Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Seria The Elder Scrolls  (Przeczytany 182741 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Seria The Elder Scrolls
    « Odpowiedź #495 dnia: Grudnia 14, 2011, 22:23:03 »
    ałtsajder ale to tyczyło się patcha 1.2 ktory wyszedl jakos 2 tyg temu a kilka tyg temu wyszedl nowey 1.3 ..
    Retarded are everywhere

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #496 dnia: Grudnia 14, 2011, 23:22:09 »
    ałtsajder ale to tyczyło się patcha 1.2 ktory wyszedl jakos 2 tyg temu a kilka tyg temu wyszedl nowey 1.3 ..

Po wydaniu, przeczytałem kilka opinii na temat "naprawiania" przez Twórców gry.Te, które faktycznie psują rozgrywkę, nie są ruszane.Ruszane są inne rzeczy, te mniej istotne, ale przez to, że Skyrim jest tak złożoną grą wpływa to na inne rzeczy.Przyznał się do tego zespół Bethesda'y, odpowiadając na wiele alarmujących komentarzy ze strony fanów(pomimo takich problemów - zadowolonych).
    Warto też dodać, że Skyrim jak na razie zbiera nagrody - dajmy im ochłonąć, mam nadzieje, że takie wyróżnienie, będzie miało pozytywny wpływ na pracę zespołu, tym samym motywując do dalszych działań.

Teraz z inne beczki!
    Zapewne widzieliście(słyszeliście, czytaliście), że w grze oprócz krainy Skyrim występuje całe Tamriel?
    Dla tych, co nie wiedzą http://www.youtube.com/watch?v=PlbA2qiXsf0
    Na razie, jest to tylko teren, , ale po co?Nikt na razie nic nie zdradza, ale jedyne czego mogę się domyślać, to fakt iż scena modderska nie pozostawi tej sprawy tak samemu sobie! - mam nadzieję ;)

Pozdrawiam!

PS.
    <trollface>

Ok ok, juz ;p zrozumiałem i kajam się. Myślałem o czymś innym.
    Cieszy mnie to :)

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #497 dnia: Grudnia 15, 2011, 11:48:12 »
    Tak. Mysle ze modderzy bedą wiedzieli co zrobić z tym miejscem, aczkolwiek może Besheda powiększy swiat w DLC ? kto wie.. już w oblivionie był mod który pozwalał nam przedostac się na wyspę w Morrowind.
    Retarded are everywhere

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #498 dnia: Grudnia 17, 2011, 01:23:05 »

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #499 dnia: Grudnia 17, 2011, 09:01:35 »
    Kooperacja to najlepszy pomysl na multi w tym przypadku.

Tylko ja bym ograniczył do max 4 graczy i trochę polepszył potwory bo skoro jeden gracz bez problemu może zabijać smoki to 4 graczy będzie rżnęło i trząść całym Skyrim
    Retarded are everywhere

Offline ałtsajder

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #500 dnia: Grudnia 17, 2011, 11:37:02 »
    Dokładnie!
    Do tego NPC powiązanych z zadaniami wszystkich uczyniłbym nieśmiertelnych
    Wyobraźcie sobie...Wykonujecie jakiś quest, NPC chce Ci udzielić wskazówki albo dać nagrodę, a w tym monecie, ktoś wbija mu sztylet w plecy :p

Ja na 64 poziomie zarżnąłem krwawego smoka 6cioma strzałami z własnymi truciznami.Pierwszy raz udało mi się odstrzelić smoka w locie..(fajny efekt był, jak w pewnym momencie , kiedy toczył koło, stęknął i runą na ziemię, przeorał ładny pas ziemi i wpił się w ten swój "tron" ).
    Myślę, że kooperacja mogłaby się zatrzymać w 2-3 osobach...za to wytrzymałość przeciwników, zwiększyć x5(tj., smoki, daedry, draugi, licze itp.) a atak jeszcze więcej.Tak aby niedźwiedź po jednym uderzeniu mógłby zabić, a na wyższych poziomach, wyeliminować na chwilę bohatera z walki(powalenie, ogłuszenie, czy też silne zranienie)

Offline Mortis

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #501 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:05:35 »
    Ano kooperacja, jesli juz. Robienie z tego MMORPG mija sie z celem, juz lepiej sobie sciagnac prawdziwe MMO

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #502 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:09:52 »
    Ano kooperacja, jesli juz. Robienie z tego MMORPG mija sie z celem, juz lepiej sobie sciagnac prawdziwe MMO

Np Metina
    (click to show/hide)
    Retarded are everywhere

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #503 dnia: Grudnia 17, 2011, 17:15:34 »
    Mowilem o prawdziwym MMO... czyli Lineage II / Age of Conan itp itd

Offline Cavaron

• Użytkownik
    « Odpowiedź #504 dnia: Grudnia 19, 2011, 21:07:25 »
    Uwaga spoilery dotyczące fabuły całej gry i wątku mrocznego bractwa

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2011, 21:12:08 wysłana przez Cavaron »
    Nie ma emocji - jest spokój.
    Nie ma ignorancji - jest wiedza.
    Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.
    Nie ma chaosu - jest harmonia.
    Nie ma śmierci - jest Moc.

Offline gracjan96xd

• Użytkownik
    « Odpowiedź #505 dnia: Grudnia 19, 2011, 21:43:52 »
    Dzisiaj naszła mnie ochota na to żeby pograć w morrowinda , więc zainstalowałem (nie mam dodatków) , wgrałem najnowszą łatkę ,włączam i gra ścina się na reklamie bethesdy ,nic nie da się zrobić , zostaje tylko reset kompa  , reinstall nie pomógł , może ktoś z was wie co mogę zrobić . Mam Windows 7 x64  ,.
    P.S Oryginał HelP @!!
    No to tak , nie wiem za bardzo co tu napisać więc może lepiej nic tu nie napisze

Offline Dravic

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #506 dnia: Grudnia 19, 2011, 22:14:46 »
    Uwaga spoilery dotyczące fabuły całej gry i wątku mrocznego bractwa

(click to show/hide)

No właśnie. A potem ludzie zachwycają się, jaki to Skyrim jest idealny, że są wybory (fajnie, że wybory, tylko gdzie konsekwencje? lul po co mi wybierać jak to i tak nic nie da?), że gra jest prześwietna, że bugi to tam mały pikuś, bo tak to gra jest dopracowana...
    -i oczywiście saga Sienkiewicza- Wiedźmin

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #507 dnia: Grudnia 19, 2011, 22:36:37 »
    Bo to rzeczywiście okropne i odbierające całą frajdę z zabawy. Skyrim to gra roku i tyle. W wielkich grach zawsze są jakieś bugi, mniejsze lub większe...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #508 dnia: Grudnia 19, 2011, 23:26:13 »
    Mozna te sytuacje zinterpretować inaczej.. hmm mimo wojny domowej to jednak Gromowladni nie mogą tak o zaciukać Cesarza prawda ? wiec ma raczej on prawo plywac po swoich granicach cesarstwa dopoki cos mu sie nie stanie.

Retarded are everywhere

Offline Mortis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #509 dnia: Grudnia 19, 2011, 23:33:25 »
    Gdyby chcieli uwzglednic zakonczenie watku glownego we wszystkich questach... to powstalaby z tego wrecz niezmoliwa do zrobienia kaszana. No bo patrz, masz sobie taka wioske gwiazda zaranna. Mieszkancy nienawidza imperium, a jak jeden ze straznikow zalozyc cesarska zbroje to niemal to nie zabili. Nie przychodzisz do wioski przez cala gre, przeciez by podbic miasto nie trzeba do niego wchodzic, wystarczy zdobyc twierdze (tu wielki minus dla tworcow, liczylem jednak na mozliwosc pladrowania zdobytego miasta :/// ). Po tym jak podbijemy wioske i beda w niej paradowali cesarscy to i tak ludnosc bedzie chciala tego nieboraka "jedynego" cesarskiego w wiosce zlinczowac. Wymyslenie wszystkich zdarzen na KAŻDĄ ewentualnosc moze i jest mozliwe, ale na pewno nie w takim czasie w jaki uwinela sie Bethesda i dlatego moim skromnym zdaniem nie nalezy krecic nosem, tylko grac :)