Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Horde Lands  (Przeczytany 36978 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fanatyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pasjans is Krieg
    Odp: The Horde Lands
    « Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 13, 2009, 00:31:48 »
    Cytat: matizz
    próbowaliście grać Elfem ? Przecież to porażka jest twarz kobitki + broda pfee

Osobiście przeraziłem się to widząc. Wybrałem Elf Male, a tu nagle twarz kobiety, do tego doszył brody, argh! Pogodziłem się, mapa strategiczna, sprawdzam inwentarz. Męska koszula, ściągam muskulatura. Ale nie ma się co czepiać w końcu to alfa i jak kolega Paladyn poinformował będą nowe twarze. Co do samego moda, jakoś mnie nie przyciągnął do siebie. Mając pierwszy poziom nie ma właściwie na kim bić, bo jak nie spotkamy dwudziestu bandytów, to trzydziestu.

@down:

A nu dzięki za radę.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 13, 2009, 20:03:45 wysłana przez fanatyk »

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 13, 2009, 20:00:09 »
    Cytat: matizz
    próbowaliście grać Elfem ? Przecież to porażka jest twarz kobitki + broda pfee

Osobiście przeraziłem się to widząc. Wybrałem Elf Male, a tu nagle twarz kobiety, do tego doszył brody, argh! Pogodziłem się, mapa strategiczna, sprawdzam inwentarz. Męska koszula, ściągam muskulatura. Ale nie ma się co czepiać w końcu to alfa i jak kolega Paladyn poinformował będą nowe twarze. Co do samego moda, jakoś mnie nie przyciągnął do siebie. Mając pierwszy poziom nie ma właściwie na kim bić, bo jak nie spotkamy dwudziestu bandytów, to trzydziestu.
    To w pliku module podkręć sobie współczynnik zdobywanego doświadczenia. Tak pozatym, to dopiero ściągnąłem ten modzik, pobieżnie przeglądnąłem początek i wizja latania z różdżką i rzucania czarów wydaje mi się strasznie krejzolska :)

Offline Vertex

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 17, 2009, 17:42:56 »
    Mam taki problem jeśli chodzi o zadanie od Galstaffa, gdzie mogę znaleźć tą jego laske czy co to było w tych podziemiach? poprzechodziłem je wzdłuż i wszeż i nie mogę znaleźć, w tej dużej sali z tym upiorem co przyzywa takie różne nieciekawe rzeczy po jego pokonaniu jedyna skrzynie jaka znalazlem to byla na piętrze własnie w tej sali, lecz w niej nie było niczego takiego. Pozatym czy u was też po chwili w tych podziemiach jest tak wielki spadek fpsów?
    Everybody Lies.

Offline Sęku

• Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 17, 2009, 20:13:37 »
    Mod stary ale jary, bardzo fajne nacje szczególnie te orki (bydle takie spasone)super mod, bardzo polecam! ;)

Offline Ensis

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    « Odpowiedź #49 dnia: Stycznia 03, 2010, 07:12:57 »
    Wersja 1.22 http://s9.zetaboards.com/exilian/topic/467897/1/
    Mam trzy pytania:
    Trwają nadal prace nad modem?
    Jak się używa czarów?
    Czy istnieje spolszczenie?
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2010, 10:46:59 wysłana przez Ensis »

Offline D4RKN355

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 07, 2010, 21:19:55 »
    Ta twarz elfa male mnie rozwalila . hehe jak tylko to zobaczylem i reszte odrazu wylaczylem nie lubie takich modow i kilka bledow jest ;/

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 07, 2010, 22:14:21 »
    Wersja 1.22 http://s9.zetaboards.com/exilian/topic/467897/1/
    Mam trzy pytania:
    Trwają nadal prace nad modem?
    Jak się używa czarów?
    Czy istnieje spolszczenie?
    1: Nie wiem, nie interesuję się tym
    2: W którymś z moich postów w tym temacie było to napisane
    3: Nie i w najbliższym czasie (czyli nigdy) go nie będzie...

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Września 04, 2010, 21:34:35 »
    W mieście Dunectrest jak idzie się do zamku to po prawej stronie jest gość który sprzedaje rzeczy z czarnego rynku( w Shimo też jest), aha i w tej wsi Martwy Smok znalazłem jakiegoś ducha w wieży po lewej od miejsca gdzie pojawia się postać, wie ktoś do czego on jest i ten Skald?? I gdzie mozna znaleźć item "Red Dragon". Jeśli te pytania były to przepraszam.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2010, 11:18:02 wysłana przez Rozpierdalator »
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Września 05, 2010, 18:09:43 »
    Juz wiem.Sklald w tej wieży uczy cię nowego zaklęcia z ognia za 3400 zlota , ale chyba tylko jak masz na mistrzu fireballa.
    « Ostatnia zmiana: Września 05, 2010, 19:02:58 wysłana przez Rozpierdalator »
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #54 dnia: Września 05, 2010, 18:10:50 »
    Sam sobie na pytania odpowiadasz?
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 05, 2010, 19:02:17 »
    no ,nie chciało mi sie poprawiać;)
    — Andrzej Sapkowski

Offline gbursz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 31, 2010, 19:26:44 »
    elo czy w sanktuarium u handlarzy te itemy się zmieniają bo ciągle mam  te same a i u handlarzy z czarnego rynku też ?

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Listopada 04, 2010, 21:56:00 »
    niestety nie, zawsze jest to samo,chyba że rozpoczniesz grę od nowa

P.S tych handlarzy z czarnego rynku jest dużo i w niektórych miastach są ukryte skrzynie z fajnymi przedmiotami
    « Ostatnia zmiana: Listopada 04, 2010, 22:10:49 wysłana przez Rozpierdalator »
    — Andrzej Sapkowski

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Listopada 23, 2010, 15:22:03 »
    Mam takie pytanie jak się nauczyć tych czarów oprócz fire bo je obczaiłem xD
    I jeszcze takie jedno pytanie do przedmówcy w których miastach są ukryte te skrzynie xD niemów mi w jakim miejscu bo che sie sam w to pobawić xD

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #59 dnia: Listopada 23, 2010, 16:26:54 »
    Mam takie pytanie jak się nauczyć tych czarów oprócz fire bo je obczaiłem xD
    I jeszcze takie jedno pytanie do przedmówcy w których miastach są ukryte te skrzynie xD niemów mi w jakim miejscu bo che sie sam w to pobawić xD

Gdzieś na stronie opisałem, jak zdobyć jeden z czarów... Chyba.

EDIT:

[...] Drugie zaklęcie udało mi się znaleźć podczas rekrutacji samurajów. W wiosce Bazeck (u niebieskich) starszy wioski, za 40 win chce nauczyć cię zaklęcia wave (fala, zaklęcie wodne pod numerem 7). Nie jest to trudne, Bo Veluca i Jelkala blisko, więc wina możesz nabyć za 2-3k. Jak znajdziecie nowe zaklęcia, to dajcie znać.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 23, 2010, 22:19:08 wysłana przez nizyn »