Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: RPG - prawdziwe.  (Przeczytany 33325 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: RPG - prawdziwe.
    « Odpowiedź #180 dnia: Listopada 15, 2009, 22:17:28 »
    Tamten post jest do usunięcia bo się nie zapisał... :P Do tego zbieranina jak zbieranina dobrze, że sobie nikt Argoniana bo wtedy to już by było...

A ja się nad Khajiitem zastanawiałem xD
    Ale jednak wziąłem moją starą postać...
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Listopada 15, 2009, 22:25:40 »
    Kalsiver :D Bo to ze mnie miał być mag bojowy co chciałem ujawnić potem xD ale tera się dowiedziałem ze trzeba się było zapisać i nie biorę udziału w tej sesji xD
    Lubie robić postacie troszkę paradoksalne a tym samym oryginalne ^^ Np. w D&D pół-ork kapłan Lathandera, 2 ręczna buława i całkiem fajna postać mechanicznie jak i fabularnie ;D Więc zasadniczo ten mag-cesarski bardziej skory do machania toporkiem niż wywijania rekami w celu ułożenia zaklęcia. A napisałem, że pił sake bo mi się skojarzyło z trunkiem dla wojownikow w Morku :D Zresztą tera to nieważne ;)
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #182 dnia: Listopada 15, 2009, 22:28:31 »
    A gdzie ty w morku sake widział xD (są w morku mocniejsze trunki)
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie.

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Listopada 15, 2009, 22:31:54 »
    Dawno w morka nie grałem, napisałem ze mi się skojarzyło wiec możliwe ze to nie sake xD
    aa sujamma :D wybacz te błędy ale bym musiał chwile w morka pograć by se przypomnieć ;)
    www.chzg.pl

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Listopada 15, 2009, 22:44:50 »
    Błagam !
    Jaka kelnerka ?! Jaki barman ?!
    wam się chyba światy pokręciły... bary i barmanki to są w nowoczesnym świecie jak i puby...
    tam są karczmy, zajazdy, gospody, szynki, hotele, ALE NIE BARY !

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #185 dnia: Listopada 15, 2009, 22:47:42 »
    tam są karczmy, zajazdy, gospody, szynki, hotele

WTF?! xD

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Listopada 15, 2009, 22:49:46 »
    Oj nie bulwersuj się tak xD każdemu może się zdarzyć. No z tymi hotelami przesadziłeś.

Zara ktoś wyskoczy z supermarketem. Albo spytasz się jakiegoś wojownika gdzie kupił zbroje, a on "na allegro"
    www.chzg.pl

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Listopada 15, 2009, 22:50:14 »
    Kelnerki to nie problem ,zawsze gdzieś się włóczyły, żeby podawać. Samo się nie poda.

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Listopada 15, 2009, 23:03:21 »
    "Hotel Timbera Septima" inteligencie, w Cesarskim Mieście taki jest (na Cyrodiil)
    Inteligenci, znający świat phi...

Offline Nevader

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Nie masz pojęcia, czym jest Ciemna Strona."
    « Odpowiedź #189 dnia: Listopada 16, 2009, 02:09:16 »
    Do wszystkich z mojej grupy. Chcę abyście większą uwagę zwracali na poprawność językową. Mam nadzieję, że to nie stanowi żadnego problemu? :P

Odnośnie Hotelu Tibera Septima, w Morrowind takich luksusów nie uświadczycie. Ani w Mournhold, ani w Tear, ani nawet w Vivek nie znajdziecie niczego choćby przypominającego hotel. Możecie jedynie wynająć pokój w gospodzie. :P

PS. Francesh. Publicznie Cię upominam. Na Vvardenfell nie podróżuje się na koniach, ani na guarach. Dodam, że na gurach nie podróżuje się w żadnej części Nirnu, ponieważ guary to zwierzęta juczne! Poza tym Vvardenfell nie jest tak rozległe, aby nie można było dotrzeć nigdzie pieszo...

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Listopada 16, 2009, 09:38:41 »
    Pablo77 ale ty wiesz że wysoki Bosmer ma tak z 160 centów wzrostu ? :D
    (nie wspominając że kobitki są wyższe od facetów w tej rasie)

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #191 dnia: Listopada 16, 2009, 15:46:55 »
    Widziałem już takie "podejście/zachowanie" w przypadku sesji tej drugiej, ale że z nią nie mam dużo wspólnego to nic nie pisałem. Teraz jednak zaczyna się to robić u nas... Mam na myśli ten post http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3604.msg62926#msg62926 , jak tak dalej będziemy schodzić do poziomu jedno zdaniowców to ja przemyślę swój udział w sesji, bo to wtedy nie ma za dużego sensu...
    Druga sprawa jest taka, że nie piszcie tam za często. MG musi kontrolować przebieg i w odpowiednim momencie wcisnąć swoje pomysły, a tak odejdzie jednego dnia i kolejnego będą po trzy posty jednego gracza i co? Jak on ma nad tym mieć jakąś kontrolę...

edit: No i się zaczyna... http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=3604.msg62932#msg62932 Zanim podejmę decyzję zaczekam co z tym Nevader zrobi...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2009, 15:56:54 wysłana przez proud »

Offline slimak78

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Listopada 16, 2009, 15:57:43 »
    Proud, wiem, że tamten post był krótki, ale po prostu nie chciałem nic pisać kompletnie na siłę, efekt byłby odwrotny, niż zamierzony. Zapewniam, że jak będzie więcej do napisania - napiszę.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #193 dnia: Listopada 16, 2009, 16:00:22 »
    No właśnie! Jak nie masz nic konkretnego do napisania to nie pisz... Zaczekaj co MG zrobi i dopiero odnieś się do tej sytuacji. Ja swoją wypowiedź ostatnią zakończyłem jak zakończyłem i dopóki Nevader nie napisze swojej "kwestii" dopóty ja nic nie dodam... Teraz Ci odpowiedział Kalsiver w ten sam sposób i się zaczyna schodzenie do poziomu rynsztoka...

EDIT: Zresztą jak Nevaderowi nie spodoba się wasze zachowanie to ma pełne pole do popisu co z wami zrobić ;) Nie myślcie, że dostaliście się do sesji to jesteście "full safe". Wystarczy, że dojdzie do jakiejś walki i wasza postać "get out", a na jej miejsce wplącze się ktoś inny w wątek i tyle...

EDIT @ Down: Poziom "rynsztoka" to taki, w którym zaraz się pojawi lawina jedno, czy dwu zdaniowych postów i cała sesja pójdzie się jeb... skończy się :( Jak nie potraficie się wysilić i napisać tych kliku zdań to zrezygnujcie... Co do tego jak długo to będzie trwało. Niestety (lub stety) taki jest poziom gry przez internet i tyle... Wypowiedzi dzięki temu mogą być przemyślane oraz dopracowane, ale kosztem "szybkości"...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2009, 16:09:16 wysłana przez proud »

Offline Kalsiver

• Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Listopada 16, 2009, 16:05:14 »
    Do rozmowy MG nie trzeba...
    jakbyśmy mieli tak czekać przy rozmowie na MG to tę sesję skończymy za 2 lata albo wogóle...
    zresztą nie wiem po co on jeśli nie prowadzi tu żadnej postaci, tylko gracze z sobą gadają...
    I co to za poziom "rynsztoka" ?!