Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: The Horde Lands  (Przeczytany 36967 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: The Horde Lands
    « Odpowiedź #60 dnia: Listopada 23, 2010, 21:33:17 »
    Wiem Opisałeś jak zdobyć ten fire a później ktoś powiedział jak następny z tej jak to nazwie "zakładki" ale mnie interesują te czary wawe i coś tam jeszcze xD bo ja nadal cały czas szukam i jak coś znajdę to powiem ale myslałem ze jakiś forumowicz już to znalazł :D

PS sorki że tak chaotycznie to napisałem hehe.

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Listopada 23, 2010, 22:54:43 »
    Ten gość w tej wiosce bezeck uczy cię chyba 3 czarów (tyle mam z wody) i po nauczeniu cię jednego z nich dostajesz od niego jakiś tam medal ,który mozesz dać nekromancie w jednyej z gospód w miascie nieumarłych on uczy ci8ę jednego czaru z ognia (mi nie działa) i jednego z wody tj tsunami sie nazywa chyba , uczy sie jednego z tych 2 czarów zaleznie od tego czy oddasz mu ten medal czy nie  :)
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Listopada 23, 2010, 23:05:10 »
    Wielkie dzięki

PS Radze wam ponownie odwiedzić wiosce dragodeath (czy jakoś tak) znalazłem tak skrzynkę z jednej z wierz a w krzynce jest książka nekromanty :D

Offline nizyn

• Użytkownik
    • UNCUREABLE MANIACK
    « Odpowiedź #63 dnia: Listopada 23, 2010, 23:10:39 »
     Przypomniało mi się też o Pandorze, wędrownej nauczycielce... Szlaja się po karczmach, poszukajcie. Nie gadałem z nią jeszcze...

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Listopada 23, 2010, 23:11:29 »
    spoko:)   w tej skrzyni sa jeszcze ciekawsze rzeczy (czasami)  i poszukaj w miastach ministrel of pandora ona uczy pełno czarów za darmo (ale chyba od pewnego poziomu )              powodzenia;)
    Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.
    — Andrzej Sapkowski

Offline Mistafa Faghil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Listopada 23, 2010, 23:34:07 »
    Nom trzeba mieć czar "cure" na master.

Offline diamo92

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Grudnia 27, 2010, 11:23:29 »
    Wy tez tak macie, ze jezeli znajdujecie sie blisko tej sciany ognia to przenosi was do pulpitu i pokazuje komunikat microsoft vicusal c+++ ?
    Wiecie moze czym jest to spowodowane ?
    Nie mam najnowszych sterownikow, czy bug z ich strony ?
    Pc mam calkiem, calkiem: intel i7 radeon hd4850 3gb ram (wiem, ze pod ten pc karta i ram powinny byc mocniejsze, ale co zrobic :P)
    Z niecierpliwoscia czekam na odp ^.^

Offline diego16d

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #67 dnia: Grudnia 27, 2010, 12:17:36 »
    Jest to wersja alfa moda więc jest to zapewne bug, grałem już w kilka modów więc to nie jest wina twojego komputera lecz moda.

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Stycznia 27, 2011, 15:18:02 »
    Mam problem , nie wiem gdzie mogę znaleźć "The Book of Lost Spells" dla tego nekromanty w tawernie. Czy wie ktoś, gdzie znajduje sie ta księga?
    — Andrzej Sapkowski

Offline Kordrag

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Marca 04, 2011, 18:47:28 »
    ejjj no 1.22 to jest z tymi 2 patchami czy bez bo sciagami 1.22 i było wspomniane o 2 patchach ... niechce mieć bugów a przynajmniej mniejszą ilość ... jeżeli do 1.22 trzeba patchów to jakby ktos miał to plis wzucić na jakieś pobieradełko ? :) albo cały mod jezeli potrzeba tych 2 patchy do 1.22 który ktoś posiada i sory że tak nakręciłem xxD [możliwe że coś przeoczyłem... i przepraszam za kłopot[y]...]

Offline Shary

• Użytkownik
    • ,,Ch*j wam w pięty dla zachęty'' Elrond, przeróbka
    « Odpowiedź #70 dnia: Marca 10, 2011, 21:13:16 »
    Mam problem , nie wiem gdzie mogę znaleźć "The Book of Lost Spells" dla tego nekromanty w tawernie. Czy wie ktoś, gdzie znajduje sie ta księga?
    eh ja przeszukałem całe dragon death i nie znalazłem, być może w ruinach dragondeatch...
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2011, 15:19:08 wysłana przez Shary »
    Highway To Hell (AC/DC)http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e

,,Łatwiej znaleźć ludzi gotowych na śmierć niż takich, którzy cierpliwie zniosą ból" -Juliusz Cezar

Offline zajente

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Marca 11, 2011, 19:11:56 »
    zapowiada się bardzo ciekawie zaraz ściągne

Offline Shary

• Użytkownik
    • ,,Ch*j wam w pięty dla zachęty'' Elrond, przeróbka
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 02, 2011, 17:23:34 »
    ściągnęłem, pograłem, bardzo fajny mod (w knajpie Dragon Death't kiedy zobaczyłem Galstaffa od razu władca pierścieni mi się przypomniał) z 18czarów mam 9 Master Fireball,Master Searingh Ray, Nowice Wawe, Cure, Mass Cure, Lay of hands, Mind Fog,Restore Ammunition,Cat's Grace. Ogólnie uważam że warto w niego pograć.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 08, 2011, 19:43:01 wysłana przez Shary »
    Highway To Hell (AC/DC)http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY&ob=av2e

,,Łatwiej znaleźć ludzi gotowych na śmierć niż takich, którzy cierpliwie zniosą ból" -Juliusz Cezar

Offline Stranger

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Kwietnia 10, 2011, 21:31:06 »
    eh ja przeszukałem całe dragon death i nie znalazłem, być może w ruinach dragondeatch...

Dobra juz znalazłem , a dokładniej trzeba pojmać króla Harlusa i o daje ta księgę , z której uczymy sie czaru Teleportu. ;)
    — Andrzej Sapkowski

Offline Loky3

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lipca 05, 2013, 16:15:27 »
    Witam. Odrazu przepraszam za odświeżenie starego wątku. Nigdzie nie moge znaleźć downloadu do tego moda ;] A na oficjalnym forum linki nie działają. Wie ktoś skąd go mozna wziąć?