Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria The Elder Scrolls  (Przeczytany 182936 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Seria The Elder Scrolls
    « Odpowiedź #570 dnia: Stycznia 14, 2012, 13:36:50 »
    http://www.youtube.com/watch?v=rbJw2R-dtxQ&feature=related

Link mi zapodał Krzychu, któremu dziękuję. :P

Filmik widziałem już jakiś czas temu. Zapowiada się świetnie(o ile to nie jakaś podpucha) tylko, że martwię się o jego fabułę. Oprzeć się na fabule gry raczej nie mogą(bo jako takiej fabuły nie ma) więc będą musieli coś sami sklecić. Mam nadzieję, że nie będzie to debilna historyjka spisana na papierze toaletowym w przerwie na klocka;/.

Offline Roxenheimme

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #571 dnia: Stycznia 14, 2012, 14:35:05 »
    To nie jest zapowiedź filmu pełnometrażowego tylko reklama Skyrim z żywymi aktorami. A szkoda.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #572 dnia: Stycznia 14, 2012, 17:18:39 »
    Przejdz sie po gospodach, nie pamietam w ktorej, ale w jednej z nich mozesz kupic medalion mary. Taki fajny itemek, jak go zalozysz, to znaczy, ze jestes signlem i chcesz zmienic status na facebooku

Wie ktoś może w której > I jakie są skutki małżeństwa ?
    (click to show/hide)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #573 dnia: Stycznia 14, 2012, 17:41:50 »
    Retarded are everywhere

Offline Krzychu11

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #574 dnia: Stycznia 14, 2012, 17:50:28 »

Nie pamiętam dobrze,bo już dawno nie grałem w Skyrim'a ale ta miejscowość nazywała się ''Pęknina'' albo coś w tym stylu,w gospodzie będziesz miał kapłana który sprzeda ci ten amulet za jakieś 200g.Kiedy ja się ożeniłem w skyrim'ie,jedynym skutkiem było to że Twoja wybranka otwiera sklep z którego także i ty czerpiesz kasę(100g dziennie) Więc się opłaca.

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #575 dnia: Stycznia 14, 2012, 19:10:09 »
    To nie jest zapowiedź filmu pełnometrażowego tylko reklama Skyrim z żywymi aktorami. A szkoda.

Racja!
    Można było po prostu wejść tu:
    http://www.elderscrolls.com/
    Fajnie zaprezentowane..Swoją drogą, świat tamriel to niezły kąsek dla Holywood'u(na zaprezentowanym filmiku, jest tego przedsmak), aż dziw, że jeszcze go nie wykorzystano...

Oprócz wpływów ze sklepu, codziennych posiłków i fakt, że w Twoim domu oprócz Huskarla jest ktoś jeszcze....nic!

Husasz!
    Pomimo, że obrazek ten jest aż zanadto wymowny, to chyba może zostać odebrane za spam... miejmy nadzieje, że nie! :p

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #576 dnia: Stycznia 14, 2012, 20:38:28 »
    Nice filmik, naprawde swietnie zrobiony ;O

podobnie jak ten z tymze ten byl bardziej profecjonalnie robiony i do MW2 ;P
    http://www.youtube.com/watch?v=rzQMGMuD1sU
    http://www.youtube.com/watch?v=a08ViuvORRM&feature=relmfu
    Retarded are everywhere

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #577 dnia: Stycznia 20, 2012, 11:14:46 »
    mógłby ktoś dać tu screena z zaznaczoną na mapię wyglądającą jak gospoda siedzibą strażników Stendarra ? Kiedyś tam niechcący trafiłem , a teraz nie mogę , a chce się z wampiryzmu wyleczyć, bo to lamerskie :P
    (click to show/hide)

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #578 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:16:43 »
    Przejmij krew wilkoalaka ;p Nie musisz nawet go uzywac, wazne, ze leczy i uodparnia.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #579 dnia: Stycznia 21, 2012, 00:35:49 »
    a ogólnie jak się przemienić w postać wilkołaka?
    Szczerze to zależy mi na tym gdzie mogę znaleźdź Strażników Stendara
    (click to show/hide)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #580 dnia: Stycznia 21, 2012, 02:23:22 »
    Tak samo jak używasz krzyków i mocy. Wybierasz tę odpowiedzialną za przemianę w wilkołaka i wciskasz "z".

edit: I tak nie możesz się do nich dołączyć. Pewnie Bethesda niedługo zacznie swój popisowy numer z pierdylionem DLC i Strażnicy Stendarr pójdą na pierwszy ogień.

edit2: http://inskyrim.pl/skyrim/gildie.html
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2012, 02:28:02 wysłana przez proud »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #581 dnia: Stycznia 21, 2012, 02:27:12 »
    teraz już nie chce mi się gry przechodzić, gram by ukończyć questy gildi, mam już całe Mroczne Bractwo, Towarzyszy i Gildie Złodziei, co mi jeszcze zostało
    (click to show/hide)

Offline Paralityk

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #582 dnia: Stycznia 21, 2012, 03:59:25 »
    W takim razie z dużych questline-ów został już tylko główny wątek. Osobiście żałuję, że nie było mi dane pracować dla Thalmoru;]. Chociaż proud ma pewnie rację. Niedługo Bethesda zacznie wciskać graczom resztę gry, za którą już raz zapłacili... Bo niby czemu nie, skoro tępi ludzie i tak jeszcze raz chętnie zapłacą za to co powinni dostać przy zakupie gry :/...
    Zastanawiam się kiedy w końcu wypuszczą tego obiecywanego Skyrim construction seta i dzięki modderom będziemy mogli mieć głęboko w dupie producenta i jego przekręty.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #583 dnia: Stycznia 21, 2012, 12:13:25 »
    proud, ja nie mam zamiaru do nich dołączać, nie da się. Chce się pozbyć wampiryzmu nie będąc wilkołakiem + nie mam zamiaru szukać jakiegoś frajera z amuletem + kapliczki Talosa nic nie dają. Denerwuje mnie fakt , że już gdzieś na północ od białej granii, w poprzedniej rozgrywce zupełnie niechcący ich odnalazłem, a teraz, gdy chce to zrobić ''chcący'' - nie mogę ich znaleźdź
    (click to show/hide)

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #584 dnia: Stycznia 21, 2012, 12:17:04 »
    teraz już nie chce mi się gry przechodzić, gram by ukończyć questy gildi, mam już całe Mroczne Bractwo, Towarzyszy i Gildie Złodziei, co mi jeszcze zostało

Masz jeszcze akademię w zimowej twierdzy , to są nawet ciekawe  misję , no i jest jeszcze akademia bardów  , ale tam nie byłem .
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze