Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RPG - prawdziwe.  (Przeczytany 33496 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • |\/|00j $$w33t4$|\|y i loofC14nY B3nD!!!!1111 :*:*
    Odp: RPG - prawdziwe.
    « Odpowiedź #225 dnia: Listopada 17, 2009, 16:57:26 »
    Jakie dwie wypowiedzi na turę? Musiałem coś przeoczyć, ale nigdzie o tym nie czytałem.
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    « Odpowiedź #226 dnia: Listopada 17, 2009, 17:06:04 »
    Jedyne zmiany, które muszą zostać wprowadzone, dotyczą ekwipunku.
    Uwaga odnośnie grobowca. Wiecie czym są hieny cmentarne, prawda? Zapewne wiecie również jak osoby, których przodkowie leżą w owych grobowcach, traktują wspomniane hieny cmentarne... :D
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2009, 17:30:00 wysłana przez Nevader »

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Listopada 17, 2009, 17:13:57 »
    widzę że u was mocno zaczynacie tak od razu na grobowiec gorzej jak spotkacie taką miłą istotkę ;P
    http://elderscrolls.phx.pl/images/bestie/bonelord.jpg

ja myślę żeby u nas zebrać ekipę na Kraby błotne tak żeby była jakaś szansa na przeżycie ;-)

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Listopada 17, 2009, 18:36:24 »
    Pablo zdecyduj się czy jesteś naćpany czy nawalony, co prawda 1 mazte powinno Bosmera rozłożyć na łopatki (to naprawdę bardzo mocny trunek dający ostrego kopa w mózg).
    Bo nie wiem co opisywać...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Listopada 17, 2009, 18:43:17 »
    Jestem naćpany i nawalony... Zresztą co za różnica.
    typowy narkotyk, zakazana w Cesarstwie, głównym składnikiem jest księżycowy cukier. Silny symulant wspomaga siłę i refleks jednocześnie zmniejszając zdolności manualne, koordynację ruchową oraz koncentrację.
    [/b]
    Działanie takie jak alkohol, więc raczej to nie ma różnicy, czy jestem naćpany, czy pijany. Jednakże nie martwcie się. Już nie będę używał skoomy, gdyż widzę, że wielu osobom się to nie spodobało. :) Między innymi Nevader mnie o to prosił :P
    « Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2009, 18:46:25 wysłana przez Pablo77 »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Listopada 17, 2009, 18:48:50 »
    Jestem naćpany i nawalony... Zresztą co za różnica.
    typowy narkotyk, zakazana w Cesarstwie, głównym składnikiem jest księżycowy cukier. Silny symulant wspomaga siłę i refleks jednocześnie zmniejszając zdolności manualne, koordynację ruchową oraz koncentrację.
    [/b]
    Działanie takie jak alkohol, więc raczej to nie ma różnicy, czy jestem naćpany, czy pijany. Jednakże nie martwcie się. Już nie będę używał skoomy, gdyż widzę, że wielu osobom się to nie spodobało. :) Między innymi Nevader mnie o to prosił :P

Mnie tam lotki duże czy używasz skoomy czy nie :) (według mnie głupio zmarnowałeś drogą butelkę)
    (nie nie działa tak jak alkohol, narkotyki to nie piwo...)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.

Offline Pablo77

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Listopada 17, 2009, 18:57:28 »
    Mówię, że ten narkotyk ma min. takie działania jak alkohol, a nie, że działa tak samo :P

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Listopada 17, 2009, 19:17:28 »
    slimak78 Ty w naszej sesji chyba chcesz Talara z torbami puścić xD no nic nich płaci skoro się zaoferował a że nie wyrabia z kasą niech odpracuje ;P

Offline Atlor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Listopada 17, 2009, 19:18:52 »
    A mnie chce w jakaś intrygę wprowadzić żebym poszedł do wiezienia albo cos :D

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Listopada 17, 2009, 19:51:54 »
    Wy go puszczacie z torbami, a właściwie, ty to robisz :D

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Listopada 17, 2009, 23:57:06 »
    Nevader, byłbym wdzięczny jeśli byś mi opisał ten skle, co gość ma od razu na półkach czy też wogóle (zaoszczędzi to troche czasu), kim jest sprzedawca (czy dalej jest to ten Altmer) itd...
    Wogóle opisy by się przydały :) (mapki itp...)

Offline Talar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Listopada 18, 2009, 14:25:45 »
    Guts, nie przejmuj się, dalej mi tak rób, jeszcze popamiętasz ;] Ja się zemszczę! A zemsta ta będzie bolesna! Hahahaha!

Mam pytanie do slimaka: jak będziemy zdobywać nowe czary? I czy w ogóle je zdobędziemy?

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Listopada 18, 2009, 14:53:52 »
    Nevader !
    No co to ma być ?!
    Na błyszczących i bogato zdobionych elementach pancerza, tańczyły ostatnie promienie zachodzącego słońca.
    Przecież pisałem ci że zbroje mam bez zdobień !
    Zdobione zbroje to mają zamożni a mój Ork takim nie jest :P

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Listopada 18, 2009, 16:20:49 »
    Łoki Talar już nie będę zły xD
    Jakie są ograniczenia magi? Ilość danego zaklęcia na dzień, czy częstotliwość? A może wprowadzicie (GM-owie) koszt każdego czaru i przeliczenie naszej zdolności magicznej (many) bo nie chcę się rozpędzić i rzucać czarami tak jakbym strzelał z kałacha.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #239 dnia: Listopada 18, 2009, 16:29:26 »
    Nevader coś zby przyspieszyłeś ostatnią wypowiedzią... :( Teraz prawdę mówiąc nie wiem jak dalej pociągnąć akcję mojej postaci, bo jestem w kropce. Wyszedłeś tym dunmerem, ale nie miałem okazji na to zareagować, bo tu już minęło ileś czasu i noc zapadła. :/