Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Znienawidzona frakcja  (Przeczytany 19040 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vanir

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Znienawidzona frakcja
    « Odpowiedź #30 dnia: Sierpnia 23, 2009, 19:12:04 »
    Swadianie bo.. no bo... bo tak. Po prostu mi nie podchodzą. A  położenie na środku mapy nie działa na ich korzyść. Poza tym prowadzą wojnę z Vaegirami  i Chanatem, moimi ulubionymi frakcjami.  I love cavalery :)

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #31 dnia: Sierpnia 23, 2009, 19:22:22 »
    Nie cierpię Rodhoków.Może dlatego ze wylądowałem na ich ziemiech jak pierwszy raz gralem i mnie nie przyjęli do siebie jak miałem stosunki +40 z królem i bylem szlachcicem.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Tandor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Sierpnia 24, 2009, 17:06:41 »
    Nie znoszę Vaegirów Dlatego za każdym razem gdy zaczynam grę od nowa biorę się od razu za poszukiwania Króla Yarogleka

Offline Chidori

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 13
    « Odpowiedź #33 dnia: Sierpnia 24, 2009, 21:01:12 »
    Nie lubie Chanatu, często mnie dobija uganianie się za ich konnicą :D dlatego lubie najpierw ich zlikwidować ^^

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Września 23, 2009, 15:56:20 »
    Chant Kherinki powód?Wkurzająca kawaleria ja mam warhorsa więc dogonić ich to wyczyn ciężki jak oni cisną z 50km na godzine a ja 20:(

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline xxKoMiSxx

• Użytkownik
    • Mount & Blade is my life..
    « Odpowiedź #35 dnia: Września 23, 2009, 17:05:11 »
    Chanat Khergicki - nie ma to jak półgodzinne bitwy - trzeba ich ścigać co przy dużych bitwach jest nudzące i irytujące. W dodatku ich lordowie brzydko wyglądają i na ich terenach jest pełno Bandytów Stepowych którzy podczas początków co chwile mnie najeżdżali..

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #36 dnia: Września 26, 2009, 18:47:12 »
    Ja osobiście nienawidze Rhodoków, denerwują mnie z tymi tarczami i kuszami. Najgorzej jest przy oblężeniu... Masakra.

Offline Garnd Prince of Yalen

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Września 27, 2009, 14:57:34 »
    tam Khegrici, ja nienawidzę Rohodoków od początku do końca, walczę o wolność okręgu Yalen, najpierw ramię w ramię z Khegrtami zdobywam Weluca, potem ze Swadią Jelkalę, a Yalen zdobywam by je oswobodzić z niewoli!!!

Offline Movart

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    « Odpowiedź #38 dnia: Września 27, 2009, 16:28:50 »
    Rhodoków zawsze sobie zostawiam na koniec, na deser, najpierw wyławiam wszystkich lordów w polu a później zajmuje zamki.

Offline Buzz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Października 05, 2009, 09:11:33 »
    Khergici - nie znosze ganiać ich konnicy.

Offline Kawalek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Października 05, 2009, 14:42:20 »
    khergici przez te ich konie!

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Października 06, 2009, 13:57:27 »
    Nordowie i Rhodokowie - stoją w miejscu jak kołki albo kręcą się w kółko bez powodu, ogólnie nie lubię pieszych frakcji, walka z nimi jest nudna.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline Nobody

• Użytkownik
    • Jestem wszędzie tam, gdzie nie ma nikogo
    « Odpowiedź #42 dnia: Października 06, 2009, 21:16:04 »
    Dla mnie również Khergici, ich łucznicy konni są tak upierdliwi, uciekają przed nami a jednocześnie strzelają celnie ze swoich łuków do naszych wojaków lub do nas samych. Przez co niektórych "cfaniaków" muszę zapędzać jak bydło pod "szklaną ścianę" pola bitwy, by móc ich tam spokojnie zabić, poza tym bywają z nimi potyczki, w których nawet na poziomie trudności 23% poniesiesz straty, z resztą same bitwy przeradzają się w krwawe i nerwowe a czasami nawet nudne batalie. 
    Nobody is perfect.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Offline Lycha4

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Października 11, 2009, 01:20:56 »
    Oczywiście Khergici, ze względu na to, że jak zejdą z koni i bronią miasta to potwornie ciężko je zająć. W polu są łatwi. Staję w miejscu Huskarlami/Sierżantami Rhodoków i czekam, debile robią jedno kółko po czym szarżują ^^

Offline Adeerhel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Października 11, 2009, 19:26:43 »
    ja nienawidzę nordów. Fajnie jest dostać w pysk z toporka na początek bitwy ew. strzałą między oczy :)