Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znienawidzona frakcja  (Przeczytany 19049 razy)

Opis tematu:

Offline Jezus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Znienawidzona frakcja
    « Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 13, 2009, 11:27:07 »
    Swadia. Gdy masz w drużynie rycerzy gra staje się za łatwa. No i dla tego że często zaganiają moich Lansjerów na koniec mapy i tam robią z nich miazgę a ja muszę poświęcić często 2 strzały w głowę żeby takiego zabić. No i oczywiście te ich lance gdy wjeżdżają mi z boku i zabijają konia i uderzeniem.
    Potem są Rhodocy za ich Sierżantów którzy swoimi glewiami dosięgają mojego rumaka i często zabijają go 1-2 zamachnięciami. Na szczęście nie mogą jednocześnie trzymać glewii i tarczy :D
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #16 dnia: Sierpnia 13, 2009, 15:46:05 »
    Swadianie - bo mnie pierwsi zaatakowali, w walce wybijam ich szybko jakąkolwiek frakcją.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Levyy

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Sierpnia 13, 2009, 20:55:45 »
    Khergici. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego :D a najgorsze jest to, że bitwa nierealistycznie kończy się często na granicy obszaru ;/

Offline Myzrael

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 14, 2009, 12:57:28 »
    Swadianie. Uwielbiam nimi grać, ale potyczki przeciwko nim to twardy orzech do zgryzienia, ich rycerze i zbrojni nieźle potrafią dokopać. Oczywiście ich sierżanci też potrafią walczyć, ale to raczej na otwartym polu a, jak ktoś jest na koniu to mało kto potrafi go pokonać :D Następnie Khergici za ich doskonałych konnych, niestety dla mnie Swadiańscy Rycerze są lepsi i jakoś nie mam problemu z pokonywaniem ich.

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    « Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 15, 2009, 19:00:15 »
    Dla mnie znienawidzoną frakcją staje się zawsze ta, której król nie pozwoli mi zatrzymać zamku/miasta, po jego wcześniejszym zdobyciu. Wtedy najnormalniej w świecie wypowiadam posłuszeństwo i "przebaczam" moim wcześniejszym wrogom. XD

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 15, 2009, 21:14:28 »
    To  bezsensu czynisz... Moja znienawidzona frakcja to Nordowie,ciężko z nimi wygrać i nudno się nimi gra...

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    « Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 15, 2009, 22:56:03 »
    Widzisz... Możesz się ze mną nie zgadzać, ale musisz zaakceptować moje zdanie. Jak dla mnie ma to sens, oczywiście utrzymując, że staram się łagodzić spory z moją ulubioną frakcją, tj. Nordami. Jak mam ochotę zagarnąć cudze ziemie, to wypowiadam posłuszeństwo, zdobywam to co mnie interesuje i znów wracam na łono ulubionej nacji. Tym samym zyskuję chwilę wytchnienia, przed kolejną kampanią. Ta taktyka ma swoje plusy, wierz mi. :D
    A do najbardziej znienawidzonej nacji, z uwagi na jednostki, należy oczywiście Chanat Khergicki.

Offline Chow Chow

• Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 16, 2009, 11:51:02 »
    Ja nie lubie rhodokow. Atak lansjerami khergickimi jest bez sensu bo zawsze sie zatrzymuja przez te ich cholerne piki.Poza tym rhodocy to chyba najslabsza frakcja bo jak atakuje majac glownie lucznikow to jakas polowa pada zanim dojdzie.

Offline rkoss

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 16, 2009, 15:17:35 »
    Zdecydowanie Khergitów - oczywiście ze względu na te uganianie się za nimi, normalnie jak polowanie na Czerwony Październik.

Offline vincent

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 17, 2009, 12:41:26 »
    Zdecydowanie Swadia. Po prostu. Nienawidzę i wywieszałbym ich wszystkich, lordów na pale ponabijał, a wioski i miasta z dymem puścił (właściwie to nic innego od jakiegoś czasu nie robię :D)
    Może ma to związek z tym, że jako pierwsi porządnie mnie gnębili na początku gry :)

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 19, 2009, 22:07:50 »
    Swadia jest ,,irytująca" :/ gdyż tymi Swadian Knight :/ i Swadian Man at arms :/ rozwalili mi 20 hurskali :/! ale i tak już po krzyku bo ich nie ma :/ ale za to jest nudno bo rosnę w siłę i nikt mnie nie może pokonać :/

Offline Viadro

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 19, 2009, 22:22:22 »
    Ja najbardziej niecierpię Khergitów za ich pszeklętą jazdę której z nic nie mogę dogonić ;/

ps.
    Uwielbiam grać Rhdokami bo jak atakują w kupie zwłaszcza sierżanci to rozwalają jazdę wroga i jego piechotę którą najczęściej komputer puszcza ich tak, że dobiegają do mnie pojedynczo.

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 20, 2009, 01:13:21 »
    Cóż ja właśnie dlatego lubię Khergitów za to jak bardzo są wkurzający, lubię patrzeć jak Swadianie(mój wróg nr.1) uganiają się za nimi, a jak dogonią to dostają natychmiast strzałą w łeb. Poza tym Swadian na koniach łatwo dogonić (szczególnie rycerzy) i sieknąć ich lancą.

Sieczże Swadian, siecz,
    Wyostrzywszy miecz.
    Bijże Swadian, bij,
    Wziąwszy tęgi kij.

Walże Swadian, wal,
    Wbijaj ich na pal.
    Męczże Swadian, męcz,
    I jak możesz dręcz.

Łupże Swadian, łup,
    I ze skóry złup.
    Tnijże Swadian, tnij,
    To ich będzie mniej.

Topże Swadian, top,
    Jeśliś dobry chłop!

Edit: To mój jeden z ulubionych fragmentów "Potopu", a fajnie brzmi zmieniając ze Szwedów na  Swadian.
    Aha i nie Mickiewicz tylko Henryk Sienkiewicz :)
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 20, 2009, 16:33:40 wysłana przez Balian »

Offline krzyysiek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 20, 2009, 16:01:07 »
    Prawie jak Mickiewicz :-p

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11