:18:09 »

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #670 dnia: Marca 25, 2012, 20:47:54 »
    Mi chodzi o zmianę barw wojennych już stworzonej postaci:PPozostaje tylko grzebanie w s plikach?

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #671 dnia: Marca 25, 2012, 21:37:11 »
    Jest jakiś kod uruchamiający okno tworzenia postaci. Nie pamiętam jaki, bo dawno nie grałem. Poszukaj kodów do Skyrima to znajdziesz i taki.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline shady

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #672 dnia: Marca 25, 2012, 23:20:22 »
    Jest jakiś kod uruchamiający okno tworzenia postaci. Nie pamiętam jaki, bo dawno nie grałem. Poszukaj kodów do Skyrima to znajdziesz i taki.

showracemenu

tylko pamiętaj aby zdjąć ubiór i broń:)
    Bo stracisz bonusy

了解敵人和自己的,可以打一百年仗是不是指的失敗

http://www.viva.org.pl

Mam nieregulaminowa i za wysoka sygnaturka, wiec ja ucieli

Offline Haazheel

• Użytkownik
    • Piwa: 17
    « Odpowiedź #673 dnia: Kwietnia 11, 2012, 11:33:45 »
    Ja Skyrima zakupię dopiero kiedy będzie odpowiednio spachowany w sklepie wraz z dodatkami.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #674 dnia: Kwietnia 11, 2012, 20:54:28 »
    To szybko sobie nie pograsz;]. Wydadzą pewnie coś w stylu GOTY a to nastąpi dopiero po wypuszczeniu 237856287 bzdurnych DLC po 140zł każdy;].