Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Crusader - Way to Expiation  (Przeczytany 145494 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xyp

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Krucjaty
    « Odpowiedź #45 dnia: Lipca 29, 2010, 17:11:56 »
    Mnie zastanawia jedna sprawa. Dlaczego mody robione w Rosji muszą zawsze być takie dobre czemu "zachód" nie może zrobić równie dobrych modów ;p A tak na temat moda to liczę na to, że wyjdzie i nawet wolę poczekać żeby był dopracowany niż żeby wychodziło pełno patchy ;]
    Pewnie z podobnych względów dlaczego nasz kraj ma mocną pozycję jeśli chodzi o świetnych informatyków. Po prostu inna rzeczywistość. Powiedziałbym, że na zachodzie ludzie mają "lepsze" rzeczy do roboty. Na wschodzie komp, net, gry to ucieczka od szarej rzeczywistości. Nie bierzcie mnie całkiem dosłownie, ale uogólniając tak jest. To coś jak fenomen polskiego hip hopu ;) Rzeczywistość tworzy rzeczywistość, że tak powiem ;) nawet jeśli w tym wypadku wirtualną ;)

Generalnie jakby się zagłębiać w temat, to "zachodni internet" różni się od tego wschodniego, bo tworzą go ludzie.
    [Powiedziałbym wręcz, że "wschodni" jest bardziej zaawansowany pod względem bycia tworzonym właśnie przez userów. Na zachodzie pomysły to bardziej pieniądze. Nawet wizualnie te części "zachodniego internetu", w których nie ma kasy są często po prostu brzydkie. U nas znacznie łatwiej o "coś z niczego", nie mówiąc już o tym, że mamy w kraju świetnych designerów, którzy upiększają komercyjne elementy "naszego internetu" stosunkowo niskim kosztem.]

Wracając do moda, dla mnie mógłby być reaktywacją Królestwa Niebieskiego. Klimat kosmiczny :)
    « Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2010, 17:22:34 wysłana przez xyp »

Offline Stachel1987

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Lipca 31, 2010, 22:52:01 »
    Niewiele jest modów  które mi się podobają ale w tego zagram na 100 %.Myślę żę to będzie podobne do filmy ,,templariusze miłość i krew,, który dzisiaj oglądałem.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 01, 2010, 15:13:49 »
    Mnie zastanawia jedna sprawa. Dlaczego mody robione w Rosji muszą zawsze być takie dobre czemu "zachód" nie może zrobić równie dobrych modów ;p A tak na temat moda to liczę na to, że wyjdzie i nawet wolę poczekać żeby był dopracowany niż żeby wychodziło pełno patchy ;]
    Pewnie z podobnych względów dlaczego nasz kraj ma mocną pozycję jeśli chodzi o świetnych informatyków. Po prostu inna rzeczywistość. Powiedziałbym, że na zachodzie ludzie mają "lepsze" rzeczy do roboty. Na wschodzie komp, net, gry to ucieczka od szarej rzeczywistości. Nie bierzcie mnie całkiem dosłownie, ale uogólniając tak jest. To coś jak fenomen polskiego hip hopu ;) Rzeczywistość tworzy rzeczywistość, że tak powiem ;) nawet jeśli w tym wypadku wirtualną ;)

Generalnie jakby się zagłębiać w temat, to "zachodni internet" różni się od tego wschodniego, bo tworzą go ludzie.
    [Powiedziałbym wręcz, że "wschodni" jest bardziej zaawansowany pod względem bycia tworzonym właśnie przez userów. Na zachodzie pomysły to bardziej pieniądze. Nawet wizualnie te części "zachodniego internetu", w których nie ma kasy są często po prostu brzydkie. U nas znacznie łatwiej o "coś z niczego", nie mówiąc już o tym, że mamy w kraju świetnych designerów, którzy upiększają komercyjne elementy "naszego internetu" stosunkowo niskim kosztem.]

Wracając do moda, dla mnie mógłby być reaktywacją Królestwa Niebieskiego. Klimat kosmiczny :)

Sorki że się wcinam ale większej głupoty dawno nie czytałem. Co ty gadasz za głupoty? Pomysł = pieniądz? I że co? Na zachodzie internet tworzą ludzie a u nas co? Zwierzęta? Dobre sobie.

Hmm te nowe screeny wyglądają całkiem ładnie. Mam nadzieję że coś z tego moda będzie...

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Balian

• Użytkownik
    • Nigdy nie za wiele Rock and Rolla ;)
    « Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 01, 2010, 23:59:20 »
    Twórcy rosyjskich modów mają to do siebie, że kuszą ludzi ładnymi modelami/scenami/teksturami, ale skrypty itd to u nich leżą, zawsze, no prawie zawsze umieszczają piękne screeny jednostek w nowych ciuszkach i nic więcej. A mod o krucjatach powinien obfitować w jakieś ciekawostki, skrypty i takie tam. Mam nadzieję, że nie będą tak szaleć z tymi beta wersjami tylko się wezmą, dodadzą coś co sprawi że gra oprócz ścinania spowodowanymi ładnymi teksturami będzie ciekawa, przyjemna i nie będzie nudzić, a także czymś zaskoczy :D

Chyba nie napisałeś tak celowo, ale jeżeli tak to czuję się zaszczycony z bycia nieludziem :D

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 02, 2010, 09:16:49 »
    @up a ja myślałem że mieszkamy w środkowej Europie
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Stachel1987

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Sierpnia 02, 2010, 13:25:35 »
    Środkowo wschodniej europie.

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Sierpnia 06, 2010, 11:02:16 »

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Sierpnia 09, 2010, 02:53:07 »
    Kolejne screeny:

(click to show/hide)

(click to show/hide)

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #53 dnia: Sierpnia 15, 2010, 02:10:27 »
    Noo.. Patrzę na screeny i stwierdzam, że zapowiada się ciekawie..

Offline Glaedr

• Użytkownik
    • Piwa: 5
    « Odpowiedź #54 dnia: Sierpnia 15, 2010, 18:46:28 »
    Z tego co zauważyłem to prace ostatnio zwoliniły. Początkowy entuzjazm minął i teraz jest dużo mniej chęci do roboty. Niby już 30-40% moda jest już gotowe, ale nie zmienia to faktu, że mod może upaść w każdej chwili.

Offline Mordrakar

• Użytkownik
    • - Static X -
    « Odpowiedź #55 dnia: Września 11, 2010, 18:50:56 »
    Pracę nadal trwają wystarczy wejść na stronkę talewords, umieścili tam jakieś nowe screeny targu ;)

Offline lukasz172009

• Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Września 12, 2010, 13:25:41 »
    Targ w Jerozolimie:

(click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Września 12, 2010, 13:47:39 »
    Przecudne screeny.
    Wygląda powalająco, aż chce się przejść po tym obiekcie.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #58 dnia: Września 12, 2010, 14:12:14 »
    Może marudzę ale oprócz tych tekstur i modeli nie wiadomo o tym co w ogóle ten mod wprowadza..

Offline MikiBar

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #59 dnia: Września 12, 2010, 14:40:02 »
    Szczerze mówiąc, to gdyby nawet ten modzik nie wprowadzał żadnego nowego skryptu, elementu, tylko same piękne tekstury i podmienione nazwy... i tak bym w niego pograł. Same modele i tekstury generują dużo mniej błędów, więc pewnie nawet wczesne bety będą stabilne.